Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Arthur Morgan

Sider: 1 2 [3]
31
BMW iX3 / Hvordan man ser hvilken reservasjonsnummer man er iX3:
« på: Mandag 03. ſeptember 2018, klokken 18:35 »
Hvordan ser man hvilken reservasjonsnummer man er?

For å unngå tvil; du vil ikke få et bestemt prioritetsnummer for leveransen. Kjøretøyets faktiske leveringstid kan påvirkes av flere faktorer, for eksempel, men ikke begrenset til, fabrikkens egen tildeling av leveranser til forskjellige geografiske markeder, den særskilte konfigurasjonen du velger for din BMW iX3, produksjonstekniske faktorer ved fabrikken, samt ditt geografiske leveringsområde. Du anerkjenner at importøren og forhandlerne kan velge et antall av kjøretøyet til sine egne formål før leveransen til kundene begynner. Du anerkjenner at BMW Group til enhver tid optimaliserer produksjonsprogrammet slik at faktisk leveringstid også avhenger av faktorer hos produsenten og av faktorer som importøren og forhandlerne ikke kan påvirke eller kontrollere.

Så vi ikke få bilen etter tur som det er per dags dato med andre elbiler ?

32
Leser at  flere norske og utenlandske nettsider kritiserer Kona ev komfortmessig når det kommer til høyt  støynivå i bilen under kjøring.
De som har testet Kona EV har kjørt på all slags tarmac. Grus, hard asfalt, myk asfalt, nylagt asfalt osv. Konklusjonen jeg har lest er at bilen blir slaktet når det kommer til støy.

Folk skriver om et så høyt støynivå at og sitte timevis i denne bilen ikke kan være bra. Både for stor og liten eller du som sjåfør.

Jeg blir bare enda mere glad for at jeg avbestilte denne bilen da lavt støynivå for meg er en høyt på lista over ting som er viktig før jeg velger og bruke over 350 tusen kr på bil.


33
Kia Soul EV / Kia soul EV app finnes !
« på: Tirsdag 14. August 2018, klokken 03:10 »
Hei. Når jeg  browset nettet så jeg at det finnes enn app til elbilen kia soul.
Her kan du starte lading, planlegge ladetider, sjekke status osv.
Jeg trodde KIA soul ikke hadde  app jeg ? Er denne da bare forbeholdt i andre land? Har ikke satt meg veldig inn i det så tenkte om noen her inne som visste noe om dette?

Sjekk link:

https://www.kia.com/us/en/vehicle/soul-ev/2018/uvo

34
Hyundai KONA / Frustrerte folk avbestiller/kansellerer Kona ev på grunn av ventetid!
« på: Torsdag 12. Juli 2018, klokken 04:46 »
Leste et urovekkende innlegg på DinSide om at folk kansellerer sine ordre/kontrakter i trass og frustrasjon på grunn av lang ventetid på Kona ev.
Er det flere her som tenker og gjøre det samme? Noen må jo vise at dette ikke er holdbart! Men hvis ingen bestiller så lager man jo ikke de bilene, men jeg synes selv at ventetiden er altfor lang med tanke på produksjonskapasiteten og tanke på hva dem har lært av inoiq tidigere.

Det er først den siste tiden - etter at om lag 7.000 kunder har skrevet kontrakter - at utfordringene til Hyundai Motors Norge har blitt synlige for publikum. For bestilles bilen i dag, kan man ikke forvente å få den før i siste halvdel av 2020!

Det vil si en estimert ventetid på to år, etter at kontrakt er skrevet. Det har skapt reaksjoner hos blant andre de 2.473 medlemmene i Facebook-gruppa «Hyundai KONA EV (Electric) Owners Group Norway».

Tidigere var kommentarene gjennomsyret optimistiske, med aksept og forståelse for at man måtte vente lenge på bilen. Men på grunn av utydelighet angående leveranse og pris på bestilt bil er flere nå blitt oppgitt og irritert, forklarer Wessberg.

Medlemmer i Facebook-gruppa mener importøren gjør de samme feilene som da de lanserte elbil-lillebror Hyundai Ioniq tidligere: Dårlig kommunikasjon og usikre leveringsdatoer.
35
Hyundai KONA / Hva slags pris har du fått skriftlig på din kontrakt ?
« på: Onsdag 11. Juli 2018, klokken 01:00 »
Hei! Jeg har fått leveringstid Q42019 med min kona elbil,  jeg har fått tilsendt kontrakt som jeg har skrivet under men ikke sendt inn ennå,
grunnen er prisen, jeg har fått en pris på 368.900 med  et sett piggfri vinterhjul (tpms) og
gummimatter og bagasjeromsmatte. Bilen er toppspeca  dark knight
med teknikkpakke og soltak. 

Jeg vil gjerne høre med folket her hva slags priser dere har fått? Og om dere synes det er en riktig pris? Er det noen som har fått den billigere med alt utstyr som jeg har ?

36
Leaf 2018- 40kWt og 62kWt / Reservering av nye leaf 60 kw
« på: Onsdag 13. Juni 2018, klokken 19:52 »
Hei,  når kan man reservere

nye leaf 60 kw som kommer? Noen som har noen tanker om når den kommer ?

37
Model Y / Model Y reservasjon.
« på: ſøndag 10. Juni 2018, klokken 05:04 »
Hei. Noen som kan tenke seg når Tesla model Y kan reserveres?

38
Hyundai KONA / Når kan jeg forvente og få Kona mi i hus?
« på: Lørdag 09. Juni 2018, klokken 23:31 »
 Hei. Er det noen flinke sannsynlighetsregnere her som kan gi et forsiktig estimat på når jeg ca vil få bilen min? Noen som har prøvd og regnet på hvor mange som «hopper» av og som kanskje vet hvor mange biler dem vil levere?Jeg har kønummer 960X

Sider: 1 2 [3]