Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - kaffenons

#1
ET5 / ET5 som bil nr 2
onsdag 26. oktober 2022, klokken 13:26
Jeg vurderer en NIO ET5 som bil nr 2 i familien for å erstatte en dieselbil. Den blir jo mest brukt til småkjøring. Jeg har en NIO ES8 Signature Baas som jeg er veldig fornøyd med, og vurderer derfor NIO på nytt. Siden jeg bor nesten 20 mil fra nærmeste planlagte batteribyttestasjon så vurdere jeg å kjøpe det minste batteriet. Pga moms og vektavgiften så kan ET5 inkl 75 kWh batteri bli kostende ca 595 000,- mens ET5 Baas kan bli kostende ca 485 000,-. Dette gjelder hvis man har alt utstyr og dyreste lakk.

Jeg synes det er litt rart at man ikke har tilbud om vinterdekk på konfigureringen på hjemmesiden. Merkostnaden for å kjøpe batteriet blir i realiteten ca 110 000,-, noe som tilsvarer ca 6 år og 6 måneder med Baas. Det blir vel enda noe dyrere hvis man legger til vinterhjul. Min vurdering er at Baas ikke er verdt det med slik bruk i tankene, siden man senere slik jeg forstår det kan gå over til Baas hvis batteriet skulle bli ødelagt.

Alt i alt synes jeg at NIO ET5 er en fin bil, men vil kanskje vente å se om det kommer noen spennende lanseringer på NIO day i desember.
#2
Programvare / Bytte bruker i bilen
mandag 04. april 2022, klokken 19:10
Er det noen som har prøvd å bytte bruker i bilen? Jeg har fått til å legge til en ekstra bruker i appen, men får ikke til å logge på som en annen sjåfør i bilen.
#3
ES8 / Fargevalg
torsdag 07. oktober 2021, klokken 07:25
Kan noen som har sett bilene si noe om hvordan interiørfargene oppleves, eller hvis noen har bilder å vise frem så hadde det vært fint. Jeg klarer ikke helt å se hva som er finest på bildene på nettet, dvs jeg har valgt lys brun, men lurer på om grå er finere.

Si gjerne litt om inntrykk fra farge/lakk utvendig også :)
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA