Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - shorizo

#1
Polestar 2 / Sv: Noen som har bestilt 2024 modell?
torsdag 14. mars 2024, klokken 22:59
Vet noen hvor lang tid det tar å få bilen? I appen har det stått status «sending» i en uke. Noen som har erfaring som bet hvor lenge jeg må belage meg på å vente?   :)
#2
Mii electric / Lufttrykk sommerdekk 16 tommer
søndag 25. april 2021, klokken 21:51
Hei. Hva er anbefale lufttrykk på 16 tommer continental sommerdekk som fulgte med? Er det 2.5?
#3
Mii electric / Sv: Overføre Seat Frii avtale etter 6 mnd
søndag 15. november 2020, klokken 18:54
Sitat fra: Mr Oizo på søndag 15. november 2020, klokken 18:21
Det ligger nå 2 biler på Finn som skal "selges" som leasingavtale. Den ene er innskudd på 20 tusen og den andre på 50!! tusen. Så det er definitivt noen som tror de skal tjene gode penger på disse bilene. Virker ikke som de er klar over betingelsene som er satt i hele tatt.

Ja, så de bilene ligge ute på finn. Kontaktet ene av dem som solgte avtalen sin og han sier han har fått bekreftet av Møller Finans at de kan overføre avtale videre.
#4
Mii electric / Overføre Seat Frii avtale etter 6 mnd
søndag 15. november 2020, klokken 12:52
Hei. Er det noen som vet om det er mulig å overføre sin Frii avtale etter at man har hatt bilen i over 6 mnd? Jeg gikk for denne bilen som en ventepølse, men nå får jeg levert min Tesla model 3 neste uke og jeg har en kompis som gjerne vil ta over den om dette er mulig.
#5
Dacia Spring Electric / Sv: Blir Dacia Spring Norges rimeligste elbil?
tirsdag 27. oktober 2020, klokken 09:01
Noen som vet når denne kan bli tilgjengelig for bestilling og vil leveres?
#6
Ser etter en Leaf mellom 2012-2014. Ta kontakt om du har en til salgs for en bra pris.
#7
Skoda Citigo iV / Sv: Reservasjon Skoda CITIGO
tirsdag 23. juli 2019, klokken 09:47
Er det noe forskjell på denne og Seat Mii electric? Og tror dere prisen blir lik?
#8
Mii electric / SEAT Mii electric
fredag 14. juni 2019, klokken 10:30
https://www.tu.no/artikler/seat-har-lansert-sin-nye-elbil/466866

Er det noen kommer til å gå for denne? Og bør man? Om man ikke har behov for veldig lang rekkevidde og om prisen forhåpentligvis blir lav.
#9
Bilen har nå vært inne hos verksted og det er nå fikset ved at det smøret opp.
#10
Noen andre som har opplevd det? Noe enkel fiks eller det bare å melde inn til verksted?
#11
Utleveres fra forhandler i Oslo neste uke og kan da omregistreres omgående.
Teknikk/Skinn/ og vinterhjul og sommerhjul følger med.
Ønsket pris kr 430 000.
Send PM ved interesse.
#12
Leaf 2018- 40kWt og 62kWt / Sv: Bilen ruller ujevnt / rister
tirsdag 30. oktober 2018, klokken 08:56
Din situasjon høres ganske lik ut som min så jeg er veldig nysgjerrig på om du har fått løst problemet etter kontrolltime. Jeg har fortsatt samme problem, vibrasjonen føles kraftigere i lavere fart hos meg. Føles som vibrasjonen kommer fra venstre side hos meg. Jeg er ganske frustrert, fordi dette går veldig utover kjøreopplevelse og komforten. Har også kjørt andre Leafer der dette ikke er problem. Håper verkstedet denne gangen klarer å finne noe problem. Jeg tror faktisk ikke at de sist gang tok den inn til verksted og sjekket bilen, men at mekanikerene bare kjørte bilen par meter og konkluderte med at alt var i orden.

Sitat fra: Njål på fredag 26. oktober 2018, klokken 09:15
Hei, jeg har også samme problem men min Tekna. Fikk bilen for ca 4 uker siden. Merket en liten vibrasjon allerede da jeg hentet bilen på mottaket i Røyken. Tenkte ikke så mye over det, annet enn at jeg 2 dager senere skulle få på nye felger med nye vinterdekk, og at det ville gjøre susen - helt feil!

Vibrasjonen ble ikke borte, så jeg klagde til dekk leverandøren. De tok dekkene av felgen, sjekket alt, satte på igjen og avbalanserte på nytt. Vibrasjonen ble ikke borte med det heller, så vi ble enige å teste med en annen type dekk, så full bytteprosess en gang til. Vibrasjonen gav seg ikke, så vi gjorde enda et dekkbytte på samme felg. Noe bedre ble det, men vibrasjonen ble ikke borte. Ble da enige om å bytte både felg og dekk, gikk ned fra 17" til 16". Har nå kjørt med dette i ca 1 uke, og fremdeles kommer vibrasjonen, alt fra 20-30 km/t og oppover. Kjenner det også i små dumper eller når jeg kjører over små kanter, høres/kjennes som om foringer til opphenget er slitt/slarkete, hvilket selvsagt er umulig på en splitter ny bil.

Har testet 2 andre identiske Leaf, en med 17" vinter og en med 16" vinter, ingen vibrasjon og alt er akkurat som det skal være. Dette er virkelig frustrerende og irriterende, og jeg er helt sikker på at det ikke er hjulene, men noe med selve bilen.

Pratet i går med selger på BNH i Oslo, som anbefalte å ta kontakt med servicesenteret idag for å sette opp kontrolltime. En ting er helt sikkert, og det er at det ikke skal være sånn. Oppdaterer så snart jeg vet mer!
#13
Hyundai KONA / Sv: Vinterhjul Kona - pris, dimensjon, type
mandag 15. oktober 2018, klokken 12:54
Vet ikke om noen har stilt spørsmålet før, men prøver meg: Vet dere hvordan felgene som følger med fra forhandler ser ut?
#14
Leaf 2018- 40kWt og 62kWt / Sv: Bilen ruller ujevnt / rister
mandag 15. oktober 2018, klokken 07:58
Sitat fra: Joltus på fredag 05. oktober 2018, klokken 12:49
Bare å kjøre, såfremt du er 100% sikker på at du ikke har smelt hardt i en fortauskant eller annet som evt. skal kunne forklare at noe er blitt skeivt/ødelagt....

Har heldigvis ikke smelt den i fortau eller gjort noe annet som skulle forklare noen skade. Jeg får bare kjøre videre og håpe det går seg til.
#15
Leaf 2018- 40kWt og 62kWt / Sv: Bilen ruller ujevnt / rister
mandag 15. oktober 2018, klokken 07:56
Sitat fra: snhansen på lørdag 06. oktober 2018, klokken 20:06
Jeg tror jeg skjønner hva du mener. Jeg reagerte veldig på det da jeg fikk min bil, den rister som om dekkene ikke er helt runde. Det er spesielt når jeg setter meg inn og kjører Leafen etter jeg har kjørt min andre bil, da merker jeg det veldig godt. Så går det seg liksom til etter noen km. Det er helt snålt, men jeg kjenner ristingen veldig godt, men andre som sitter på skjønner ikke hva jeg snakker om... Litt følelsen av at bilen er liten og stumpete.
Jeg har sjekket alt mulig, byttet dekk, sjekket bremseskiver etc, men det er bare sånn bilen er virker det som.  Det positive er at det går seg til etter noen km med tilvenning og da er den en drøm å kjøre ;-)

Det er rett som du forklarer og jeg fikk sjekket bilen hos verksted bare for å være sikker. Der ble den sjekket av to mekanikere og ingen av dem kunne finne noen feil. Så det er vel bare sånn den skal rulle antar jeg. Får håpe den går seg til etter hvert :)
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA