Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Ampéreson

Sider: 1 [2] 3
16
Lading av Tesla / Nye ladere på vei rundt Bergen
« på: Tirsdag 19. Juni 2018, klokken 10:28 »
Ifølge disse lenkene er det planlagt i Arna og OS.

Dette har vi ventet på lenge, altfor få i Åsane, ofte ventetid der.

17
Model S / Model X Console passer Model S?
« på: Torsdag 31. Mai 2018, klokken 13:49 »
Noen som vet om Model X integrated center console passer til Model S?

18
Model S / Rumlelyd venstre foran
« på: Onsdag 16. Mai 2018, klokken 09:02 »
Har en rumlelyd som kommer når jeg kjører. Den er der hele tiden ved kjøring, blir høyere ved økt fart, samme lyd på forskjellig underlag så det er ikke dekkstøy. Har testet dette med å kjøre fra gammel asfalt til ny, lyden er den samme. Høres ut som om jeg konstant kjører på stiplet linje, sånn stiplet linje til høyre om man dupper av og skal våkne av. Det er også en merkbar liten risting.

Dette kom etter to uker på sommerfelger, 21". Har ikke kjørt borti noen kanter som kan ha gjort kull på hjulstillingen. Men det var en episode i et parkeringshus som jeg reagerte på med at ved fullt rattutslag mot venstre rygget ut av parkeringsplassen kom det to merkante kneppelyder.

Ellers er rattet bent, ingen sporing, kun den lyden og den lille ristingen. Noen som har vært utenfor dette?

19
Etter jeg fikk firmware 2018.6.1. 641efac på min 2014 P85+ har jeg merket og fått bekreftet fra Tesla at det er noen bugs.

1. Feilmelding om at Parkersingsbremsen ikke løsner, fikk den hele tiden i begynnelsen, men når er den borte igjen.
2. Ingen lyd (bip bip) som indikerer at jeg er nær noe ved rygging, ryggesensor. Får lyd når bilen kommer nær noe foran. Og det vises på skjermen, mangler bare lyd. Han på telefonen sa at de skulle fikse den ved neste firmware oppdatering.

Andre som har flere bugs å legge til?

20
Model S / Parking break did not release etter firmware 2018.6.1 641efac
« på: Tirsdag 27. Mars 2018, klokken 09:06 »
Har fått denne feilmeldingen siden nevnt firmware ble isntallert, så og si hver gang jeg skal ut og kjøre. Andre som har fått dette, er det bare tilfeldig at det viste seg etter ny firmware?

21
Model S / Koble opp Thinkware f750 dashcam til kontinuerlig strøm
« på: Tirsdag 17. Oktober 2017, klokken 18:17 »
Har fått tak i et slikt dashcam med strømadapter

Stømadapter:
https://dashbordkamera.no/thinkware-stroemadapter

Det er bare løse ledninger og etter det jeg forstår så skal det kobles til OBD-II. Port 4 for svart ledning (jord), Gul på port 16. Men hvor skal rød, den som er for strøm når bilen er i gang?

Og et ekstra tilleggsspørsmål, hva heter de bitsene (og hvor får man kjøpt) som man kobler til OBD-II en etter en? MAO. ikke hele OBD-II tilkoblingsdingsen.

Her er et bilde fra en standard ODB-II, på den røde kabelen står det ACC

22
Model S / Hærverk, trenger deler til speil
« på: Tirsdag 10. Oktober 2017, klokken 21:20 »
Kom ut til bilen og skulle på flyplassen grytidlig i dag morres, og der ser jeg at det er noen som har drevet med hærverk på min kjære model s. Høyre speil henger og slenger. To ledninger kuttet og den festedingsen som speilet roterer seg inn og ut på er knukket, tror jeg. Antar dette blir veldig dyrt om nytt speil trengs, forsikringen tar det og det er anmeldt til Politiet.

Spørsmålet mitt er, kan man fikse det isteden, selger Tesla deler til slikt? Har jobbet mye på biler og anser det som kapabelt så lenge deler er å få tak i.


23
Model S / Hvor får man tak i billigere premium dekk
« på: Mandag 09. Januar 2017, klokken 11:38 »
Som alle med bakhjulsdrift i en tesla vet, den spiser bakdekk til frokost, lunsj og middag. Ofte også til kvelds om en har tung høyrefot i hvert lyskryss. Jeg har en P85+ og lider av tung høyrefot-syndrom, begynner å bli dyrt med tanke på dekk. Noen som har tips til anskaffelse av Michelin Pilot Super Sport dekk (21 265/35)?

Har sjekket dekkonline.com og byttdekk.com, 3600 og 3700 pr. dekk. Evt. anbefalinger på andre dekk tas gledelig imot.

24
Model S / Dørhåndtak som ikke går inn
« på: Torsdag 15. Desember 2016, klokken 08:44 »
Hei

Mitt dørhåndtak bak, høyre side går ikke inn igjen av seg selv. Om eg åpner døren og lukker den igjen og etterpå trykker et par ganger og låser bilen går dørhåndtaket inn igjen. Men dette er ikke vanlig bruk av et håndtak og kun jeg som har gjort. Noen som har erfaringer med slikt?

25
Model S / Motorlyd simulering i bilen
« på: Onsdag 23. November 2016, klokken 15:27 »
Savner lyden av en hissig motor når jeg kjører, har søkt litt rundt om, men har ikke funnet en app eller dings som kan gi meg dette for elbil. Husker det var i salg en dings man la stappet inn i sigarettenneren som la ut lyden av en V8 motor på en FM kanal. Det var helt genialt da den økte og senket turtallet takt med spenningen mottat gjennom sigarettenneren.

Denne har jeg ikke noe tro på da den ikke er tilgjenglig og det ser ut som en tullevideo:
http://insideevs.com/app-tesla-model-s-sounds-like-muscle-car/

Det er også andre som XLR8, men den er upresise.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twoxlgames.xlr8

Noen som har forslag?

26
Model S / Stabilisator stag slitasje
« på: Mandag 14. November 2016, klokken 12:29 »
På min P85+ fra April 2014 hører jeg de typiske lydene av en foring som har gått i hjulopphenget foran. Mer speifikt fra stabilisatorstaget eller en av tilkoblingene, uten at jeg har vært under å sett. Er det noen andre som har erfaring med foringer som går på sin Tesla. Minner om at jeg har + pakken med stivere foringer som var tilgjengelig på den tiden.

27
Lading av Tesla / Trefaset 32 Amp lader kun med 26 amp i min bil
« på: Onsdag 02. November 2016, klokken 12:29 »
Hver gang jeg prøver å lade fra en trefaset 32 ampere via type 2, klarer bilen min kun å lade med 26 ampere. Står 26/32 når den lader.

Noen som vet noe om dette?

28
Model S / Biloppretting i Bergen
« på: Fredag 30. ſeptember 2016, klokken 16:27 »
En hyggelig dame var så uheldig å rygge på min Tesla >:( med et hengerfeste. Opprevet panel venstre fremme og ny dør må til. Frydenbø biloppretting som jeg har brukt før (veldig gode på å matche farge), sier de sliter med å få tak i deler. Noen som har erfaring med dette? Evt. tips til biloppretter i Bergensområdet som skaffer deler kjapt.

Ser at de eneste biloppretteren som er anbefalt av tesla er på Østlandet eller Sogne, og Tesla sin service desk svarer ikke  :-[
29
Model S / Noen som har klart å logge inn med Tunein konto i bilen?
« på: Torsdag 25. August 2016, klokken 14:30 »
Har problemer med å logge inn med min Tunein konto i bilen. Ser dette er et vanlig problem etter noen kjappe søk på nett, men jeg lurte på om det var noen som har klart det?

Jeg har prøvd med en nylig opprettet konto som ikke er premium. Mistenker det trengs premium konto for å kunne logge på.

30
Model S / Ny midkonsoll?
« på: Mandag 11. Juli 2016, klokken 15:32 »
Var inne og kikket på utstyr man kan kjøpe til Model S. Kom over denne flotte saken http://shop.teslamotors.com/collections/model-s/products/model-s-integrated-center-console. Hva synes og tror menigheten, erfaringer?

Sider: 1 [2] 3