Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - mack_

Sider: 1 2 [3] 4 5 6
31
Model X / Sv: Dashcam Blackvue 750S-2ch
« på: ſøndag 03. Juni 2018, klokken 23:06 »
Jeg har også festet fra der-auto. Meget skral kvalitet på 3d-printingen til den prisen vil jeg si. Tydelig fargeforskjell og ru overflate, men jeg er fornøyd med løsningen. Kameraet vises minimalt og ser nesten originalt ut. Knakk alle bortsett fra ett feste da jeg satte det på, så vær ekstremt forsiktig!

32
Model X / Sv: 'Lasterom' trekk over last og sikringsnett mot kupe
« på: Onsdag 02. Mai 2018, klokken 10:04 »
Jeg har lastegitteret fra Guardsman og er veldig fornøyd.  God kvalitet og lett å montere/demontere.

Det så fint og egentlig ikke så dyrt ut heller. Ser det festes i barneseteankerne nederst bak på seteryggene. Hvordan arter det seg om setene utilsiktet trekkes frem eller vippes ned?
Har ikke prøvd å vippe ned, men vil tro det ikke skjer mer enn at du ikke får det til. Hele raden kan skyves litt forover, spørs hvor mye du tighter. Jeg har det som regel ikke installert, kun når jeg skal på tur og må laste mye i bagasjerommet. Monteres inn på 1-2 minutter.

33
Model X / Sv: 'Lasterom' trekk over last og sikringsnett mot kupe
« på: Lørdag 28. April 2018, klokken 20:42 »
Jeg har lastegitteret fra Guardsman og er veldig fornøyd.  God kvalitet og lett å montere/demontere.

34
Model X / Sv: Knirk i høyre sete på rad 2.
« på: Onsdag 07. Februar 2018, klokken 15:55 »
Var inne på service og de la på noen pads innvendig i setene tror jeg som nå gjør at lyden er borte. Det dømme er at de tydeligvis har koblet fra elektronikken i det ene setet, så fikk en kjapp time igjen for å se på det.

35
Model X / Sv: 4-5 par langrennsski på taket av Model X - lovende semi-DIY-løsning.
« på: Mandag 29. Januar 2018, klokken 23:34 »
Flott løsning!  Tenker at hvis man setter dørene til "low" vil man både kunne ha et slikt stativ på hver side og/eller sette ha et skipar i høyden på den innerste plassen.

36
Model X / Sv: Knirk i høyre sete på rad 2.
« på: Onsdag 24. Januar 2018, klokken 19:03 »
Har også ny syvseter med knirk. Fikk påvist dette ved utlevering i Trondheim for to uker siden og skal inn på sjekk nå til uka. Høy knirkelyd inne i selve seteryggen. Virker som noe er veldig trangt inni der.

37
Bestilling og levering / Sv: Levering november - desember 2017
« på: ſøndag 17. Desember 2017, klokken 21:03 »
Her var det ensomt og stille - kan ikke være mange som ikke har fått utlevert bilen ?
Jeg satser på romjula, ennå ikke fått beskjed om at bilen er kommet til Norge.
Jeg er her fortsatt... Leveringsvinduet gikk ut i dag. Ikke fått final invoice eller leveringsdato. Ringte delivery forrige fredag og de sa at bilen skulle leveres før jul, men er litt skeptisk nå. Levering i Trondheim.

38
Tesla / Sv: Referral code - gjelder ved bestilling eller endelig bekreftelse?
« på: Torsdag 07. Desember 2017, klokken 19:40 »
I fortsettelsen av spørsmålet til trådstarter vil jeg spørre om hvordan det nå fungerer når jeg fikk en referral i august og to i oktober. Vil jeg få lekebil på den første, valg mellom lekebil og TWC på den andre og 22" på den tredje eller blir alt nullen ut når det starter på nytt program? Altså at jeg får valget mellom lekebil og TWC på nr 2 og 3 fordi de regnes som nr 1 og 2 i nytt referral program?  Håper på det første, men har egentlig innbundet meg med at det ikke blir felger..

39
Bestilling og levering / Sv: Levering november - desember 2017
« på: Fredag 10. November 2017, klokken 17:58 »
Fikk tildelt leveringsvindu 29.nov-13.des i dag! X75d bekreftet 23.09. Det betyr vel at bilen startet turen fra Baltimore i går. Herlig! Da skal det mye til for at jeg får Tesla-avgift!

40
Bestilling og levering / Sv: Levering desember - januar 2017/2018
« på: Tirsdag 31. Oktober 2017, klokken 21:29 »
Fikk fremskyndet fra des/tidlig jan til sent nov/tidlig des i morges. Muligens har det sammenheng med at jeg byttet utlevering fra Trondheim til Drammen, men kan også være at bilen er ferdigprodusert. Veldig tilfredsstillende hvis de klarer å levere første halvdel av desember. Låste 23.09 og startet produksjon 17./18.10.

41
ChaDeMo/Combo hurtigladere / Sv: Trøbbel for Fortum sentralt
« på: ſøndag 29. Oktober 2017, klokken 20:00 »
Ser at de har lagt ut informasjon på sin Facebook-side nå:

"De tekniske problemene vi har i ettermiddag skyldes kommunikasjonsproblemer mellom våre systemer og ladestasjonene. Dette involverer også tjenester som leveres av 3.-part. Vi arbeider på spreng for å finne den eksakte årsaken til problemene, men vi kan på nåværende tidspunkt dessverre ikke si noe om hvor lang tid det kan ta før problemet er løst. Problemet gjelder i hovedsak lading med SMS og App.
Dette gjør at mange av våre kunder dessverre ikke får ladet. Vår kundeservice kan starte lading for mange, men det må dessverre påventes kø."

Jeg tenker at hvis slike ladestasjoner har fått støtte til å bygges har operatørene et stort samfunnsansvar for å sørge for at de er oppe og går. Dette blir et økende problem når antallet elbiler på veiene nå økes.

42
ChaDeMo/Combo hurtigladere / Trøbbel for Fortum sentralt
« på: ſøndag 29. Oktober 2017, klokken 19:41 »
Hadde behov for hurtiglading mellom Stjørdal og Trondheim i dag. Kjørte først på Værnes, men der var det fullt. Kjørte videre til Malvik senter og prøvde meg der. Den ene laderen fikk jeg ikke kontakt med. Kjørte til den andre og den fikk jeg kontakt med, men ville ikke gi lading. Etter mange forsøk med flere forskjellige ladebrikker og SMS fikk jeg det plutselig til. Da hadde det kommet en Leaf til og prøvde uten hell på den første laderen. Min bil stoppet plutselig å lade etter å ha stått på i ca 5 min. Prøvde å ringe Fortum tre ganger før jeg kom igjennom og sto som nummer 18 i kø...Tok et kvarters tid før jeg kom gjennom til den svenske tjeien som rebootet og satte på lading for meg. Satte også på den andre laderen. Sistnevnte stoppet etter kort tid igjen. Min stoppet aldri (jeg ba henne sette på 25 min), og etter 37 min stoppet jeg vha nødstopp. Jeg spurte om Fortum hadde problemer og hun kunne bekrefte at de hadde store problemer sentralt, og det virket som det var problemer over hele landet. Noen som vet hva dette skyldes? Det er ekstremt sårbart når hurtigladerne går ned, og dette er ikke første gang! Jeg har hatt problemer med Fortums ladere på Malvik senter (ville ikke lade), Værnes (ville ikke stoppe) og Meråker (lading stoppet) i tillegg til Storlien (ville ikke lade x2, men dette er nok ikke Fortum). Dette betyr at jeg har hatt trøbbel rundt 25% av gangene jeg har prøvd meg på hurtiglading hos Fortum. Ikke akkurat tillitvekkende!

43
Bestilling og levering / Sv: Levering desember - januar 2017/2018
« på: Tirsdag 24. Oktober 2017, klokken 22:44 »
Er bilen produsert/i produksjon ifølge mytesla? Isåfall ville jeg ikke vært så bekymret. Bestilte en uke etter deg, er i produksjon nå og estimert levering des/tidlig jan. Ringte delivery og de sa medio des. Virket som alle biler produsert nå i slutten av okt var estimert før nyåret.

44
Model X / Sv: Leveringstidspunkt TMX
« på: Tirsdag 24. Oktober 2017, klokken 07:11 »
Har aldri hatt problemer med å få tak i selgeren etter å ha fått mobilnummer og eposten hans. Fantastisk service, selv i helg og når han har ferie! Delivery er derimot vanskelig å kontakte via mail og å ringe direkte til Sc har jeg aldri kommet gjennom med.

45
Bestilling og levering / Sv: Levering november - desember 2017
« på: ſøndag 22. Oktober 2017, klokken 08:21 »
De kommer nok til Zebrugge ja. Men på vei nordover etter omlasting er de innom Bremerhaven.

Sider: 1 2 [3] 4 5 6