Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - mack_

Sider: 1 [2] 3 4 ... 6
16
Model 3 / Sv: Mine første timer i min egen Model 3
« på: Mandag 25. Februar 2019, klokken 21:55 »
Hvordan er akselerasjonen i Long Range? Er kjemperedd for at jeg blir skuffet. Har tidligere brukt en s100D hvordan kan de sammenlignes?
Er nok ikke like kvass som s100D, men for min del er det mer enn nok med LR. kan ikke se for meg at jeg hadde trengt  P under noen som helst omstendighet bortsett fra å svi litt ekstra gummi den første uka. Veldig leken bil, spesielt i forhold til X75D som jeg har fra før.

17
Model 3 / Sv: Innkjøp av takstativ?
« på: Mandag 25. Februar 2019, klokken 20:52 »
Noen her med ny informasjon fra Tesla i Norge angående takstativ?

18
Model 3 / Sv: Mobiltelefon som nøkkel - Erfaringer
« på: Mandag 25. Februar 2019, klokken 11:12 »
Jeg har en Honor 10 (Huawei) og opplever nesten alltid at jeg ikke kommer inn i bilen selv om appn er åpnet på telefonen.

Jeg må låse opp telefonen, trykke meg inn på appn på nytt, da kommer jeg inn. Så jeg har allerede hatt endel morsomme episoder hvor jeg går bort til bilen og drar i dørhåndtaket uten ønsket resultat.

Noen som har noen gode triks? Unntatt å kjøpe meg en Iphone selvsagt.
Har akkurat samme problem som deg! Og samme merke på mobilen.

Er det ikke også slik at man ikke skal trenge å legge nøkkelkortet på midtkonsollen hvis man har åpnet for nøkkelløs kjøring og mobilen er konfigurert som nøkkel? Har hatt problemer med dette flere ganger nå.

19
Model 3 / Sv: Mine første timer i min egen Model 3
« på: Mandag 25. Februar 2019, klokken 11:08 »
Er det noen som har et forbruk på normal kjøring som de kan rapportere. Mener at fabrikk-kalkuleringen ligger på rundt 1,6 kwh/10 km.

Nå har jeg tilbakelagt ca 400 km, i typisk 4-7 grader, med min, hvorav 2*65 =130 km er landeveiskjøring med typisk 80 sone men startet med kaldt batteri/bil, resten bykjøring, og snittet så langt på bilen er 154wh/km. Dette var også ca forbruket på de 2*65 km jeg kjørte. Min S brukte ca 30% mer under samme forhold/temperatur.

Edit: Kjøringen inneholder også en del testing av grensene på bilen, eller det vil si dekkene siden de blir alt for myke når en drar til i svingene, spesielt 20 av kilometrene har nok dratt av litt gummi på Nokian R3 dekkene.
Wtf? Ligger 40Wh/km over ditt snitt. Hva er dekktrykket ditt? Ligger på 3,1-3,3bar her (den ble utlevert slik).

20
Model 3 / Sv: Mine første timer i min egen Model 3
« på: ſøndag 24. Februar 2019, klokken 10:38 »
Har testet tre barneseter nå, og det går fint. Kjøpte to graco-seter mtp bredde og Model 3, men har lånt vekk det ene nå, så jeg fikk testet med det 4(?)cm bredere setet fra besafe. Det siste er maxicosi babysete med base. Det er grei plass med disse tre, og med to graco-seter blir det god plass! Maxicosi-basen bør festes med beltet og ikke Isofix for å få best mulig plass. Jeg kommer til å ha tre seter uten Isofix for best plassutnyttelse. Man må nesten ha belteforlenger slik noen andre her nevner. Bestilles lett fra seatbeltextenderpros.

Jeg velger nok X'en når vi skal ha med oss mye,  men Model 3 er virkelig en større bil enn mange tror! Jeg fikk ikke til dette i Leafen.

Var noe bugs med bildeopplastning, så jeg får prøve senere.

21
Model 3 / Sv: Mine første timer i min egen Model 3
« på: ſøndag 24. Februar 2019, klokken 07:50 »
Liker autopiloten langt bedre enn jeg trodde, digg å la bilen følge fartsgrensene og styre helt av seg selv... Ufattelig chill, samtidig som man får med seg langt mer av trafikkbildet når man slipper å måtte konse på å holde fartsgrensene.

Noe jeg ikke er blitt venn med er blinklyset. Synes det er flere situasjoner der det ikke skrur seg av etter å ha gjennomført svingen. Ganske ulikt TMS og alt annet jeg har kjørt. Noen med samme erfaring eller er det jeg som blinker feil?
I second this! Grunnen til at jeg ikke tok med det som minus i posten min var at jeg trodde at det kun var uvant. Hvis man tar handelen ørlite opp, blinker den kun tre ganger. Da jeg fant ut dette ble jeg litt mer fornøyd, så jeg regner med at det vil gå seg til.

Har autopilot på X også, og ja, det er mer nyttig enn man skulle tro. Testet AP'en i går på enkelte steder jeg vet har vært utfordrende for X'en. Det førte til rød blinking og jeg måtte ta over for bilen (Model 3) fordi den krysset midtlinja. Lurer på om det var fordi det var mørkt og at jeg kjørte med nærlys, for er ikke lysene VELDIG nærsynte? Føles ikke bra ut å kjøre i 80 med nærlys på i mørket med Model 3. Har sett at det er justering mulighet av lys i softwaren, så mulig jeg må fikle litt der.

Angående bakseter er de overraskende komfortable. Kan ikke med 100% sikkerhet si at de er ulike demobilene, men jeg kjenner meg ikke igjen i beskrivelsene som første versjon av baksetene fikk med for dårlig lårstøtte og mye vinkel i knærne. Jeg er 186cm og har laange føtter.

Etter frokost blir det testing av tre barneseter bak. Er ganske optimistisk  ;)

22
Model 3 / Sv: Mine første timer i min egen Model 3
« på: Lørdag 23. Februar 2019, klokken 23:37 »
Har hatt bilen i noen timer nå. Noe av det eneste jeg hadde å sette fingeren på var manglende auto high beam, så jeg er veldig glad for å lese her at det kommer.

Men herlighet for en deilig bil! Må bare smile når man kjører den. Rå lyd, deilige seter, godt veigrep og akselerasjon, god ladefart og mye mer!

Noen få minuset:
- Må slamre igjen førerdøren og bagasjeromsluke med altfor mye kraft.
- Litt mye veistøy og støy fra klimaanlegg (?).
- Litt hardt å sette på autopilot. Liker ikke at den er på girvelgeren. Kommer til å bli veldig uvant å skifte mellom x og 3 når måten å skru på autopilot er så ulik.

23
Model 3 / Sv: Mine første timer i min egen Model 3
« på: Lørdag 23. Februar 2019, klokken 23:28 »
Er det norsk språk i menyen/skjermen?
Nei

24
Model 3 / Sv: Navn på bilen
« på: Lørdag 16. Februar 2019, klokken 20:10 »
Vår røde X blir hetende Red Pill og vår blå Model 3 vil få navnet Blue Pill  8)

25
Model 3 / Sv: Levering av model 3
« på: Lørdag 16. Februar 2019, klokken 17:27 »
28.februar på Lade :+1:

26
Model 3 / Sv: Hvor mange model 3 på Norske på norske skilt pr 31.03.19?
« på: ſøndag 16. Desember 2018, klokken 08:03 »
Hvis man utgår fra fakturanummeret som vises på faktura utstedt på søndag skal det tilsi at under 3000 har bestilt Tesla Model 3 så langt. Jeg tror faktisk ikke Tesla får mer enn mellom 3-4000 bestillinger før nyttår pga at kun de dyreste versjonene er i salg.

27
Model 3 / Sv: Next Steps for Your Model 3 Delivery
« på: Tirsdag 11. Desember 2018, klokken 20:48 »
Slutter på 2371. Bestilte 06.12 kl 1230, ca. Endret en haug med ganger etterpå.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Jeg har også endret etterpå. Sist gang på kvelden den 7.12 tror jeg. Kan faktisk se ut som det er et mønster her da..? Er det noen her som har bestilt i helga og fått et fakturanummer?

28
Model 3 / Sv: Next Steps for Your Model 3 Delivery
« på: Tirsdag 11. Desember 2018, klokken 18:37 »
Fikk den der i dag jeg også. På min står det faktura nummer som slutter på litt over to tusen. Hvilket nummer har dere på fakturaen? Kan det ha sammenheng med hvor mange som har bestilt? Jeg bestilte den første dagen som var mulig, men prøvde å endre neste dag.

29
Tesla SW og AP / Sv: Versjon 9 ryggekamera øverst
« på: Lørdag 13. Oktober 2018, klokken 21:15 »
Flere forslag?
Fordi du skal ha fokus på veien forover, og ikke på et kamera bakover når du kjører bilen.
Ryggekamera kommer fremdeles opp når man setter bilen i R
Ryggekamera er veldig greit å se for eksempel når man kjører med henger. Da blir man tidligere oppmerksom hvis f.eks lys ikke fungerer, om man må sikre lasten bedre etc. Er ikke livsnødvendig, men faktisk veldig kjekt.

30
Model X / Sv: Noen som har et Model X hunde/lastgitter til utlån/utleie?
« på: Onsdag 25. Juli 2018, klokken 17:46 »
Jepp, blir litt knot med logistikken det ja
 ;)

Sider: 1 [2] 3 4 ... 6