Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Sutcivni

Sider: 1 [2]
16
e-Golf / Sv: wifi hotspot
« på: Lørdag 26. ſeptember 2015, klokken 21:38 »
Er ikke dette for dem som monterer et SIM kort i bilen, og ønsker å dele internett videre til mobiltelefonene til ungene med iPad i baksetet? (Dermed trenger man ikke 3 stk mobilabonement med data, men bare ett).

17
e-Golf / Sv: DAB+ Adapter på importerte E-Golf
« på: Lørdag 26. ſeptember 2015, klokken 10:29 »
Er ikke så lett når man kjøper en ny-importert fra Tyskland, for å spare 30.000kr :P
(Da får man masse gøy ekstrautstyr, uten akkurat DAB).

18
e-Golf / Sv: DAB+ Adapter på importerte E-Golf
« på: Fredag 25. ſeptember 2015, klokken 21:57 »
Kjøpte også en slik nå, og er også interessert i noen fornuftige måter å gjøre dette på. (Uten å måtte montere en teit liten sak som dette: bilxtra.no/tiny-c3-dab-biladapter-med-bluetooth?gclid=Cj0KEQjw4ZOwBRDoxpjAvPXAl5MBEiQAEek_3mutXANvYuxZDN3AGhM63CjeWOlGNcAh_eC2lrAaZIAaAi_18P8HAQ

19
Nissan / Sv: Nå skal det kjøres...
« på: Tirsdag 22. ſeptember 2015, klokken 09:21 »
Ja....... Når kommer rapporten??  8)

20
Interessant med så detaljerte beskrivelser :)

21
Kjøretips / Sv: Klepp - Lyngdal t/r samme dag (med Zoe)
« på: Tirsdag 18. August 2015, klokken 14:04 »
Konklusjon: Lånte bilen i helga. Men fikk bare med standard ladekabel, som følger med bilen. Altså var det begrenset hvor jeg kunne lade. Og siden jeg ikke hadde ladestasjon hjemme, så ble batteriet i utgangspunktet langt fra 100%.

Det ble altså litt stress hvis jeg først måtte lade på McD før jeg reiste. Også lade underveis. Også lade på nytt når jeg kom hjem på McD, for å kunne kjøre på jobb mandag... Så jeg droppet prosjektet.

PS: Tror Zoe ble et kjedelig valg for meg, som har gode lademuligheter på jobb men dårligere i borettslaget hjemme. Altså er nok Leaf et bedre valg for meg.

22
Kjøretips / Klepp - Lyngdal t/r samme dag (med Zoe)
« på: Tirsdag 11. August 2015, klokken 10:42 »
Skal låne en Zoe av forhandler i helga, og lurte på å ta syretesten (Eier altså ikke en El-bil fra før, og er litt fersk).

Tenkte å kjøre fra Klepp til Lyngdal, for å ta med ungene på Sørlandsbadet. Altså full bil, i 158 km med Zoe en vei. Er litt opp og ned terreng den veien, og lurer på om jeg er optimistisk her?

Lurer også på lading. Kan man lade en Zoe på Grønn kontakt i lyngdal? Hvor mye vil det koste med "full tank"? Hvor lang tid tar det? (Forutsetter det da at forhandler sender med meg en spesial ladekabel?)

Sider: 1 [2]