Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Slettet profil

Sider: [1]
1
Model 3 / Hjulskift Model 3 (fiks for jekk)
« på: ſøndag 21. April 2019, klokken 16:50 »
Model 3 har jack pads i metall med et hull i midten. Bruker man vanlig jekk er det en viss sjanse for at den kan glippe, og da kan den skade området rundt pad’en (og i verste fall batteriet).

Løsningen for meg var å bruke to garasjejekker, begge med en trebit (som jeg pleier), og å sette en bolt i trebiten.

Når man jekker har man hodet på bolten i hullet, slik at jekken ikke kan glippe.

(Bolten var for lang, så jeg filte av den delen som stakk ut på undersiden.)

Fungerte perfekt!


2
Model X / Model X - Vindusvisker-fiks
« på: Fredag 05. April 2019, klokken 08:43 »
Mange har problemer med at vindusviskere på X ikke holder den nederste delen av vinduet ren i høy hastighet / kaldt vær.

Jeg skrev i fjor om min fiks, som jeg kan bekrete har virket utmerket det siste året:

Det er små hull langs viskerbladet, der spylervæsken kommer ut. Problemet er at trykket blir høyere øverst enn nederst (sentrifugalkraft + vindtrykk, antar jeg). Jeg tok av viskeren og tettet halvparten av hullene på øverste 2/3 av viskerbladet. Altså annet hvert hull på den øverste 2/3. Jeg brukte sort Tec7.

Anbefales!

3
Model 3 / Bombrikke i Model 3
« på: Mandag 25. Mars 2019, klokken 20:37 »
Har noen gode tips om hvor den kan monteres uten å synes?

P.S: Jeg fikk den i dag og har foreløpig montert den i frunken. Jeg vet ikke om det virker ennp, men tenkte det var verdt et forsøk. Fronten av bilen er jo i plast, så signalet kommer kanskje igjennom?

På vår X og S (solgt) har vi hatt dem i det lille rommet over skjermen med speedometeret. 

4
Model X / Tesla Skøyen - Service UTEN FORSINKELSE!
« på: Onsdag 13. Mars 2019, klokken 11:37 »
Jeg bruker stort sett Tesla Skøyen på service. De har alltid tatt godt vare på oss, men har jo tidvis veldig lang ventetid, og vi og mange andre har opplevd at bilene ofte blir stående lenge før de får begynt på dem.

Hvis det jeg opplevde i går er gjengs så har situasjonen bedret seg mye! Leverte X til 20.000-service og bremseservice på morgenen, fikk låne en S 100D, fikk beskjed i går kveld om at bilen allerede var ferdig, hentet den ut i dag tidlig.

Ikke dårlig!!

5
Model 3 / Mobilen som nøkkel: Husk å krysse av for «walk away door lock»
« på: Lørdag 09. Mars 2019, klokken 10:15 »
Det er veldig praktisk med mobilen som nøkkel, og oppsettet var super-enkelt. Den fungerer akkurat som fob’en på S og X, og man kan nøkkelkortet ligge hjemme.

Jeg la imidlertid merke til at bilen ikke låste seg når jeg gikk fra den. Det viste seg at jeg måtte huke av for «walk away door lock» i «keys»-menyen på bilen. Scroll nedover, for dette valget ligger nederst.

6
Model 3 / Skvettlapper Model 3
« på: Lørdag 09. Mars 2019, klokken 10:11 »
Jeg lurer på om jeg bør sette skvettlapper foran på vår Model 3, slik vi har på Model X, for å beskytte lakken nederst på dørene.

Er det noen som har kjøpt/bestilt skvettlapper til Model 3, eller har noen gode tips?

7
Model S / Tesla-tur til Skottland
« på: Onsdag 20. April 2016, klokken 10:21 »
Vi planlegger å ta bilen til Skottland i sommer. Turen vil gå Oslo - Kiel (ferge) -Rotterdam - Hull (ferge) - Skottland. I fjor ladet vi oss t/r i Østerrike. 

Har noen erfaring med å kjøre Tesla i Skottland, eller informasjon om når neste runde med superladere nord for Edinburgh blir bygget?

Sider: [1]