Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Lefsegokk

Sider: [1]
1
e-Golf / Trimming?
« på: Tirsdag 22. ſeptember 2015, klokken 22:36 »
Delvis av nysgjerrighet lurer jeg på hvorvidt det er mulig å trimme en elbil. Og da selvfølgelig egolf. Jeg liker trøkket som allerede er i bilen, men går det an å tyne mer ut av bilen enn hva som ligger latent ved kjøp? Eller er det batterikraft ut som definerer toppen av hva som går an å få ut av motoren?

2
Elbiler i media / Bli med på VERDENSREKORD
« på: Fredag 15. Mai 2015, klokken 11:37 »
Jeg har gleden av å meddele at IKEA Slependen og elbilforeningen skal arrangere elbilkino noe ala god gammeldags drive-in i USA.

Dersom det kommer mange nok deltakere, blir dette registrert i Guinness Book of World Records. Jeg har fått det for meg at rekorden er på 50 biler (fra Tyskland)

Filmen som vises er tilbake til fremtiden, og det skjer masse rundt arrangementet.

Les mer og meld dere på her:
http://www.ikea.no/slependen 

Spørsmål? Spør i vei, så skal jeg svare.

Sider: [1]