Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - sølv-pilen

Sider: 1 ... 29 30 [31]
451
Kjøpe elbil? / Sv: Pendler 8.5mil hver vei, med mulighet for lading.
« på: Fredag 31. Oktober 2014, klokken 13:23 »

Men med Zoe kan du jo bare ta en times ladestopp en på gratis 22kW stolpe på hjemveien og så slipper du å lade på jobb. Det er vistnok det som er fremtiden.

HÆ??? Skal man stoppe å lade en time for å komme hjem og man kaller det fremtiden? Det går sikkert helt ok første gangen, men etter det blir det for dumt. Å bruke dobbelt så lang tid hjem hver dag blir liksom helt bak mål, litt tilbake i 1750 eller den tid. Når man kjøper seg en elbil så må man nesten være sikker på å kunne komme begge veier uten å trenge å lade, hva hvis man kommer seg til jobben, telefonen ringer og poden har tryna på skolen og venter på ambulanse, må fort hjem men ungen får bare vente fordi man må lade bilen første. Ja jøss.
Å kjøpe en bil som man ikke kan nå både til og fra jobb blir nesten som å gi f.... i unga, hvis man setter det litt på spissen.
Beklager men her blir jeg kraftig provosert. Ja det er mildt sagt å sette det på spissen. I ditt resonemang er det uansvarlig å ikke ha jetfly parat til å rykke ut i enhver situasjon hvor dine barn er involvert. Poden har fått hjelp, er i ambulanse og far kan ta seg tid til å stoppe en time ekstra på veg til sykehuset da en time fra eller til neppe har noe som helst å si i den sammenhengen.

452
Leaf 2010-2017 / Sv: Ryggekamera bilde
« på: Torsdag 30. Oktober 2014, klokken 14:30 »
Ja, er alltid den som rygger som har vikeplikt. Forøvrig står ryggelysene høyt oppe, kamera eller ei. Man Skal selvsagt ikke kjøre i bilen foran seg bare for at den rygger, men for meg virker det her som om noen lar det gå sport i å rygge nærme bilen bak, og selv om man klarer å frasi seg skyld en gang, vil forsikrinselskapene begynne å lure når det skjer gjentatte ganger med enkelte bilister. Man bruker hornet av en grunn, og det er selvsagt for å gjøre bilisten foran oppmerksom på at den er farlig nærme fronten på bilen bak seg (vi snakker altså om nærme, ikke metervis fra), da rygger man ikke videre og godter seg av at bilen bak finner dette ubehagelig.

453
Leaf 2010-2017 / Sv: Ryggekamera bilde
« på: Torsdag 30. Oktober 2014, klokken 10:10 »
Hvis du tar et kraftig byks inn i bilen bak, ser du mindre av bakfangeren din etterpå
Forøvrig, andre biler har en tendens til å tute når jeg rygger inntil dem....slapp av, jeg har ryggekamera!
LOL I   8)
LOL II: Digger å skremme folk med "uoppmerksom rygging".
LOL!
LOL!!
Jeg digger å trø hardt på gassen fremover når andre rygger seg tett innpå selv om jeg bruker horn for å advare. Får mye gratis på den måten.

454
Kjøpe elbil? / Sv: Vurderer ny bil.. e-Golf?
« på: Onsdag 29. Oktober 2014, klokken 14:42 »
Tatt i betraktning en distanse på 10 km hver dag vil jeg tro det eneste du kan sammenligne E-golfen med, sett bort fra Zoe/Leaf/Soul, er sykkel og Buss. Dersom du ønsker å sammenligne hva bilen faktisk koster mot bensin/diesel bil som du finner sammenlignbar finner du en kalkulator her http://www.gronnbil.no

455
Leaf 2010-2017 / Sv: Leaf Nordic
« på: ſøndag 26. Oktober 2014, klokken 22:11 »
Jeg har selv signert kjøp av en leaf Nordic spesialversjon. Går i desse dager og føler på dager så går så alt for sent før min leaf er klar for leveranse.

En leaf nordic spesial versjon, er basert på Tekna versjonen, men uten skinnseter (seter samme som Acenta). Den leveres med en 32A Mode 3 ladekabel og  ett hurtiglader fortum biler kort med 10 timers forhåndsbetalt kredit.

Bilene vil utstyres med et krommende "nordic" over blinklysene på begge sider. Bakgrunnen for Nordic versjonen er for å feire 3 år med Nissan leaf på norske veier. ved å inkludere 32A Mode 3 kabel håper Nissan de vil oppmuntre kundene til å oppgradere sin "Nordic" Leaf med tilvalget 6,6 kW innebygd lader.

Prisen på tekna Nordic er 7000 kr mindre en den vanlige Tekna versjonen. I tilegg er 6,6 kW laderen 500 kr billigere en vanlig Tekna.

Dette er info jeg fikk før jeg signerte for denne bilen.

Sider: 1 ... 29 30 [31]