Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Sandpusher

#211
Sitat fra: Powerflux på mandag 16. juni 2014, klokken 23:08
Og mens misnøyen nå sprer seg nesten like fort som enda en hurtiglader konker ut så er det stille som i graven fra aktørene som er innvolvert :o

Ikke en lyd fra Fortum til tross for at de har en latterlig høy andel av ikkefungerende ladere ::)

Ikke en lyd fra Ishavsveien som både har havarerte ladere og et prissystem fra helvete ::)

Ikke en lyd fra Nissan som har noen ikkefungerende ladere i Fortum systemet ::)

Ikke en lyd fra Nissan/Kiwi med helt konkrete planer om hvor og når de er online ::)

Ikke en lyd fra Transnova som øser ut penger til nærmest tilbakestående aktører i markedet ::)

Ikke en lyd fra Elbilforeningen om hva de akter å foreta seg i denne saken til tross for at 80% av alle hurtigladere på sentrale østlandet nå er ute av drift ::)

Hvordan kunne dette greie å bli så til de grader dårlig??

Dette, +1, enig^5 etc.
OT, men hvorfor kan man ikke "like" her på dette forumet? Litt dumt å måtte lage egen post bare for å støtte innlegg som beskriver egne meninger veldig godt.
#212
Perfekt utstyrt og riktig farge for meg i allefall! Vet ikke hva som er normalt avslag for 6500 km, forutsatt ingen skade etc.
Kunne kanskje vært en idé å opplyse i annonsen hvorfor du selger?
Lykke til, tipper den går kjapt.
#213
CCS / ChaDeMo hurtigladere / Sv: Hurtiglader i Flekkefjord?
fredag 06. juni 2014, klokken 21:52
Sitat fra: MortenH på fredag 06. juni 2014, klokken 18:22
Jeg forstod det slik på kundeservice på Grønn kontakt at Combo fungerer på både på i3 og E-up. Det er bare i3 som ikke klarer oppstart av ladingen via app/SMS. Kundeservice påstår at de klarer å starte lading av i3 via manuell fjernstyring fra kontoret.

Mitt tips dersom du skal lade en i3 i Flekkefjord: Sørg for å avtale dette på forhånd med Grønn kontakt, gjerne et konkret klokkeslett. Det er ikke alltid svar å få på telefonen når du står der som en fjott og venter på strømmen. Husk også å notere deg telefonnummeret deres på forhånd. Det er nemlig ikke noe oppslag om dette på ladestasjonen.
Takk for tips! Blir noen turer østover fra Stavanger i sommer, og Flekkefjord kan vel være et greit sted å tanke lade.
#214
CCS / ChaDeMo hurtigladere / Sv: Hurtiglader i Flekkefjord?
fredag 06. juni 2014, klokken 15:46
Sitat fra: MortenH på fredag 06. juni 2014, klokken 13:22
ChaDeMo laderen fungerer vissnok bra, og Comboladning for E-up. Det er bare BMW i3 som ikke får hurtigladning her.
Hmmm, forvirret... Jeg trodde at VW og BMW brukte samme hurtigladestandard? Får ikke min i3 før i juli, så jeg har ikke satt meg altfor mye inn i dette ennå.
#215
BMW i3 / Sv: Standard kladd lading
fredag 06. juni 2014, klokken 15:07
Sitat fra: Klykken på fredag 06. juni 2014, klokken 14:57
Oh, tøft. Er dette Mennekes eller?

EDIT:
Det er samme som nofuel selger, ser det ut til.

Det var jo hyggelig å se! Samtidig litt kjipt for de som har kjøpt den til ~7 laken, men sånn er det. Burde vel også være mulig å få solgt en splitter ny en til grei pris på Finn.
#216
Sitat fra: LMOR på mandag 02. juni 2014, klokken 17:54
Sitat fra: Sandpusher på mandag 02. juni 2014, klokken 16:10
Kommet til VZ62074 per nå, da begynner de å skru sammen min på onsdag tror jeg :)
De har nok kommet langt på den nå. Datoen du ser er datoen bilen forlater siste post i fabrikken. De bruker ca. 5 arbeidsdager på en bil, så de begynte nok å skru forrige uke.
Så kjekt LMOR, takk for opplysningen! Og når den har kommet opp på http://www.bmwarchiv.de/vin/bmw-vin-decoder.html tar det normalt 4-6 uker før man får den?
#217
Kommet til VZ62074 per nå, da begynner de å skru sammen min på onsdag tror jeg :)
#218
Leaf 2010-2017 / Sv: Nå senker de prisene på Leaf
mandag 02. juni 2014, klokken 16:08
Vet ikke helt hvor denne skal legges inn, men det nevnes spesielt Leaf, så dette kan kanskje forklare bra utvalg i nye EU-Leafer på Finn?

Amatørmessig uansett av franske myndigheter å ikke ta bedre høyde for muligheten av at noen gjør slikt, må jeg si.

http://www.abcnyheter.no/motor/2014/06/02/fengslet-svindle-med-elbiler-til-norge
#219
Min er 112, så da håper jeg de begynner til uka :)
#220
Dette bør jo bli et ikke-tema etterhvert. En el-bilist er jo en drømmekunde å lokke til seg for en bensinstasjon. Tenke seg til å fp lov til å "eie" en kjøpekraftig kunde som ikke har noe annet å ta seg til, helt for seg selv i 30-60 minutter. På dagens bensinstasjoner skal de være glad om de klarer å trøkke i deg en baconpølse med rekesalat. Så da er det bare å sette opp noen komplimenterende tjenester i nærheten, hurtig-mat, tippeservice, massasjestoler, frisør, manikyr, bilpolering, skopuss, dagligvarer, etc. etc. etc.
Men da må vi selvsagt først bli flere, så et statlig bidrag vil nok hjelpe på. Seriøst mener jeg at det er ingen grunn til å tro at ikke elbiler skulle kunne være i flertall i dette landet innen 10 år dersom lademulighetene blir like vanlige som bensinstasjoner etterhvert.
Spennende tider!
#221
For meg ble dette faktisk et av momentene som gjorde at jeg endte opp med BMW i stedet. Provoserende at de priser det så høyt, bare fordi de kan.

Bavaria Stavanger tilbyr:

"Serviceavtale 5år/60 000km er ingen problem å få med. Jeg kan dessverre ikke legge dette inn i kontrakten, da det er vi som selger den avtalen og ikke BMW Norge som får pengene for i3èn. Prisen på serviceavtalen er 4723,-. Dette dekker ikke dekkslitasje, vindusslitasje og bremser. Kun selve servicene som bilen skal ha."

Så lenge jeg får stempel i heftet holder dette lenge for meg! Nå skal det sies at prisforskjellen på selve bilen selvsagt er mye større, men man kan jo si man får "prisavslag" på bilen på ca 10 000 (eller at Leafen egentlig er 10 000 dyrere, alt ettersom).
#222
Hei, ny på forumet.
Har prøvekjørt Tesla, Leaf og i3 de siste ukene. Fant ut at Tesla var for mye bil for mitt behov, og hadde vel nesten bestemt meg for en Leaf fordi jeg hater å vente :P. Men så var det dette med kjøreglede, da. Bavaria i Stavanger/Forus/Sandnes kunne friste med en (avbestilt) stormtrooper med bra utstyr levert i juni, men også en Laurel grå som var enda litt bedre utstyrt den 8. juli. Nesten perfekt pakket, manglet bare trafic ass. som jeg uansett hadde droppet pga krav om interiøroppgradering som interesserer meg lite.

Så nå går jeg og gleder meg til juli!! :D
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA