Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Billa420

Sider: [1]
1
Hei! Jeg bruker Tibber, appen som erstatter strømselskapet og gjør strømregningen lavere med teknologi. Blir du også kunde, får vi begge 500 kr å handle smarte dingser for: https://invite.tibber.com/47043031

2
Tesla / AutoIn Bilskade Service, Garanti!
« på: Fredag 08. Februar 2019, klokken 12:33 »
Kommer med en glad sak. Fornøyd etter garanti arbeid hos Autoin på Bjørnerudveien i Oslo.

Hentet ut min Tesla Model S fra Autoin Bilskade Senter igår, på utført garanti arbeid og kan ikke si annet enn at jeg er strålende fornøyd. Her jobber det entusiastiske ansatte som jobber for at vi skal få bilene raskt tilbake på veien. Jeg ble holdt oppdatert under hele perioden og bilen ble reparert og lakkert på rekord tid med strøkent resultat. Jeg fikk en omvisning på anlegget og jeg fikk se verkstedet som Tesla selv har på i et av deres bygg. Her er Tesla inhouse med ansatte fra Tesla. Var bygd en topp strøken klargjørings avdeling her også. Overhørte snakk om utvidelse på deres anlegg i Moss. Spennede!!!  Det som var det lille ekstra for meg, var at Harald som er eier av Autoin Gruppen stod selv og leverte ut bilen etter stengetid. Har dere vært utsatt for skade er dette stedet å kontakte uten tvil!!
Setter bilen min her til polering nærmere våren

3
Model S / SuperCharger Or BatterySwap?
« på: Tirsdag 25. Februar 2014, klokken 15:14 »

Det har kommet en god del superchargers i usa og begynner å bli flere i europa.
Mens I usa skal de starte med BatterySwap, Noen som kunne tenke seg å gjøre det istedenfor å superlade?

Prisen på en batteryswap vil være fra 60-80 $, og man må levere batteriet tilbake på tilbake veien hjem hvis man er på lang tur eller betale differansen på det batteriet for å beholde det.
Hva tenker dere om det?

http://www.teslamotors.com/batteryswap

http://www.dailytech.com/Teslas+Battery+Swap+Only+Takes+90+Seconds+Costs+6080/article31810.htm

Sider: [1]