Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - hgs

Sider: 1 [2] 3 4 ... 44
16
Model 3 / Sv: Har dere Creep på eller av?
« på: Lørdag 16. Mars 2019, klokken 19:50 »
På. Liker det best på trange plasser.

17
Model 3 / Sv: Hengerfeste like vell..!!??
« på: Torsdag 14. Mars 2019, klokken 12:44 »
Igjen blir det de stakkars ansatte i Tesla som blir nedringt med spørsmål om dette, men det er jo ikke rart. For vår del tar vi det som en bonus om det kan ettermonteres, kommer neppe til å avbestille pga at man får noe man ikke hadde regnet med. Da regner jeg det uansett som bankers at Model Y får hengerfeste, så da blir det reservasjon der asap.

18
Model 3 / Sv: Takstativ-oppdatering
« på: Torsdag 14. Mars 2019, klokken 10:40 »
Drøy pris, men dette selger nok i bøtter og spann likevel.  Det viktigste var å få bekreftet at det faktisk kom, og nå føler jeg iallfall vi er ganske nær :-) Det jobbes med løsning på brukne festebolter fra Yakima, og det sendes ut nye til kjøpere i USA i disse dager. Dette er nok på plass før det blir tilgjengelig her.

19
Elbiler i media / Sv: Elbiler krasjer mer enn andre biler, spesielt Tesla
« på: ſøndag 10. Mars 2019, klokken 00:45 »
Også uskyldig etter 160k km i Model S.  :angel:.
Det hadde vært interessant å se statistikk som skilte på småskader og alvorlige ulykker. At store S og X er utsatt for bulker og skraper på stadig trangere pplasser og hus er ikke overraskende. De utgjør en ganske betydelig andel av biler som regnes som store, særlig i 'bulkeutsatte strøk'. Og blir man påkjørt og motpart stikker av går vel dette som kaskoskade selv om det ikke er førers feil. Det er veldig mange S og X med skader i front og bakfanger. Kjenner hvor mye mindre utsatt man er for småskader i den lille Mazda 2' en vi nå kjører som ventepølse for Model 3, sammenlignet med den gamle S'en.

20
Model 3 / Sv: Hvor mange hk i model 3 performance
« på: Torsdag 07. Mars 2019, klokken 20:39 »
hos vegvesen.no så står det

Motorytelse/effekt
150 KW (204 HK)  - på front motoren

Motor 2
Motorytelse/effekt
205 KW (279 HK)

som blir til 483 HK totalt

Det går ikke å legge sammen effekt på de to motorene. Samlet reell er lavere. Ta en kikk på P85D - saken i Model S - delen av forumet for noen år siden for gode tråder om dette.

21
Model 3 / Sv: Bergen tregest med utleveringer og registreringer?
« på: Onsdag 06. Mars 2019, klokken 21:23 »
Elon Musk har twittret at Tesla jobber med å løse problemet med vann som renner inn i bagasjerommet når luka åpnes i regn, og at man holder tilbake biler i svært våte områder til dette er fikset, forhåpentligvis før høsten.

Haha, dagens!  :+1:

22
Model 3 / Sv: Innkjøp av takstativ?
« på: Tirsdag 05. Mars 2019, klokken 16:59 »
Ser av det amerikanske forumet at det er Yakima som står bak stativet. Da er det i alle fall en seriøs produsent som har erfaring og vet hva de holder på med.

Ja, unntatt J- boltene som brekker :-) Greit å ikke alltid være først ute.

Forøvrig strålende nyheter! Kan kanskje få med stativ når bilen hentes da? Utlevering 18.

23
Model 3 / Sv: Erfaring av ombooking av utlevering?
« på: Mandag 04. Mars 2019, klokken 13:14 »
Et tilleggsspørsmål:

3. Jeg har sagt at både kona og jeg skal være registrerte som eiere og da sier Tesla-siden at begge to må være tilstede ved utlevering. Er det reelt eller kan man komme unna med en fullmakt f eks? Jeg jobber ikke den uken jeg tar sikte på å ta imot bilen og kan derfor være 100% fleksibel for å få ut bilen raskest mulig. Men kona har muligens noen kundemøter og greier som gjør det mer vrient å låse seg til en foreslått tid fra Tesla.


Fikk tildelt utlevering i dag til lørdag 16.3. Da er kona bortreist, men han jeg snakket med (engelsktalende) sa det var uproblematisk å komme alene, iallfall hvis jeg tok med fullmakt. Uansett fint om noen her inne kan bekrefte at det er OK, tar all slik uoffisiell info med en passe stor klype salt. Ba om å få utsatt til mandag 18.3 siden jeg og er bortreist den helga, og det gikk fint.

24
Model 3 / Sv: Innkjøp av takstativ?
« på: ſøndag 03. Mars 2019, klokken 09:00 »
Alle tilbakemeldinger jeg har fått fra Tesla sier at de venter på europeisk typegodkjenning. I USA får eiere av stativet nå tilsendt nye j-bolter som erstatning for de som har brukket eller har hatt risiko for å brekke, og disse blir helt sikkert standard på nye stativ. Kanskje det kan få fart på prosessen? https://teslamotorsclub.com/tmc/threads/installing-the-official-tesla-model-3-roof-rack.139045/page-11

25
Model 3 / Sv: Vi som har bestilt - Hva gikk du for ?
« på: Lørdag 02. Mars 2019, klokken 20:13 »
Long Range AWD
Midnight Silver Metallic
Sort interiør
18 aero sommer
18 aero vinter
AP. Valgte det vekk under tvil ved bestilling da prisen føltes høy i forhold til behovet. Til 25000 var det ingen tvil. Avbestilling var ikke aktuelt.

26
Model 3 / Sv: Tråden for de som har fått svar fra Tesla angående nye priser
« på: Fredag 01. Mars 2019, klokken 09:59 »
1. Ingenting

2. Vil vi få ny AP inkludert i prisen vi nå skal betale for bilen?

3. De hadde akkurat fått retningslinjer slik jeg forstod det. Det som vil ha ny AP, og som ikke hadde noe fra før vil få dette inkludert i gammel pris. Jeg antar dette propagerer oppover til FSD, men spurte ikke spesifikt. De som derimot ikke ønsket AP, men bare ville ha prisavslag på 25000 måtte avbestille bilen.

27
Model 3 / Sv: Store endringer for Autopilot, EAP og FSD
« på: Fredag 01. Mars 2019, klokken 01:32 »
Siden alle kan levere tilbake bilen de ikke har mottatt vil disse garantert få den nye prisen og de som allerede har fått bilen har nok fått FSD, noen annet blir jo bare tull. Det var jo ganske smart, de som har fått bilene får FSD uten at de betalte for det og de som ikke har fått bilen får mye billigere bil.

De som sitter igjen med skjegget i postkassen er selvsagt alle de som ikke ville ha FSD og heller fått bilen 41.000 rimeligere...

Tesla klarer ikke å ha forskjellige versjoner av AP, det gir ikke mening fremover at de må oppdatere to forskjellige versjoner så det kommer ikke til å skje...
Mitt tips: De som ikke har EAP får AP, de som har EAP får FSD, de som har FSD får penger tilbake. ???

Enig. Eneste mulighet for å unngå et salig kaos vil jeg tro.

28
Model 3 / Sv: Store endringer for Autopilot, EAP og FSD
« på: Torsdag 28. Februar 2019, klokken 23:23 »
Betyr dette at hvis man legger til EAP nå før man får bilen så får man denne for 3000$? Får ikke logga inn, så umulig å sjekke.

29
Model 3 / Sv: Innkjøp av takstativ?
« på: Torsdag 28. Februar 2019, klokken 09:52 »
Ser på Tesla Model 3 Norge på FB at Thule har svart at de ikke kommer til å lage stativ til Model 3 da festene ikke oppfyller deres krav til teknisk standard....ikke bra.

30
Model 3 / Sv: Et par spørsmål
« på: Onsdag 27. Februar 2019, klokken 21:37 »
Ble oppringt fra Tesla igår siden jeg var innom å så på bilen og hadde endel spørsmål. Hsn jeg prata med sa det ville komme rød plugg til ladekabelen som følger med 3 etterhvert og at den kan kjøpes på servicesenterne.

Høres merkelig ut, den nye kabelen støtter vel max 16A 1-fase? Diskuteres her: https://elbilforum.no/index.php?topic=43397.0

Sider: 1 [2] 3 4 ... 44