Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Marecat

Sider: 1 [2] 3 4 5
16
Mitsubishi i-Miev / Citroen C-Zero / Peugeot iOn / Sv: Skifte airbag sensor
« på: Tirsdag 14. August 2018, klokken 12:34 »
Har også trøbbel med sensor, fikk feil for et år siden. Mekanikeren fikk visstnok rengjort en kontakt og lyset forsvant. Kom tilbake  etter et par uker og sensoren ble byttet. Nå etter ca 6 måneder er lyset ennå en gang kommet tilbake. Bilar bare noen måneder igjen av garantitiden men regner med at det er garanti på reparasjonen også utover den normale garantitiden?

17
Bruker denne her i to biler, virker som bare det:                                        www.dx.com/p/international-version-xiaomi-roidmi-2s-smart-dual-usbports-car-charger-446961#.WmEjBuaUmhA

Betalte noe over Kr.100 pr.stk, er også to usb ladeporter i enheten.
Koster ikke mye data  fra mobilen å høre på radio.

18
Har også søkkvåte matter foran vanligvis om vinteren + hund med mye pels som ofte er våt i bur bak.Bruker en avfukter fra Meaco en gang  eller to i uken over natten, skremmende hvor mye vann som den tar opp. Bilen står i fellesgarasje med temperatur aldri under null. Alle vinduer må være lukket og omluftventil stengt.

19
CCS / ChaDeMo hurtigladere / Sv: Nye og kommende hurtigladere - post bilder og info her
« på: Lørdag 16. Desember 2017, klokken 18:20 »
De er i bruk- står stadig vekk noen der og lader, har sett biler der i hvert fall de to siste månedene!
Bor selv i Sandefjord.

20
CCS / ChaDeMo hurtigladere / Sv: Nye og kommende hurtigladere - post bilder og info her
« på: Lørdag 16. Desember 2017, klokken 15:52 »
Skulle være innlegg # 94, men ble slettet grunnet redigeringstrøbbel!
Ny Fortum ladestasjon på gamle E18 i Stokke på Gjennestad hagesenter. Fint for reisende til/fra Torp flyplass. Ta av nye E18 ved Stokke og siden første til høyre gamle E18 mot Torp. Fint alternativ til de ofte fullt opptatte Fortum hurtigladerene på Fokserød .  Som goggo skriver under  er det også GK hurtigladere rett ved siden av disse. Hurtigladerene på Kiwi i Moveien  Sandefjord er lite i bruk og stort sett alltid ledige.

21
Hyundai Ioniq / Sv: Gjenglemt Hyundainøkkel på hurtiglader i Larvik
« på: Tirsdag 28. November 2017, klokken 05:25 »
Nei, kun Hyundainøkkelen.

22
Hyundai Ioniq / Gjenglemt Hyundainøkkel på hurtiglader i Larvik
« på: Mandag 27. November 2017, klokken 14:03 »
Ligger en Hyundainøkkel oppå en av hurtigladerene i Larvik. Så den da jeg ladet min bil mandag formiddag 27/11.

23
Elbiler i media / Dansker utvikler batteritester for elbiler!
« på: Torsdag 29. Desember 2016, klokken 09:14 »
Batteritester for elbiler under utvikling i Danmark.        https://ing.dk/artikel/danmark-paa-vej-med-verdens-foerste-batteritester-elbiler-190580

24
CCS / ChaDeMo hurtigladere / Sv: Hurtigladere Munkedal Sverige
« på: ſøndag 11. Desember 2016, klokken 14:25 »
Ser på kartet at det står Håby der også ja, fint at det er en gratis.Hva menes med Fortumlet og Forumbrukere?

25
CCS / ChaDeMo hurtigladere / Hurtigladere Munkedal Sverige
« på: ſøndag 11. Desember 2016, klokken 08:40 »
Ser på ladekartet at det er to hurtigladere i Munkedal, må man ha svensk brikke for å lade eller er det mulig via SMS eller andre løsninger.

26
Ladeplasser og ladekabler / Sv: Bærum - Larvik/Stavern
« på: Mandag 06. April 2015, klokken 09:15 »
AC kontaktene på veggen på flykafeen har stått der i lang tid, men i tillegg skal det komme DC lader i tillegg etter hva jeg har fått forståelse for.Fortum har nylig overtatt.

27
Ladeplasser og ladekabler / Sv: Bærum - Larvik/Stavern
« på: ſøndag 05. April 2015, klokken 08:39 »
Fortum skal også ha hurtiglader på Flykafeen ved Jarlsberg i drift før sommerferien, fint sted å fylle både bil og mage. Lettvint å stoppe der både på syd og nordgående E18.

28
CCS / ChaDeMo hurtigladere / Sv: ladestasjoner Oslo -> Kristiansand.
« på: Torsdag 02. April 2015, klokken 08:02 »
Sjekket laderene på Kiwi Moveien i går, forsøkte ladebrikken til Fortum på den ene uten resultat, ringte til Fortum og de sa at den var i orden dagen før ved bruk av sms. Vet ikke om den andre var i orden da jeg ikke hadde tid til å sjekke.Uansett er det fint at det kommer ladere i Sandefjord, ikke lange avstikkeren fra E18 da den ligger halvveis ned til byen, kjapt å komme opp til motorveien igjen. Fint også for de som skal til-fra Strømstad med ferge.For de som skal med fergen til Strømstad  uten å ta med bilen ombord er det også kommunale parkeringsplasser med lademuligheter like ovenfor fergeterminalen.:) :)

29
Kjøretips / Sv: Arendal - Oslo (og tilbake)
« på: ſøndag 22. Mars 2015, klokken 23:55 »
Statoilstasjonen på Grelland ligger i nordgående felt - ganske lang omvei å kjøre dit hvis ,man skal sydover. Da er det bedre å satse på Kiwi Holmestrand.

30
B-Electric / Sv: Tester, prøvekjøring, medieomtale
« på: Torsdag 12. Mars 2015, klokken 18:54 »
Kjørte Larvik -Asker  t/r  med 201 km rekkevidde indikert , range extender hadde ikke vært aktivert  før siste lading, kjørte i economy mode med cruise control på 95 km/t  til Holmestrand. Guessometeret viste da 92 km rekkevidde. Ladet på ladestolper som måtte deles med en Tesla, Golf og en Zoe så jeg vet ikke hvor mye strøm som ble igjen til MB . Fikk 30 km ekstra på guessometeret etter 40 minutter."Tankmåleren" flyttet 4 streker opp Over halveis  tilbake så hadde jeg kjørt 174 km med 20,5  kWh /100 km    snitt 63 km/t  på 2:44 timer.              Bilen hadde vinterdekk, lastet med to personer, noe bykjøring og køkjøring men lite kupert terreng bortsett fra Lierbakkene som er drepen  for rekkevidden. Veien var tørr.
Ved ca 15 km på guessometeret  og ca 1/8  indikert batterikapasitet  kom varsling med "batterireserve" og orange lys på "tankmåleren". 12 V batterimåleren flyttet seg også til 3/4  uten at jeg vet hva dette betyr?
Kjørte hele tiden uten a/c og med full regenerering. Når bremsepedalen berøres så fyker regenereringsindikatoren til topps.
Har selv en B modell i fossilutgaven og komfort og kjørefølelsen er nesten identisk - batteribilen en tanke mer stillegående.

Sider: 1 [2] 3 4 5