Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - i3_X5_730

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 32
31
BMW i3 / Sv: Hvor mye er vi villig til å betale for ny dobbel batteripakke om 2-3 år?
« på: Torsdag 12. Februar 2015, klokken 20:30 »
Jeg er villig til å betale maks 30 000.- i innbytte. Teknologien er blitt bedre og billigere, og min gamle pakke kan brukes som lagring og har derfor en høy verdi i mange år.

Ja, jeg tror jeg også er villig til å betale det samme som deg.  ;)

32
BMW i3 / Sv: Standard kladd lading
« på: Lørdag 07. Februar 2015, klokken 09:10 »
Kona lader utendørs hjemme og i parkeringshus på jobb. Laderen legges godt undr bilen ute, og det har funket bra. Merket imidlertid at kappen på inntakskabelen har sprukket rett over inngangen på boksen. Antar dette ikke skal forventes etter 5 mnd bruk. Kabelen er veldig stiv nå i det kalde været, så jeg mistenker det er der feilen har oppstått.

Dèt er en klar reklameringsfeil. Kontakt BMW med èn gang før det oppstår feil på kladden og dere står der uten lading ... (!)

33
BMW i3 / Sv: Ladeutsyr til BMW i3
« på: Fredag 06. Februar 2015, klokken 19:22 »
Er det noen flere som har testet noen andre kladder enn de som hittil er testet i denne tråden, så del gjerne med oss.

34
BMW i3 / Sv: Standard kladd lading
« på: Fredag 06. Februar 2015, klokken 19:21 »
Noen flere som har hatt problemer med CC-laderen og hvilke lader får dere utlevert igjen?  :o

35
BMW i3 / Sv: Hurtigladestasjoner for i3
« på: Fredag 06. Februar 2015, klokken 19:18 »
Will do! Rekkeviddeindikatoren var på -- når jeg trillet inn her nå, herlig å se at kraften suser inn på batteriet :-D

Hvor var denne ABB'en+ Min erfaring er at ABB alltid virker på i3.  ;)

36
BMW i3 / Sv: Ekstralys
« på: Tirsdag 03. Februar 2015, klokken 21:47 »
For å illustrere hvor hysterisk kraftig fjernlysnene på i3'en er blitt etter å ha montert Xenon pærer, vedlegger jeg 2 bilder. Ett stillestående og ett i 80km/t, som naturlig er utydelig, men klart viser hvor enormt lysflelt man får ved oppgradering fra Halogen til Xenon.  ;D

Edit: Bildene er tatt med ett EOS 50D, 17-40linse, full auto-uten blitz, og er ikke redigert. Kun re-sized ned til 3000x2000pixel.


37
BMW i3 / Sv: Feil og mangler (reklamasjoner) - Hva opplever du på din bil?
« på: Onsdag 21. Januar 2015, klokken 09:22 »
Tør påstå at BMW har vært lite plaget med direkte feil og mangler ...
Helt enig! Jeg følger faktisk mere på TMS sin del enn her inne. For her skjer det liksom ikke noe, forstå meg rett. 8)
Det burde være obligatorisk å lese "Feil og mangler", "Skifte av DU" og "Slakke i transmisjonen" og alle andre tråder som beskriver alle feil og mangler med TMS. Vi må bare innse at vi har vel markedets mest feilfri EL-bil ... og sånn er det. (For bare å nevne det: Tesla trør 300 DU's til Norge for å prøve å holde tritt med DU som skal skiftes. Hadde dette skjedd i3, hadde hele verden visst om det - men siden dette skjer med journalistenes favoritt TMS, blir det liksom ikke den helt store saken siden TMS skulle være verdens frelser)  :-X 

38
BMW i3 / Sv: Feil og mangler (reklamasjoner) - Hva opplever du på din bil?
« på: Fredag 16. Januar 2015, klokken 14:29 »
slår seg av uten noen forklarlig grunn (av og til pga sterkt motlys).

"Bra" det er flere som opplever det samme som meg ...  :-\

39
BMW i3 / Sv: Feil og mangler (reklamasjoner) - Hva opplever du på din bil?
« på: Onsdag 07. Januar 2015, klokken 14:47 »
Hele kamera-løsningen bør muligens byttes og rekalibreres - det er ikke normalt at man ikke skal kunne bruke dette til daglig...

Dèt kan være en mulig løsning, for dette skjer hver dag, mange ganger pr dag når jeg bruker bilen. Vi får se hva som skjer. Skal høre med BMW først.

40
BMW i3 / Sv: Feil og mangler (reklamasjoner) - Hva opplever du på din bil?
« på: Tirsdag 06. Januar 2015, klokken 21:47 »
Har du sjekket dugg foran kamera?

Jepp, (har fulgt med på andres opplevelser med ACC'en her inne og sjekka alle mulige feilkilder) og selvfølgelig har den oppført seg slik siden bilen var ny. Og med 11 nye BMW'er på rekke og rad de siste 15 årene, har jeg selvsagt kvalifikasjoner nok til å gi BMW det glatte lag for løsningen på ACC'en i i3. Den er noe forbanna driit ... slik den er nå. I forhold til E70 sitt radar opplegg på ACC'en, er kameraløsninge i i3 absolutt helt latterlig!

BMW kan takke min hustru som har lagt beslag på bilen, og hun bruker ikke ACC frem og tilbake til arbeid. Hadde det derimot vert jeg som skulle ha brukt i3 frem og tilbake til arbeid med min konstante bruk av ACC, hadde jeg skapt furore hos BMW for første gang på 17 år som kunde hos BMW.

På slutten av måneden har vi hatt i3'en i 1 år. Jeg skal bestille en Softwareupdate til den så fort det kommer ny Software i år for å se om det hjelper.

Jeg vet at representanter for BMW både leser og følger med her inne på Forumet på i3, så la det være klinkende klart: Forlang forbedring av ACC ... ellers vil dere få stempelet som leverandører av ting som ikke funker. jmf. konkurrentene deres.

Det er fort gjort å falle på kundetilfredsheten ... desto lengre å klatre på rangstigen igjen.


41
BMW i3 / Sv: Feil og mangler (reklamasjoner) - Hva opplever du på din bil?
« på: Mandag 05. Januar 2015, klokken 18:48 »
Snart 16.000km og er fornøyd med absolutt alt i/på i3'en ... untatt: ACC! I direkte sammenligning til den jeg har i LCi E70'en, er ACC'en i i3 det største pisset BMW har gitt ut! >:( Den slår ut i hytt og pine, uten noen som helst grunn; med beskjed om "å holde avstand til nermeste bil". Hvilke bil? Den slår jo ut selv om man er alene på veien, uten at det regner, uten lav sol ... uten noen som helst grunn. Og når man har prøvd seg på "OK" ett par ganger på iDrive'n, ja, da da slår likegodt hele ACC seg ut, slik at du ikke får satt på ACC/CC igjen før du stopper bilen!

Her har dere i BMW en oppgave å gjøre: Gi ut en fix til dette jævla irriterende punktet. ACC'en er laget og gitt ut, for å kunne stoles på ... det er den ikke pr. i dag!
42
BMW i3 / Sv: Ladeutsyr til BMW i3
« på: Mandag 05. Januar 2015, klokken 17:18 »
Är det någon som fått ny kladd?

Jeg vet det er flere her inne som har fått flere nye CC-ladere ... dessverre.  :-\

Inte helt ändå fel om (när) vi får en ny godkänd bruksladdare, utvecklad på rätt sida av millennieskiftet, och kan använda Crappy Clippern som backup :)
Der er jeg absolutt helt enig!  ;)

43
BMW i3 / Sv: Nest mest solgte bil i februar.
« på: Lørdag 03. Januar 2015, klokken 11:20 »
1 million i kontanter... tja.. egentlig vert i tvil da og  ;)

Tusen takk for dagens! Den gav meg en latter. Herlig måte å starte dagen på.  ;D

44
BMW i3 / Sv: Ladeutsyr til BMW i3
« på: Lørdag 03. Januar 2015, klokken 11:16 »
Litt merkelig at BMW som et tysk kvalitets merke velger å benytte seg av amerikansk forhistorisk søppel produkt.

Dèt kan jeg faktisk være helt enig med uten videre diskusjon!   8) Så gjenstår det å få bekreftet at BMW vil gå over til Mennekes sine ladere/kabler i år ...  ;)

45
Model S / Sv: P85D får kortere range enn estimert i begynnelsen og 15% mindre enn 85D ?
« på: Torsdag 25. Desember 2014, klokken 11:16 »
Som kunde må du påregne en del småfeil, som feks havari på drivverk mm....

Nei! Det er totalt uakseptablet ved kjøp av bilen som mange ukritisk har knefalt og tilbedt som verdens frelser ... uansett feilrate og størrelse. En av de siste fossilbilene jeg kjøpte, var relativt "dyr" ... og har ikke opplevd èn eneste feil på den, ei heller den siste EL-bilen vi kjøpte. Det er slike feilfrie opplevelser ovenfor kundene som skaper tillit og tiltro. Hvor mye skal egentlig til før Tesla får seg en ripe i "lakken"?

Det går vel ikke lange tiden før TMS eierne hilser hved hjelp av antall fingre i været. Èn finger for hver DU som er bytta ...  ;D

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 32