Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - HS

Sider: [1]
1
Hei!
Har akkurat bestilt en Kia Niro plug in hybrid. I den forbindelsen har jeg noen spørsmål:
Vil det være et problem om jeg bruker ladekabelen som følger med bilen i vanlig stikkontakt i garasjen hver gang jeg lader bilen?
Ut i fra mitt kjøremønster vil jeg tro at jeg må lade bilen annen hver dag etter som at bilen kan kjøre mellom 45-50 km på hver lading.
Bilen vil bli parkert i en garasje og lades i garasjen. Jeg har ikke så mye kunnskap i forhold til 10A-16 A lading så hadde satt veldig stor pris på om noen kunne forklart hva en bør være obs på her. Bør jeg ta kontakt med en elektriker og får 16A kurs i garasjen og bruke ladekabelen som følger med. Eller vil det ikke være noen problem med å lade bilen slik kursen er i garasjen?

2
Mitsubishi Outl. PH / Outlander eller Kia Niro Plug in hybrid
« på: Tirsdag 26. ſeptember 2017, klokken 12:22 »
Hei!
Vurderer å kjøpe en ny bil og valget står mellom Outlander og Kia Niro.
Det er ca 100k i forskjell på disse bilene, men Niro "lover" 58 km på ren el, kanskje mer realistisk med ca 45-50 km dog. Mens Outlander er vel mer realistisk mellom 30-40 km på ren el. Bilen vil bli brukt hovedsaklig til bykjøring.Ser det er kampanje på Outlanderen nå også. Eneste ulempen jeg ser med Kia er at den har mindre bagasjerom og ikke 4 hjulstrekk. men så har den 7 års garanti da  ;)

3
Jeg skal prøvekjøre den vanlige hybridutgaven i morgen så veldig spent på hvordan denne opplevelsen vil være
http://www.kia.com/no/om-kia/niro-plug-in-hybrid/

Test av den "vanlige" hybridutgaven:
https://www.youtube.com/watch?v=olE-NKd87-o

4
e-Golf / 2017 e-golf Touch
« på: Fredag 30. ſeptember 2016, klokken 12:30 »
Her er en video av 2017 facelift versjonen av e-golf
https://youtu.be/2yx8klUC3gs

5
Ampera-e/Chevrolet Bolt / Walkaround Opel Ampera-E
« på: Fredag 30. ſeptember 2016, klokken 12:04 »
Her er en video av den nye Opel Ampera-E. Hva tenker dere?
https://youtu.be/LZHhpkmWf24

Sider: [1]