Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - rsomby

Sider: 1 [2] 3
16
Tesla Owners Club / Treff i Bergen - tema støydemping?
« på: Tirsdag 09. Mai 2017, klokken 11:37 »
Hei, er det noen som har peiling på støydemping i Bergen som kunne tenkt seg å lære bort litt om tema? Tenker det kan være nyttig for flere enn meg...

17
Model S 2013 - 2022 / Hvorfor går dørhåndtakene mine ut på SC?
« på: Fredag 24. Februar 2017, klokken 16:56 »
Står å juicer opp på supercharger og biler kommer og går. Hver gang det kommer en ny bil og parkerer og dører åpnes så spretter håndtakene mine ut og. Skjedd 3 ganger nå på 5min.


Sent from my iPhone using Tapatalk

18
B-Electric / DAB-oppgradering mulig?
« på: Mandag 02. Januar 2017, klokken 15:21 »
Noen som vet om det er mulig å få ettermontert orginal DAB+ på bil uten?
Har en bil med navi og com modul, men uten dab+

19
B-Electric / Appen henger siden en tur i går, hvordan resette?
« på: Mandag 05. Desember 2016, klokken 20:42 »
Som emne indikerer, hvordan tar jeg en reset av computern i bilen?

20
Lading av Tesla / Hva får jeg på 3 fas - 230v ?
« på: Fredag 02. Desember 2016, klokken 15:28 »
Hva får jeg av ladefart på 3 fas - 230v ?

Holder på med en oppgradering til 3 fas i huset (230v) for å få mer effekt totalt og lurer på om jeg kan ha nytte av 3 fas frem til garasjen. Har en 25amp 1 fas der i dag. Har også en "kirkebø-lader" med type2.
Trenger også å få ladet en MB ED på samme punktet.

Noen tips for en som ikke helt har oversikten over den beste løsningen?

21
Model S 2013 - 2022 / Bilder av facelift
« på: Torsdag 16. Juni 2016, klokken 13:07 »
Hei, er det noen som sitter på real-life bilder av facelift modellen og kan poste dem her?

Jeg har valgets kval med farge før jeg skal confirme, men det er utrolig lite bilder på nett av facelift modellene i forskjellige farger, mest teslas egne pr-bilder.

Jeg heller mot blå, alternativ midnight silver metallic, eller grå som det også heter. Selv om jeg syntes hvit er flott i facelift når nosecone er borte, men hvit har jeg i dag og forandring fryder ikke sant?

22
Model S 2013 - 2022 / Destination Charging
« på: Torsdag 03. Mars 2016, klokken 08:29 »
"Beleilig lading på hoteller, restauranter og kjøpesentre.
Tesla vil i samarbeid med hoteller, restauranter, kjøpesentre og andre destinasjoner installere ladestasjoner slik at det er like enkelt for deg å lade på reise som når du er hjemme. Parker og koble til en Tesla ladestasjon mens du handler, spiser eller overnatter."

Noen som har fått med seg denne?  https://www.teslamotors.com/no_NO/destination-charging

Hadde vært kjekt med mer info før sommeren som nok blir med bil i europa :-)

23
Model X 2014 - 2022 / Model X video
« på: Torsdag 25. Februar 2016, klokken 22:28 »
Starten på videoen viser en model x som er pent stylet. https://www.youtube.com/watch?v=dpduJCr9Uj4  Resten av videoen har forøvrig også mye pent :-)

24
B-Electric / 1 års service?
« på: Onsdag 27. Januar 2016, klokken 11:16 »
Hei, jeg lurer på om det er noen i Hordaland som har erfaringer med service fra uavhengige verksteder? Jeg husker å ha lest om noen som har spesialisert seg på elbiler, men klarer ikke finne noe spesielt på nettet utover at Tores Auto tar elbiler.

Det er latterlig dyrt, 4600,- for å ta 1årsservice på vår MB Electric Drive hos Bertel O Steen. Førsteårsservice inkluderer sjekk og evt. smøring av bremser og bytte av tørkefilter patron på batteri. Heftig overpriset, men det er jo kjent fra dette merket og BOS.

Tips mottas med takk  :D

25
Hordaland elbilforening / Service og verksteder som er spesialisert på elbil?
« på: Onsdag 27. Januar 2016, klokken 11:13 »
Hei, jeg har 2 elbiler og lurer på om det er noen i Hordaland som har erfaringer med service fra uavhengige verksteder? Jeg husker å ha lest om noen som har spesialisert seg på elbiler, men klarer ikke finne noe spesielt på nettet utover at Tores Auto tar elbiler.

Det er latterlig dyrt, 4600,- for å ta 1årsservice på vår MB Electric Drive hos Bertel O Steen. Førsteårsservice inkluderer sjekk og evt. smøring av bremser og bytte av tørkefilter patron på batteri. Heftig overpriset, men det er jo kjent fra dette merket og BOS.

Tips mottas med takk  :D

26
Lading av Tesla / SC Åsane - treg lading 64kmt
« på: Onsdag 20. Januar 2016, klokken 16:48 »
Noen som har en ide om hva som gjør at det går så tregt her for tiden? Varierer fra 0-70A hele tiden. Har varmt batteri, men utetempen er -9. Sjekket med en annen bil som også ladet med 50kmt

27
B-Electric / Forvarming, fjernstyring etc?
« på: Torsdag 26. November 2015, klokken 10:29 »
Hei, er ny i mb electric verden. Har sett litt på forumet her uten å finne noe særlig info om forvarming av kupe+batteri og fjernstyring av dette.

1. Er det mulig å forvarme bilen og/eller starte oppvarming av frontruten via timer eller fjernstyring ala nøkkelklikk eller app?
2. Forstår det slik at connect me ikke finnes i norge og dermed kan vi ikke fjernstyre bilens funksjoner som åpning lukking fjernvarme osv via app. Er det sagt noe om når eller evt om dette i det hele tatt kommer til norge?

Kanskje det burde vært en tips og tricks guide her?

-Ronny

28
Model S 2013 - 2022 / Bluetooth pairing problem med Samsung S4 active
« på: Tirsdag 18. November 2014, klokken 10:10 »
Hei, er det noen andre som har opplevd problemer med bluetooth connection mot bilen i det siste?
Jeg sliter med å få koblet til. Hvis jeg prøver en "forget" på telefonen og bilen, og prøver å pare de igjen så funker det av og til. Alle tilkoblinger etterpå feiler konsekvent.

Har funket etter versjon 6 ble installert for jeg har vært begeistret for kalenderfunksjonen som viser meg hva jeg skal i løpet av dagen. Men i de siste 2-3-4 ukene så har det vært full stopp.

Fint om noen med samme telefon kunne sagt noe om det virket eller ikke.

Tips?

29
TMS Hjul, dekk og felg. / Uorginale felger - passer dårlig
« på: Fredag 17. Oktober 2014, klokken 15:20 »
Hei, jeg har prøvd å sette på et sett med advanti raptor felger som i følge produsenten skal passe ved bruk av senterringer. Det gjør de forsåvidt. Men, jeg ser at den skruen som sitter i skiven stikker litt ut, ca en 1mm, og dette fører da til at det blir litt vibrasjoner. Du kan også se avtrykket etter skruen på felgen i det andre bildet jeg la til. Jeg har også merket at det kommer borti klossen på ene hjulet.

Noen tips?

Forhandleren skaffer forøvrig nye felger fra produsent som skal passe perfekt uten senterringer, men jeg liker ikke helt useendet på disse. Vurderer heller orginale tesla 19", så om noen selger slike, så kontakt meg asap

30
Kjøp og salg av deler og utstyr / solgt - TESLA S LIFTGATE REAR SUNSHADE
« på: Mandag 01. ſeptember 2014, klokken 10:00 »
Selger denne da jeg har fått solfilm istedet. 300kr. Kan hentes i Bergen Sentrum

http://shop.teslamotors.com/collections/model-s/products/rear-liftgate-sunshade

Tlf 4165 4793

Sider: 1 [2] 3