Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Bushy

Sider: 1 ... 23 24 [25]
361
Lading av Tesla / Sv: Detektivarbeid: Finne fremtidige Superchargers?
« på: Torsdag 05. Juni 2014, klokken 21:16 »
er det helt stille om østerdalen. eller er det noe jeg har gått glipp av?

363
Bestilling og levering / "overta/kjøpe" bestilling? hvordan blir dette gjort
« på: Mandag 12. Mai 2014, klokken 22:19 »
Hei. lurer på om åssen det i praksis fungerer med å overta en bestilling? kan man bare forandre navn hos tesla. eller er det virkelig så tungvint at den orginale kjøper må ta ut bilen. så videresalg evnt?

vurderer en med lyst skinn. men blir nok ikke aktuelt nå da det ikke er så lang ventetid...
men vis noen vet om noen Grå/svarte. men svart intreør som angrer seg. skrik ut

364
Elbilen i Samfunnet / Hva vis staten kjører full avgift på elbil?
« på: Mandag 31. Mars 2014, klokken 21:32 »
Hei. Tenkte litt på dette idag. Nå har jeg lest om så mye forskjellige priser hva tesla skulle ha kostet. Alt fra millionen å oppover til 1,5...
Men vis vi tar et utgangspunkt på ferdig bil med di nødvendige tillegg.
Kommer en bil på 1,2 mill( bare med mva nærmer den seg vel mill..)
Finnes det noen i Norges land som ville kjøpt den da? Hva med fremtiden vis dette skjer. Nybilsalget stuper med 90 prosent. Service senterne har ikke noe annet en... Ja service igjen å tjene på. Er dette nok å leve av for tesla i Norge. Eller vil vi se en etter en legges ned? Noen som har gjort noe tanker om dette?

365
Model S / Sv: Jeg er sikkert ikke alene, men...
« på: Onsdag 18. Desember 2013, klokken 19:17 »
Jeg er nok den med 520d:p å sikler etter tesla vær dag. Dessverre så er ikke pengene på topp til jeg vil "risikere" å kjøpe en tesla akkurat nå.. Men innspillet var egentlig... På bmw min. Så ligger det en slags filt matte inne i skjermbuen. Utv alså. Dette tror jeg funker veldig bra. Er sikkert noe på innsiden å men. Syns bilen er veldig stille på grus. Vis det ikke er noe slik på tesla. Burde det være greit å montere noe slik Kankje?

366
Model S / Sv: MASSIV PRISØKNING - SIDENE ER NÅ OPPE
« på: Fredag 08. November 2013, klokken 14:12 »
trist dag.... di har priset seg så strikken min har røket. men samtidig godt:P da å bruke så mye penger på bil med så mye feil% å fortsatt amerikansk...(prøver å trøste meg selv)

skulle vente til mars for å se åssen det gikk gjennom vinteren. men det blir vel fort slik når man sitter på gjerdet. men syns dem la på litt vel mye..
da slipper jeg da å lese her 14 ganger om dagen frem til mars

367
Model S / erfaringspørsmål fra noen med tesla. hastighet
« på: Fredag 06. ſeptember 2013, klokken 15:23 »
Hei. jeg har lenge siklet på en tms. men det ligger fort 150k for høyt for meg. så prøvde en leaf her om dagen. siden jeg har startet på deltidskole i oslo(bor i hamar) så prøver jeg å finne en løsning som blir billigere en fosil bimmern. resultatet ble dårlig... 100 sona spiste opp alt av batteri. så det endte med 1 hurtiglading pr veg.... tot. 25mil. man kan jo si det så enkelt at vis jeg hadde lagt meg i 90km så hadde det ikke vært noe problem.. men det akter jeg ikke å gjøre. skal jeg ha en elbil. skal den fungere som vanlig bil.

det jeg egentlig lurer på da.. er det likt med tesla å? ligger du i 115km. så kan du regne med knappe 20mil? 85kwh batt.

bruken min fremover av større turer. blir pendling hamar-oslo. å noe helgeturer til rendalen. 30 mil. tot. uten lademuligheter. men denne strekken er ganske fin mtp 80km max å noget flatt - siste milene..

da jeg skal kunne forsvare å blakke meg å samboeren.. så må jeg vite at vi kan selge bmw. å bruke denne som nr 1 bil

Sider: 1 ... 23 24 [25]