Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Electrix

Sider: 1 ... 93 94 [95]
1411
Ladeplasser og ladekabler / Sv: Hvilket abonement er best mht hurtiglading
« på: Torsdag 29. August 2013, klokken 13:14 »
100kr pr lading i tillegg til 49kr mnd hørtes dyrt ut. Jeg har "sjelden" avtalen til grønn kontakt og da betaler jeg ingenting i måneden og 75kr pr lading. (Må betale 50kr for kortet.)

Jeg har nå hurtigladet 1 gang i løpet av 1 år / 10 000 km, men det har vært fint å ha muligheten som backup på enkelte turer som er i grenseland for rekkevidda, spesielt i tilfelle man må ta en retur før man får ladet opp med vanlig lading.

1412
Kjøpe elbil? / Sv: Lading mens man bor på hotell
« på: Tirsdag 20. August 2013, klokken 08:19 »
Jeg vil tro du kan få tilgang til nødvendig strøm på de aller fleste hotell, men det kan sikkert være et triks å spørre før du bestiller, mange kan strekke seg litt lenger da for å få deg som kunde.

1413
Leaf 2010-2017 / Sv: Priser på service - en sak for konkurransetilsynet
« på: ſøndag 18. August 2013, klokken 20:38 »
Jeg ble litt bekymret etter å ha lest denne tråden, men har nettopp fått bilen hjem fra service og endte opp på 2863, omtrent det jeg ble forespeilet da jeg kjøpte bilen for et år siden (Sørlandets Bilsenter, Nissan-forhandler i Kristiansand).

1414
Ladeplasser og ladekabler / Sv: Charge & Drive ladekort
« på: Fredag 16. August 2013, klokken 10:00 »
Dette virker svært lovende: http://fortum.no/no/Strom-Privat/Bedrift/Strom/Bedrift/Bestill-Charge--Drive-ladekort-RFID/

Det blir riktignok 75.- for 30min lading, så får håpe de utvikler abonnements ordningen noe for de som skal bruke dette mye...
Betaling pr minutt er en bedring selv om det helst skulle vært pr kWh, men jeg er litt skeptisk til det som står om at det er ingen månedsavgift ut året. Det betyr vel at man må begynne å betale månedsavgift fra neste år i tillegg til at man må betale pr minutt, da blir det ikke noen god deal likevel.

Jeg har selv hurtigladet 1 gang på et år nå, så noe abonnement er uaktuellt for meg. Jeg har likevel skaffet en "sjelden" avtale fra grønn kontakt siden den ikke har noen løpende utgifter og da koster kr 75 pr hurtiglading. Det er litt billigere enn sms betaling og jeg slipper å betalingstjenester på jobbtelefonen.

Det ser også ut til at det blir samarbeid mellom en del av lade-aktørene slik at jeg også kan lade på de fleste andre hurtigladere uten egen avtale med de, det hadde iallefall vært et stort fremskritt.

Sider: 1 ... 93 94 [95]