Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - leifarneb

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 7
31
Model X / Sv: Adjusted Price reduction
« på: Lørdag 02. ſeptember 2017, klokken 17:04 »
Hvilke utstyr har du på bilen?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Premium, Autopilot, 7 seter, metallic lakk, skinn/premium svart interiør

32
Model X / Sv: Adjusted Price reduction
« på: Lørdag 02. ſeptember 2017, klokken 16:49 »
Hei. Bestilte en X75D forrige helg. Totalpris med alt utstyr etter referral var 815k
Idag, inne på mytesla.com, under "view spec" ser jeg at prisen har gått ned med 65 700,- Det står "Adjusted Price reduction". Totalpris blir altså ca 750k.Er dette bare et blaff/feil eller stemmer dette? vhLeif Arne

Det stemmer nok. 4 august ble grunnprisen satt ned med 31.250,- (iht det jeg fant ut, men fikk selv 31.050 i "showroom discount"). Så justerte de prisene natt til 31 august pga. svakere dollarkurs med samme sum, dvs. jeg har fått 31.050,- i "adjusted price reduction". Og svekkes dollaren mer før vi får utlevert bilene og Tesla reduserer prisene, så får vi ytterligere en prisreduksjon.

Ja det hadde jo vært helt fantastisk om det stemte... men synes det er rart da prisen om jeg designer en ny bil i priskalkulatoren fortsatt er 815k..... tror nesten dette må være en feil

33
Model X / Adjusted Price reduction
« på: Lørdag 02. ſeptember 2017, klokken 15:30 »
Hei,

Bestilte en X75D forrige helg. Totalpris med alt utstyr etter referral var 815k.

Idag, inne på mytesla.com, under "view spec" ser jeg at prisen har gått ned med 65 700,- Det står "Adjusted Price reduction". Totalpris blir altså ca 750k.

Er dette bare et blaff/feil eller stemmer dette?

vh
Leif Arne

34
Model X / Sv: Silver Metallic ... yay or nay [fargevalg]
« på: Fredag 01. ſeptember 2017, klokken 19:08 »
Da TMX strengt tatt ligner på en litt futuristisk begravelsesbil, fant jeg ut at den så litt mindre begravelsesbil ut, i en lys farge. Jeg endte derfor med sølvgrå, en farge jeg tror er grei å selge og tåelig tidløs. Den gir meg mindre dårlig samvittighet for å ha brukt så mye penger på en ganske stygg bil også.

Tenker at jeg enten skal kjøpe svarte felger eller mørkegrå - men er ikke helt sikker på type å størrelse enda....


35
Model X / Dekk og Felgpakke 20"
« på: Mandag 28. August 2017, klokken 20:28 »
Får min TMX 75D levert i November. Tenker å kjøpe felg og dekk til vinter et annet sted. 20" med pigg er valget jeg går for.

Noen tips til pakker (bortsett fra Finn.no) og steder å anbefale. Trenger noen som selger ferdig pakker med TPMS og alt for en pris under 20k ;-)

Takk for tips!

LAB

36
Model X / Sv: Rabatt ved kjøp i butikk?
« på: Lørdag 26. August 2017, klokken 21:02 »
Men om du bestiller ny inventory så er/blir det nok rabattert.

Hva sånn ca kan jeg forvente i rabatt hvis jeg kjøper en inventory bil da?

37
Model X / Rabatt ved kjøp i butikk?
« på: Lørdag 26. August 2017, klokken 19:52 »
Hei,

Jeg er fært nære å bestille en TMX 75D. Forstår jeg får 8000,- i rabatt ved bruk av referral kode.

Men så til spørsmålet: gis det rabatter av selgere ved kjøp/bestilling i butikk som med andre bilmerker?

Hvis ja: noen triks?

LAB

38
Model X / Oppgradert Autopilot? Hva er det?
« på: Fredag 25. August 2017, klokken 16:38 »
Sitter å flikker på en X 75D.

Ser at "Oppgradert Autopilot" er et valg med flott salgstekst. Men: hvis jeg ikke velger dette, får jeg da autopilot i det hele tatt? Får jeg en litt dummere Autopilot? Får jeg ACC eller hva?

Takker for info.

LAB

39
i-Pace / Sv: i-Pace får ikke hengerfeste
« på: Fredag 25. August 2017, klokken 11:48 »
Min mening er at hengerfeste på elbil har blitt "den hellige gral". De aller fleste kan finne andre løsninger de 2-3 gangene i året de trenger å trekke en henger. Særlig hvis man tenker på sparte utgifter ved å kjøre elbil tror jeg mange fint kan få låne en bil av noen eller leie en bil noen timer. Men det er klart - litt styr er det jo så skjønner at noen gjerne vil ha muligheten å kunne dra avgårde (no pun intended) på impuls.

Kommer nok an på behovet. Jeg har kjørt 8000km med min X75D nå, rundt regnet halvparten av de kilometerne har vært med henger bak. Hadde vært litt styr å bytte bil med min far så ofte, og skikkelig nedtur å kjøre Passat TDI halve tiden :(

Du som har kjørt så langt med TMX 75D. Hva får du i reell rekkevidde om vinteren (uten henger). Jeg snuser på en  75D selv, men finner ingen praktisk info om faktisk rekkevidde på vintern.

40
i-Pace / Sv: Jaguar vil vite hva utstyr kundene ønsker
« på: Fredag 25. August 2017, klokken 11:46 »
Her ble det mye synsing synes jeg....

Mest sannsynligvis handler dette om hvilket utstyr som skal inngå i "standard-bilen" og hvilket som eventuelt kommer som tilvalg - hva vi som kunder mener er "må-ha" Kanskje også en konkret pekepinn på hvor viktig hengerfeste faktisk er. Det er ganske smart av dem å spørre kundene om dette nå, da de kan forhandle med produsenten og deretter prise optimalt. Dvs de kan ta seg enten bedre eller mindre bedre betalt, avhengig av hvilket utstyr som følger med som standard eller som tilvalg.

Er ganske sikker på at Jaguar følger nøye med på prisutviklingen om dagen. Det er tungt å selge Model X akkurat, dvs at i bruktmarkedet går de fort betydelig under prisforlangende. Dette i tillegg til at Audi også er rett rundt hjørnet betyr at de trenger å optimalisere prisettingen å få riktig "innpriser" fra fabrikken. Jaguaren er jo mindre enn både Audi & TMX - og litt "odd" i det Norske markedet. Heldigvis er den betydelig penere og kulere enn Model X - men som familiemann er jo sjeldent valget så enkelt. Begge alternativene til Jaguaren er jo vesentlig mer praktiske.

LAB

41
Ampera-e/Chevrolet Bolt / Sv: 520km nedc + "svært gode opplysninger"?
« på: Onsdag 01. Februar 2017, klokken 19:19 »
Jeg har et lite håp om, eller tro på, at den også kommer som 4x4.

Bakgrunnen for dette er den amerikanske nettkonfiguratoren av bilen. Der har de et rart valg, og ikon, der det står FWD, med blank mulighet for å velge AWD. Kall meg konspiratorisk.. eller håpefull (alt etter som)

LAB

42
i-Pace / Sv: Jaguar lanserer sin elektriske SUV i natt
« på: Onsdag 16. November 2016, klokken 10:38 »
Ringte til Insignia og ga mine persondetaljer og sa jeg ville være første man for å bestille/kjøpe denne. Fikk bekreftet at jeg var førstemann på bestillingslista.

Har ikke skrevet kontrakt, regner ikke med å se noen kontrakt før etter sommeren neste år.

LAB

Jeg bestilte idag kl 12 og tror jeg er førstemann i Norge som får denne. Engang i 2018....doh. Gleder meg utrolig ! Endelig en suv-alike elbil som ikke ser ut som et takras (Model X) og som ikke detter fra hverandre med en gang (Model S)

Vurderer også å bestille denne.

Når du sier at du har bestilt, hva ligger i det? Er det en bindende avtale?

43
i-Pace / Sv: Jaguar lanserer sin elektriske SUV i natt
« på: Tirsdag 15. November 2016, klokken 18:29 »
Jeg bestilte idag kl 12 og tror jeg er førstemann i Norge som får denne. Engang i 2018....doh. Gleder meg utrolig ! Endelig en suv-alike elbil som ikke ser ut som et takras (Model X) og som ikke detter fra hverandre med en gang (Model S)

44
Model X / Sv: Kjøpe Model X i Sverige
« på: Tirsdag 11. Oktober 2016, klokken 18:10 »
Du tenker på svekkelsen av dollaren?

45
Model X / Kjøpe Model X i Sverige
« på: Tirsdag 11. Oktober 2016, klokken 16:01 »
Hei,

Ser det er +/- 100k å spare på å kjøpe en "loaded" Model X 90D i Sverige nå sammenlignet med Norge.

Noen som har prøvd/tenkt på å gjøre det og har noen erfaringer å dele?

LAB

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 7