Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Leaf_2014

Sider: 1 ... 25 26 [27]
391
Model S / Sv: Gitter / nett mellom bagasjerom og kupé.
« på: Fredag 26. Juli 2013, klokken 23:37 »
Design nytt baksete, med skikkelige nakkestøtter, gjennomlasting for ski i midten og et smart, integrert system for sikring opp til taket ...

Det bør også være sikring når man slår ned baksetene. I de fleste stasjonsvogner kan nettet flyttes frem til bak forsetene når man kjører flyttelasset.

392
Som enkel ingeniør henger jeg tydeligvis ikke med i svingene når det gjelder lading...  Dette representerer nok dessverre situasjonen for flere enn meg.

394
En skal kunne kjøre Roma-Trondheim neste sommer..så vil da påstå det er ganske nære planer.;-)

Med kun superchargere? Kilde?  Dette hadde jo endret saken kraftig.

Hvor lang er ladetiden med chademo, og et denne uavhengig av dobbeltlader eller ikke? Hvor lader man i praksis mellom Oslo og København?

395
Model S / Bestandig Off-Topic gjengen...
« på: Tirsdag 16. Juli 2013, klokken 00:38 »
Dette innlegget lå opprinnelig innunder "vi som tviler"-tråden, men er flyttet av moderator og gitt tittel "Off-topic gjengen".

Nå i sommerferien har jeg reist Oslo - København - Ystad - Hirtshals . Slik jeg tolker informasjonen om ladestasjoner vil vi få noen få superladere her i Norge iløpet av høsten, men Sverige og Danmark (eller Tyskland/Frankrike for den del) ikke har planer for nær fremtid.

Hva tenker folk rundt dette? To dager Oslo-Køben med lading på camping? Blir lite igjen av helgeturen da ...   Leiebil når man skal på ferie utenfor Norge?

Sider: 1 ... 25 26 [27]