Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Celter

Sider: 1 [2] 3 4 ... 35
16
Model S / Sv: Skrytebilder! :)
« på: Tirsdag 05. Mai 2015, klokken 21:26 »
Pent!
Er du fornøyd med opticoat og folien du fikk satt på?

Og enda viktigere: Hvor fikk du tak laget gulvmattene??!!  8)
Har tenkt til å starte en prosess med å tegne av mattedimensjoner og sende til en i Polen som lager kvalitetsmatter men det er jo litt styr. Her har du jo allerede fått laget identiske matter med logo som jeg kunne tenke meg :) Please... I need info on those ;)

@Havebigfun: Opti-coat Pro er den beste investeringen jeg har gjort innen bilpleie. Aldri hatt en bil som har vært så lett å holde ren og så lett å vaske. Trenger nesten ikke vindusviskere da regnet bare "perler" av frontruta.
@ BMW850: Hvordan i all verden vet du hva slags matter jeg har? Men du har rett, jeg har matter med Tesla P85D logo på. Kjøpt fra Jerry : http://www.formytesla.com/products/model-s/category/17-custom-floor-mats.html


17
Model S / Sv: Lengst kjørte TMS som IKKE har skiftet DU
« på: Tirsdag 05. Mai 2015, klokken 16:55 »
Min første Tesla var kjørt 22000km da jeg solgte den. Ingen ulyder av noen slag.

18
Model S / Sv: Skrytebilder! :)
« på: Tirsdag 05. Mai 2015, klokken 16:53 »
Nyvasket og blank.

19
Model 3 / Sv: model 3 bilder . wow
« på: Lørdag 02. Mai 2015, klokken 09:55 »
Hvis dette er riktig er jo bilen riktig lekker.  :)

20
Model S / Sv: Erfaring med Vredestein Ultrac Sessanta på Model S ?
« på: Lørdag 02. Mai 2015, klokken 09:05 »
Jeg har nå kjørt ca. 1500 km med mine Vredestein Ultrac Vorti. Tror dette er modellen som erstatter Sessanta?
Vorti skal ifølge forståsegpåere gi mindre støy, mindre slitasje og mindre rullemotstand enn Sessanta. Jeg kan ikke uttale meg om det, men jeg er meget fornøyd med dekkene så langt. Jeg oppfatter støyen på 20" felger som lavere enn på min tidligere P85+ med 19" vinterhjul. Dette er det imidlertid vanskelig å si med sikkkerhet, da de nye Model S modellene er noe bedre lyddempet.
Jeg er også fornøyd med energiforbruket. Selv med 285 dekk bak er forbruket på linje med det jeg har opplevd med tidligere dekksett.
Selvfølgelig kan jeg ennå ikke uttale meg om slitestyrken.

21
Model S / Sv: Traffic aware cruise control
« på: Fredag 24. April 2015, klokken 13:26 »
Den er ikke helt pålitelig enda.
Jeg kjørte i 40km/t. Så tok jeg igjen en bil som hadde stoppet. Bilen gjorde ingen ting før vi var ganske nærme og da kom samtidig kollisjonsvarsling på.
Jeg turte ikke vente lengre og bremset selv. Mulig bilen hadde rukket å stoppe, men det var langt unna noen behagelig opplevelse.
Ellers virker det bra, bortsett fra når bilen bremser når det ikke er noen foran, men i andre feltet....
Må se ut som fører er full dersom du kjører bak :o

Dette har hent meg et par ganger og jeg tror jeg forstår hvorfor det hender. De gangene jeg har opplevd dette har vært når bilen foran meg svinger av til høyre før et lyskryss. Bilen min har da problemer med å vite om den bilen som står stille og venter på grønt lys er en bil eller en fast hindring. Bilen tror da at jeg skal følge etter bilen som svingte til høyre og bremser ikke opp for bilen som står stille.
Det er viktig å være oppmerksom på dette !

22
Model S / Sv: Nytt body kit
« på: ſøndag 19. April 2015, klokken 09:35 »
?????
Bare fortsett pwb. Dette blir bedre og bedre.

23
Model S / Sv: Nytt body kit
« på: Lørdag 18. April 2015, klokken 19:43 »
@Car-El: Ikke mobb pwb, det er like morsomt hver gang han skriver.
@pwb: Fortsett å skive om bilen du drømmer om. Eller skriv noe mer om den nye Ford Scorpio....

24
Model S / Sv: Bilder/video av tredjepartsfelger
« på: Torsdag 16. April 2015, klokken 12:41 »
Dere som kjører med litt dyre felger kontra normalen (med dyre mener jeg over 30k for kun felger). Er dere komfortable med å kjøre rundt med det? Ingen som er redd for å få felgene nappet ifra seg?
Synes felgtyverier blir mer og mer "vanlig"  >:(

Nei, det tenker jeg ikke på, men jeg holder meg alltid 10 cm. unna fortauskantene.
Når det gjelder låsebolter er vel den generelle oppfatningen i dag at det kanskje forsinker kjeltringene, men at de får av hjulene uansett.
A propos alarmpakken, hvor mye skal til før den utløses og man får beskjed på telefonen?

25
Model S / Sv: Bilder/video av tredjepartsfelger
« på: Mandag 13. April 2015, klokken 16:27 »
Nice! Hadde vært fint å sett et bilde på skrå fra foran eller bak også.

Fra et funksjonelt perspektiv må dette være det ideelle hjulsettet på en MS. Flott estetisk også, men det vil jo alltid være subjektivt. Ble du forresten lei av rød Celter? Har ofte angret på at jeg ikke valgte rød bil.

Oi. De var fine. Passer de rett på? Hvor kjøpte du dem?

Det burde de mtp at HRE er custom made.

Skal få tatt flere bilder, men hjulene fyller ut meget bra.

Lei av rød bil, nei jeg liker fremdeles den røde fargen meget godt. Grunnen til at jeg denne gangen valgte sort var flere. Greit med litt forandring. Dessuten, siden jeg er glad i fine felger, synes jeg sort er den fargen som fremhever felgene best

26
Model S / Sv: Min konfig for 70D.
« på: ſøndag 12. April 2015, klokken 18:42 »
Jeg vil anbefale pianosvart interiør. Hadde det på forrige bilen og valgte det på nytt. De andre alternativene synes jeg ikke passer bilen. Jeg tror jeg har fjernet fingeravtrykk fra pianolakken 1 eller 2 ganger på 15 mnd. Hva skal man med fingrene der å gjøre. Skjermen derimot er et annet kapittel....

27
Model S / Sv: Bilder/video av tredjepartsfelger
« på: Lørdag 11. April 2015, klokken 18:35 »
Da er sommerskoene på. 20" HRE FF01 8,5" 245/ 10" 285


28
Model S / Sv: Hva har du kjøpt til din Tesla i dag?
« på: Onsdag 08. April 2015, klokken 17:29 »
Jeg er også nøye, men samtidig opptatt av at jeg ikke gidder å fikle med en bil til over 700.000. Har med åra blitt mer bevisst på å holde bilen original og 110%. Har full forståelse for at andre har andre meninger :) Tror lakkering av plasten kan medføre flassing over år evt. fargeforskjell. Nå har jeg grå bil så den sorte plasten er uansett ikke veldig synlig....

Tror og det kan bli problemer med lakken på slik plastikk etterhvert og tenker da at kanskje folie kan være et alternativ? Enig i at for mye fiksing med bilen ikke er pent, men farget nederdel kan lage en pen helhet. Gjenstår å se om det blir noe eller ikke. Har ikke tatt avgjørelsen ennå.

Jeg tror det er vanskelig å finne noen som vil foliere på plasten nede og gi garanti for jobben. Da jeg spurte om dette ble jeg fortalt at jeg måtte grunne plasten før man kunne legge på folie.

29
Model S / Sv: Bilder/video av tredjepartsfelger
« på: Onsdag 08. April 2015, klokken 05:23 »

Ser tøft ut med uoriginalt 19" !!Er det standard dimensjon på gummi? Jeg vurderer også 19", men litt bredere bak.

Ja det er originale GY 245/45-19.

Takk for skryt, er litt usikker hva jeg syns selv enda, ser veldig ballong ut i forhold til de andre bildene i denne tråden, men jeg kan/vil ikke ha lavere profil av hensyn til pris, veistandard og kjørekomfort. Håper jeg kan vende meg til denne 'rallylooken' etterhvert... det ser jo litt bøllete ut og da  :)

Ser veldig maskulint ut! Tøft!  ;)
Jeg mener det er denne dimensjonen som passer bilen best. Man skal kunne kjøre rundt uten å være livredd for å komme borti alt mulig rart. Mye mer komfort får du også. Dessuten, er det ikke sånn at 19" har bedre grep enn 21" ville hatt? Mindre rullemotstand.. bare fordeler jo!! :)

Det er nok en del fordeler med 19" felger i.f.t. 21", men å påstå at de har bedre grep er vel å ta i.

30
Model S / Sv: Autopilot
« på: Tirsdag 07. April 2015, klokken 14:00 »
...og trekker du spaken til deg et par sekunder settes hastigheten til gjeldene fartsgrense (eventuelt til det antatt km/t over fartsgrensen som du har definert)
Håper de snart får implementert at dette skjer automatisk når det er ny fartsgrense. Det burde være enkelt. Firmware 7.0?

Sider: 1 [2] 3 4 ... 35