Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - eclipse

Sider: 1 ... 33 34 [35]
511
Model S / Sv: Farger
« på: Onsdag 06. Mars 2013, klokken 00:02 »
Jeg har fra starten av vært ganska bestemt på svart bil med tan skinn og blank svart dekor og 19" felger.
Men har i det siste begynt å tenke på farger som hvit og grå også, så er litt i tvil fortsatt om det endelige valget. ???
Noen som har sett vanlig hvit og perlemor hvit opp i mot hverandre?

Jeg sammenlignet prøvene i butikken og all tvil ble satt til side, perlemor var mye finere og mer ekskusiv. Men så var det smaken da. Hvis valget står mellomhvit og perlemor ville jeg valgt det siste. Men de andre metallic fargene er og aktuelle.

512
Model S / Sv: Hvilke nyheter håper vi på ifm Tesla event 6 mars?
« på: Tirsdag 05. Mars 2013, klokken 23:07 »
Fillern. Der slo du meg med on-topic-meldinga. OK.

Håper også at de kan bekrefte at Model Sen kommer til Norge med noe litt mer patent enn det ekstra tåkelyset som er montert på den norskregistrerte bilen. Se under til venstre her: http://finncdn.no/mmo/2013/2/vertical-3/18/2/398/601/72_870024763_xl.jpg

Jeg spurte Tesla om dette og de sa at det ikke ville bli montert noe ekstra lys, alt ville bli konfigurert i de eksisterende lysene. Bilen som Ferdinan har tatt inn er en US Modell som er modifisert til å bli godkjent i Norge.

513
Model S / Sv: Tesla i Bergen og Trondheim
« på: Tirsdag 05. Mars 2013, klokken 21:39 »
Jeg får også mailene sent, gjerne et halvt døgn etter de dukker opp her  :'(


Gratulerer til Bergen og Trondheim, tipper Stavanger får en egen også i løpet av 2013 :)

Jeg snakket med Tesla rep i dag og de kunne bekrefte at Tesla åpner butikk i Stavanger.

514
Model S / Sv: Mobiler med bra app'er for Model S
« på: Mandag 04. Mars 2013, klokken 09:21 »
Spørsmålet er kanskje dumt, men jeg bruker telefon mest til å ringe og meldinger, så jeg kan ingenting om dette.

Kona sin mobil slutter å virke så hun vil ha ny. Hun har snakket om Samsung Galaxy. Får en gode Model S app'er for disse?

Gidder ikke å kjøpe telefon til henne nå så vil hun ha ny om noen mnd.

Jeg har installert appen på iPhone 4S, det fungerer ihvertfall flott. Måtte lage en US Apple konto for å få det til siden appen ikke er tilgjengelig på en norsk apple konto.

515
Lading av Tesla / Sv: Foreslåtte SuperCharger lokasjoner i Norge
« på: Tirsdag 26. Februar 2013, klokken 20:55 »

2) Jeg ville flyttet Ålgård-laderen til Forus (grenseområdet mellom Stavanger og Sandnes), fordi da dekker den over 250000 innbyggere (Stavanger, Sandnes, Randaberg og Sola), som ikke ønsker en tur til Ålgård! ;)

Hva skal du med en Supercharger i hverdagen? Jeg ser hvertfall for meg at laderne settes opp der man kan tenkes å lade opp underveis når rekkevidden ikke strekker til. Skal man holde på i Stavanger-Sandnesområdet er det vel nok med nattladning hjemme, evt. krydret med litt Chademo og andre?

Jeg har ikke noe tro på en Ålgård-lader, men tipper det kommer til Tesla-butikkene i Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo.

En SC i Stavanger er jo ikke primært for folk i Stavanger området, hvis du kommer østfra på vei til Stavanger så trenger du en lader i Kristiansand og i Stavanger slik at du kan lade før u eventuelt kjører tilbake eller videre til Bergen. Da bør den plasseres på Forus i mellom Kvadrat og Statoil.

516
Model S / Sv: NY Times: Stalled Out on Tesla’s Electric Highway
« på: Mandag 11. Februar 2013, klokken 10:44 »
Har ikke oppdateringen som inkluderer "sleep modus" eliminert strømt trekket når bilen er forlatt og lading ikke er på?

Sider: 1 ... 33 34 [35]