Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - phaugneland

Sider: 1 ... 3 4 [5]
61
Ladeplasser og ladekabler / Sv: Noen problemer med min nye Leaf.
« på: Mandag 05. November 2012, klokken 10:05 »
Prosjektet til Elbilforeningen om elbil i borettslag (www.elbil.no/prosjekter/borettslag) er godt i gang. Vi har blant annet hatt samtaler med NBBL og OBOS om problemet og vil samarbeide med dem for å finne gode løsninger for alle parter.

Men dette vil ta noe tid og det hjelper jo ikke de som har problemer i dag. Sjekk nettsiden til prosjektet for de grunnleggende problemstillingene.

Ta gjerne kontakt med meg direkte med spesifike problemer, så kan jeg bidra i dialog med styre e.l. Vil gjerne også høre fra de som ikke har hatt problemer med å få borettslaget til å tilrettelegge for lading og hvordan dette er løst.

Sider: 1 ... 3 4 [5]