Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - phaugneland

Sider: 1 2 [3] 4 5
31
Vi har delt opp undersøkelsen og sender ut en egen om Elbilforeningen  til høsten til alle medlemmer.

32
Her er videre oppfølging av saken:

Krever samkjøringsregel for elbil

Leder i samferdsel- og miljøkomiteen i Oslo bystyre, Eirik Lae Solberg (H) krever nå at Statens vegvesen innfører samkjøringsregel for elbiler på Mosseveien inn til Oslo i rushtrafikken.

http://elbil.no/nyheter/elbilpolitikk/3746-krever-samkjoringsregel-for-elbil

33
Her er videre oppfølging av saken:

Krever samkjøringsregel for elbil

Leder i samferdsel- og miljøkomiteen i Oslo bystyre, Eirik Lae Solberg (H) krever nå at Statens vegvesen innfører samkjøringsregel for elbiler på Mosseveien inn til Oslo i rushtrafikken.

http://elbil.no/nyheter/elbilpolitikk/3746-krever-samkjoringsregel-for-elbil

34
Hei,

Vi selger ikke medlemslistene våre til kommersielle firmaer. Vi har i år kjørt et prøveprosjekt sammen med vår samarbeidspartner Water Circle forsikring for å belyse en av medlemsfordelene våre som er rabatt på elbilforsikring.

Vi har plukket ut et lite utvalg av de som har fornyet medlemskapet sitt for å høre om de ønsker å få en gjennomgang av sine forsikringer.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingene og vi kommer ikke til å fortsette med dette i framtiden.

35
Elbiler i media / Sv: Nye kollektivfelt inn til Oslo (vegvesen.no)
« på: Onsdag 03. Februar 2016, klokken 20:01 »
Får håpe elbilforeningen kommer på banen og i hvert fall får til tilsvarende løsning som på Drammensveien.
Elbilforeningen er på saken!
http://www.nrk.no/ostlandssendingen/tunnelarbeid-kaster-elbilene-ut-av-kollektivfelt-1.12785878

36
Ladeplasser og ladekabler / Sv: Standarisere betaling mot elbilforeningens RFID brikke?
« på: Mandag 04. Januar 2016, klokken 10:41 »
Takk for mange gode innspill. Ladebrikken fra Elbilforeningen (elbil.no/ladebrikke) er ment som et tilbud til våre medlemmer for å komme enklere i gang med hurtiglading. Til nå er det over 16.000 som har aktivert den på elbil.no. Særlig for nye elbileiere kan det være forvirrende med mange operatører og betalingsløsninger, derfor ønsker vi å tilby ladebrikken og videreutvikle tjenesten til å bli enda enklere på sikt.

Vi er ikke helt i mål med arbeidet ennå,  men jobber for å få flere operatører med og felles registrering slik at man legger inn kundedata en gang og krysser av for de operatørene man ønsker å være kunde hos. Det finnes åpenbart mange løsninger, men ladebrikken er hva vi har fått til i samarbeid med ladeoperatørene så langt. Vi har spilt inn at betalingskort er ønsket av mange, men det har vi ikke fått gehør for.

Hva som er den beste løsningen er det mange meninger om avhengig av hvem du spør. Vi mener RFID på mange måter er enklest og billigst, selv om det krever litt jobb med registrering første gang. Uansett er det bedre med flere alternativer, slik at hver enkelt kan velge det de syns er best. Hva som blir den endelige løsningen vil framtiden vise.

37
Årsmøter og medlemsarrangement / 2015 05 19 Invitasjon til årsmøte
« på: Tirsdag 12. Mai 2015, klokken 21:24 »
Vil med dette kalle inn til årsmøte og medlemsmøte tirsdag 19. mai 2015 kl 18:30 til  21:00 på Coops Lager Østre Rosten 108  Tiller.

Vedlag er Årsmelding for Trøndelag Elbilforening 2014-2015.

Agenda :

18:30  Årsmøte

19:15 Politisk jobbing i Norsk elbilforening v/Gjermund Skaar politisk seniorrådgiver

20:00  Ladekabler/lading  V/Per Skånøy

20:30  Åpen post

Stemmerett på årsmøtet forutsetter gyldig medlemskap i Norsk elbilforening og bostedadresse i Sør- eller Nord-Trøndelag.

Velkommen!

Ståle Langolf

Leder i Trøndelag elbilforening

38
Norsk Elbilforenings oppgaver / Sv: Elbilforeningens nye ladebrikke på ladestasjoner.no?
« på: Torsdag 12. Februar 2015, klokken 12:43 »
Vi jobber med å finne en god måte å filtrere Elbilforeningens ladebrikke i databasen NOBIL slik at ladestasjoner.no og andre kan tilby dette om de ønsker. Enn så lenge er det på elbil.no/ladebrikke man finner kart over samarbeidspartnere.

39
vi signerte på bil tidlig denne uken, men jeg regner med at dette blir inkludert da siden vi ikke får den før jan/feb ?
Ja, da skal du få velkomstmappen levert sammen med bilen. Hvis du har bestilt kan du gjerne registrere deg som medlem på elbil.no med en gang og krysse av for gratis medlemskap.

40
Vi har nettopp fått bekreftet avtale med Kia, så da får alle som kjøper Soul fra autorisert merkeforhandler velkomstmappe levert med bilen. Husk å registrere deg på elbil.no for gratis medlemskap første året.

41
Minner om at Elbilforeningen har laget veilederen "Slik setter du opp ladestasjon for elbil" for styrer i borettslag og sameier. Går gjennom de grunnleggende problemstillingene om etablering, betaling etc. Men flott med en tråd på forumet hvor vi kan diskutere mer detaljert! http://www.elbil.no/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=148&view=finish&cid=27&catid=8

42
EV treff / Bli med på elbilrally opp Trollstigen!
« på: Fredag 13. Juni 2014, klokken 09:57 »
Elbilen plasseres i naturskjønne omgivelser i Møre og Romsdal neste helg. Elbilrallyet blir historisk - det første i sitt slag opp den 78 år gamle Trollstigen - og du kan selvsagt delta.

Lørdag 21. juni arrangeres det vi kan kalle en elektrisk mobilitetsdag», eller rett og slett en elbilfestival, i samarbeid mellom Møre og Romsdal fylkeskommune, Norsk Elbilforening og et knippe viktige bidragsytere. Elbilkolonnen får start og registrering ved Trollstigen camping, mens Åndalsnes er et naturlig utgangspunkt for dagen.

Les mer om arrangementet på http://www.elbil.no/nyheter/elbilisme/3302-bli-med-pa-elbilrally-opp-trollstigen

Blir du med?

43
Elbilen i Samfunnet / Delta i Elbilforeningens årlige spørreundersøkelse!
« på: Tirsdag 03. Juni 2014, klokken 11:45 »
Del dine erfaringer med elbil og meninger om elbilpolitikken. Resultatene bruker vi i Elbilforeningen aktivt i arbeidet for å elektrifisere veitransporten.

Alle som deltar blir med i trekningen av en hjemmelader fra Ensto til en verdi av 8.500 kroner.

http://www.elbil.no/nyheter/elbilisme/3293-delta-i-var-arlige-sporreundersokelse

44
elbil.no og elbilforumets nettsider / Nye elbil.no
« på: Torsdag 03. April 2014, klokken 17:35 »
Hvis du ikke kommer inn på elbil.no er det fordi vi oppgraderer til nye nettsider. De skal være på plass i løpet av kvelden. Vi legger om til diskusjonsverktøyet Disqus på elbil.no. Her på elbilforum gjelder fortsatt samme brukernavn og passord.

45
Sett av kvelden 8. mai for Elbilforeningens årsmøte og medlemsmøte der du møter blant annet byråd for miljø og samferdsel i Oslo, Guri Melby. Hun vil fortelle om elbilsatsningen i Oslo og svare på spørsmål fra oss elbilister. Formell invitasjon med møtested og program vil bli sendt ut til alle medlemmer i god tid før møtet.

Sider: 1 2 [3] 4 5