Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - daghb

#16
Ser aldeles flott ut!

Takk for oppgraderingen.
#17
Er det bare jeg som finner det underlig at Elbilforeningen i sin nyutsendte undersøkelse ikke spør medlemmene noen spørsmål om selve foreningen?
#18
Model 3 / Sv: Model 3 i media
torsdag 31. mars 2016, klokken 22:31
#19
Jeg sender stadig oppdateringer via Hans Håvard Kvisle og ser at de blir sendt videre hver eneste gang, men anmodning om rettelser, bilder etc. blir ikke oppdatert. Har NOBIL lagt ned eller er det noe annet som skjer?
#20
Model S 2013 - 2022 / Sv: Norges første web-app til model s eiere
torsdag 18. februar 2016, klokken 19:26
Sitat fra: the_master på onsdag 17. februar 2016, klokken 17:06
Når det gjelder scrollingen så er det et problem for alle, det er teslabrowseren som ikke har nok tildelt minne antar jeg. Men jeg prøver å finne en løsning denne problematikken.

Hva med blaing? Store < og > knapper?

Anbefaler også å ha lenke til "full nyhet" på hele "firkanten" rundt nyheten og ikke bare på overskriften. Mye enklere å treffe. Selv om jeg sitter i passasjersetet eller står stille med bilen og vil lese nyheter så er det ikke alltid fingeren vet hvor den er :)

Ellers er jeg storfornøyd med siden!
#21
elbil.no og elbilforumets nettsider / Sv: Sløvt
søndag 31. januar 2016, klokken 17:19
Sammenliknet med u-landsproblemene er det neppe særlig poeng i å drive hverken dette forumet eller Elbilforeningen, så TorC har vel begrenset med poeng her.
#23
elbil.no og elbilforumets nettsider / Sv: Sløvt
fredag 29. januar 2016, klokken 16:34
Og takk til Elbilforeningen for et konstruktivt svar. Vi får se hva tiden bringer!
#24
elbil.no og elbilforumets nettsider / Sv: Sløvt
fredag 29. januar 2016, klokken 13:11
Sitat fra: TorC på onsdag 27. januar 2016, klokken 20:08
Og til trådstarter, du har ikke vurdert å finne andre admins du kan kontakte hvis du har hast? Det kan jo være at noen er på ferie, eller på arbeidsreiser eller av annen grunn ikke kan svare deg på en uke.

Tro meg, mail til Elbilforeningen er avsendt forlengst. Og "andre admins"? Jeg regner med at mailboksen "Forum admin" burde ende opp på riktig sted. Dessuten har det vært flere purringer til admin i tråder de siste månedene uten at noe har skjedd - f.eks. i denne tråden http://elbilforum.no/forum/index.php/topic,24094.0.html så jeg skjønner ikke hva du mener med "hast".

Jeg heller til å ha den meningen at dersom man påtar seg en frivillig rolle som dette - selv om det er ubetalt - så bør man om man ikke har tid til å følge opp enten si fra seg rollen/vervet eller gi beskjed om at man i en periode ikke har tid til å følge det opp. Med mange brukere og høy aktivitet som det er her inne bør en også forvente at Elbilforeningen tar tak i slikt om det ikke fungerer og i alle fall en gang i blant sjekker "temperaturen".

Jeg har også meldt fra til Elbilforeningen om at jeg godt kan påta meg en rolle som admin eller hjelpe til.

Det skulle vel i grunnen besvare de ankepunktene du hadde mot trådstarter. Om du har flere konstruktivt ting å melde så hører jeg gjerne fra deg!

[Redigert noe for å passe på at det jeg skriver ikke skal misforstås]
#25
elbil.no og elbilforumets nettsider / Sløvt
lørdag 23. januar 2016, klokken 15:35
Da er det omtrent en uke siden jeg sendte PM til forum-admin med mulig løsning på Tapatalk-problemet. Det er nå greit at det tar litt tid når man er frivillig og ikke har norn kompensasjon, men en ukes svartid på noe som folk oppfatter som et vedvarende problem og som har pågått i månedsvis er rett og slett sløvt.

Hva gjør Elbilforeningen med dette forumet? Hvem tar ansvaret?

Dag H. Baardsen
Medlem
#26
elbil.no og elbilforumets nettsider / Sv: Tapatalk oppdatert
søndag 17. januar 2016, klokken 09:40
@larsadmin - dette er ikke verre enn å legge ut en verify.txt under rot på elbilforum.no og så legge inn en site owner transfer request på owner-forum på support.tapatalk.com - de gjør dette i løpet av timer.

Se eksempel her: https://support.tapatalk.com/threads/change-site-owner-this-forum-url-has-been-used-try-another-one.32863/

Eksempel på bra verify.txt: http://www.angry-balls.de/verify_me.txt
#27
Model S 2013 - 2022 / Sv: Endelig kom Spotify
lørdag 09. januar 2016, klokken 10:26
Sitat fra: fonberg på lørdag 09. januar 2016, klokken 10:23
Grattis! Har du funnet ut om musikkfiler kan lagres lokalt på en eller annen måte i bilen, eller om man må strømmme musikken selv om listen er lagret? (Gitt at du har premium da)

Har ikke funnet noen "Download-knapp", nei :(
#28
Model S 2013 - 2022 / Endelig kom Spotify
lørdag 09. januar 2016, klokken 10:18
Her er litt bilder etter oppdatering
#29
Sitat fra: Sbr på mandag 04. januar 2016, klokken 14:57
Sitat fra: DaTwister på torsdag 31. desember 2015, klokken 19:27Andre produsenter sier ingenting før ting er på plass i bilene.
Kommer i det hele tatt andre produsenter med noen særlig nye funksjoner på gamle biler? (Seriøst spørsmål, ikke sarkastisk ment).

Jeg har i alle fall en BMW i3, kjøpt ny i juli 2014. Ingen oppdateringer av software, hverken i bilen eller app. Gjorde en oppgradering av SW hos forhandler i fjor sommer for å få bedre regnsensor-logikk, men merket ingen endring.

Det er nå tydelig at BMW i alle fall ikke gjør noe som helst for å forbedre biler som allerede er på veien.
#30
Fantastisk - akkurat når RDIO slutter å fungere så har de faktisk et bra alternativ klart. Kjempebra!
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA