Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Drew Hager

#1
EQC / Sv: Trådløs CarPlay adapter
fredag 24. mars 2023, klokken 08:16
Sitat fra: HuPer på torsdag 09. september 2021, klokken 18:15Ingen som har noe nytt om trådløst adapter som fungerer? 
Jeg benytter Bluetooth og iPhone koblet til bilen.  Når jeg får meldinger så leses disse opp på engelsk.  Er det noen som vet om det er en eller annen innstilling som tillater endring av språk?  Jeg har ikke funnet ut av det.....
Innstillinger-Mer-System-språk og inndata
#2
Hvis du eier en Tesla Model 3, Model Y, Model S eller Model X og ønsker å bruke trådløs CarPlay, kan du gjøre det med en plug-in-play dongle. Mange Tesla-modeller kommer ikke med innebygd CarPlay-støtte, men denne dongelen lar deg enkelt legge den til.

For å bruke CarPlay-dongelen for Tesla, følg ganske enkelt disse trinnene:

1. Koble den trådløse CarPlay-dongelen til bilens USB-port.

2. Koble bilens WiFi til WiFi-nettverket som kringkastes av dongelen.

3. Sett inn et SIM-kort med et gyldig dataabonnement i dongelen, eller du kan også koble adapteren til telefonens hotspot.

4. Åpne URL-en som er nevnt i brukerhåndboken i bilens nettleser.

5. Par din iPhone med dongelen ved hjelp av Bluetooth og bruk deretter en WiFi-tilkobling for å begynne å bruke trådløs CarPlay i Teslaen din.

Med denne dongelen kan du enkelt få tilgang til CarPlay-grensesnittet gjennom Teslaens innebygde nettleser. Hvis du alltid har ønsket at Teslaen din hadde CarPlay-støtte, er denne dongelen en rimelig og enkel løsning.

https://carlinkitcarplay.com/products/carlinkit-t2c-tesla-wireless-apple-carplay-adapter
#4
Hyundai Ioniq / Sv: Trådløs adapter for Apple CarPlay
mandag 20. februar 2023, klokken 10:53
Jeg synes den trådløse CarPlay-adapteren er veldig kul og kan definitivt komme til nytte for mange mennesker.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA