Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - magzz

#1
i-Pace / Sv: Vurderer kjøp av MY19 I-Pace
tirsdag 17. januar 2023, klokken 12:08
Registrerte meg nå for å joine denne tråden.

Jeg har en 19 First Edition i samme farge som den du linket til, Photon Rød. Bilder vil nesten aldri vise den fargen frem riktig, den er mye mer oransje enn bilder antyder. Den ser helt fantastisk ut i solskinn og skiller seg godt ut fra de "vanlige" røde som det er flere av.

En digg fordel med gamle Touch Pro Duo mot det nyere Pivi Pro er mulighet til å ha media på den nedre skjermen som kun kan brukes til klima på de nyere. Så du kan ha kart/carplay eller whatever på øvre skjermen og media kontroll under.
Det som også er nice, men det gjelder sikkert begge versjoner er at du kan legge til egen startside med en haug med snarveier til ting.
En ting jeg som ble klagd på hos alle biltester var at det var så knot å forandre regen fra low til high, og hvis du skal gjennom menyene er det knot. Men på startskjermen min har jeg lagt opp en widget til "ev info" greie og da får du med 3 knapper du kan trykke på hele tiden, "creep on off", "regen high low" og en til jeg ikke husker i farten.
Har også lagt opp snarvei til telefonkontakt så konemor ligger alltid på hovedskjermen og kan ringes til med ett enkelt trykk. Sånne ting er ikke nevnt mye om du leser tester.

Vi hadde en roadtrip fra vestlandet til Sverige i Mai i fjor og hadde ingen problemer med ladehastighet. Den har ikke så høy peak hastighet som mange andre, men kurven er til gjengeld ganske bra. Vi begynte alltid lading med rundt 90kw og den holdt seg høyt ganske lenge. Vi måtte skynte oss med spising for å ikke lade for mye når vi stoppet. Om du suser opp og ned motorveiene på østlandet hver dag og må hurtiglade hele tiden vil det sikkert oppleves annerledes.

Jeg har tenkt å selge min da jeg har behov for større plass pluss ønske om å bli kvitt billån og heller cashe noe ut litt billigere.
Min er import bil, men ble importert av Jaguar forhandler i Bergen, Sandven. Har autoconcept Gull+E greier garanti til Mai 24 som kan overføres til ny eier. Bilen er kjørt 36k km nå. Kan selge den for 470k, bare send PM om du er interessert. Ligger ikke på Finn nå da jeg ikke har kommet så langt enda.
Svart interiør med mørkt alcantara taktrekk og soltak. Alt utstyr som siden det er FE. Adaptive luftdempere osv.
Har ikke 22" sommerhjul. Prøvde bil med det før jeg kjøpte og er mye bedre på 20". Har 18" på vinter med piggfrie continental viking contact 7, helt fantastisk å kjøre på for å være vinterhjul
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA