Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Sigrun

Sider: [1]
1
Euniq 6 / Sv: 3 barneseter bak ?
« på: Søndag 18. Desember 2022, klokken 21:11 »
Sent svar, men jeg har Euniq 6 med 3 barneseter i baksetet. En bakover i midten, en Axkid og to fremovervendte seter på sidene.

2
Kjøpe elbil? / Sv: Familie elbil
« på: Tirsdag 28. Juni 2022, klokken 15:53 »
Har du regnet på om det lønner seg? Etter tre år vil jo behovet ditt sannsynligvis endre seg, ettersom seter blir byttet ut med puter, og puter blir byttet ut med baksete.

Tenker du i forhold til å vente med å kjøpe elbil til jeg ikke trenger en like stor bil?
Har ikke regnet konkret på det. Har lenge ønsket å bytte, men som mange andre påvirkers man jo nå av både bensinpriser og bompenger og annet :-) Men selvfølgelig trenger jeg en noe mindre bil når etterhvert barnesetene blir bort, men puter blir det nå i en del år også og det og tar litt plass. Tar også i mot tips på andre biler om ikke like store så i alle fall familiebilder.

3
Kjøpe elbil? / Familie elbil
« på: Tirsdag 28. Juni 2022, klokken 10:18 »
Hei

Jakter på elbil for småbarnsfamilie. Har i dag en peugeot 5008 og da god plass til 3 barneseter i baksetet. Noe jeg også må ha i noen år til evt pute på eldste etterhvert. Barna er snart 3, 5 og 7 år. Men 7 seter er ikke nødvendig, og trenger ikke like stort bagasjerom som den har heller. Men hva finnes av alternativer blant elbiler? Prismessig så holder jeg meg gjerne rundt 500 000 eller under.

Har så langt tenkt på:
- Maxus - Innafor i pris, men syns ikke anmeldelsene av den frister
- Byd Tang - Blir fort for dyr
- Audi Etron? Ble tipset om denne, men er det en mulighet med 3 barnseeter bak her?

Finnes det andre? Setter stor pris på alle innspill.

Sider: [1]