Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Duke Nukem 3D

#1
Born / Skru av anti spinn og sladd?
mandag 21. februar 2022, klokken 21:46
Noen så vet hvordan du kan skru av anti spinn og sladd systemet på bilen helt? Blir litt begrenset når jeg skal drifte bilen.
#2
Born / Sv: Prøvekjøring- Erfaringer, tanker og meninger.
søndag 23. januar 2022, klokken 17:46
Sitat fra: bmw2002 på lørdag 22. januar 2022, klokken 12:46
Har eid bilen en stund og er veldig fornøyd.

Må si meg enig om at den er god å kjøre, passe kombinasjon mellom sportslig og komfort. Lite veistøy, overraskende lite faktisk.

Infotainment fungerer svært bra, det er faktisk lynraskt, så at noen klager på dette forstår jeg ikke.

Skulle jeg foreslå noen endringer så måtte det være:
- Fysisk volumknapp, synes alltid jeg ender om med å skru opp litt for mye eller lite
- Skjult ryggekamera, blir fort skittent i sørpeføre
- Kunne gjerne hatt 4WD og 100HK mer

Har First Born, synes den er greit utstyrt, hadde gått for Beats audio hvis jeg skulle bestilt tilpasset bil, men da hadde jeg måtte ventet minst 6 måneder ekstra.

Når fikk du din? Ser jeg får min først midten av februar og bestilte samme dag vi fikk lov for de som hadde registrert seg for pole position ble nummer 186 eller noe.

Har og prøvekjørt bilen nå i helgen (First Born edition 58), inntrykket er meget bra sportsunderstell, litt skuffet over 0 til 100 7 sekunder var ikke nok for meg men det er subjektivt. Setet er for mindre rygg en min så er du en stor gutt eller jente velg noe annet. Meget bra bil for pengene vil jeg uansett si, og infotainment var ikke treig som jeg fryktet ref ID3 videoer jeg har sett.  Opplevd kvalitet inni bilen var bra, litt synd det er ekstra stolpe i siden på frontruten og sidespeil er veldig små. Kamera var bra kvalitet men blir fort skittent, bra med plass i baksete selv for store folk når du først får foten forbi framsete. Savner knapper på rattet og blinklyslyden er alt for høg og gammeldags, ender opp som en bmw sjåfør som aldri kommer til å blinke.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA