Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Morten Ryen Loe

Sider: [1]
1
Rogaland elbilforening / UiS skal forske på bymobilitet i Stavanger
« på: Torsdag 04. November 2021, klokken 12:12 »
Hei,

Ved Universitetet i Stavanger skal den internasjonale forskergruppen ROLES (https://roles.w.uib.no/) påbegynne et tre-åring forskningsprosjekt som tar siktet på å bidra til en mer rettferdig og holistisk utvikling av mobilitets- og transportsystemet i Stavanger. Elbilen spiller selvfølgelig en viktig rolle i fremtidens mobilitet, men den kan også kanskje brukes på nye måter; som ved bildeling eller selvkjørende biler? I denne sammenheng leter vi etter elbil-brukere som er interessert i å bruke 1,5 time av dagen sin den 9, 10, eller 11. November på å ta del i en fokusgruppe, hvor vi ønsker å snakke om spørsmål rundet dagen- og fremtidens bymobilitet fra en brukerperspektiv. For mer informasjon og påmelding, gjerne besøk denne linken:

https://uistransition.com/2021/10/27/vil-du-vaere-med-i-et-forskningsprosjekt-om-rettferdig-mobilitet-i-stavanger/

Takk!

Sider: [1]