Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Nautisk

Sider: [1]
1
Model 3 / Sv: Hva er din utleveringsdato TM3?
« på: Tirsdag 14. ſeptember 2021, klokken 18:06 »
Jeg bestilte i begynnelsen av august (sr+), men har ikke hørt noe. Hadde vin-nummer i kildekoden i en liten periode, men det forsvant. Hadde håpet å få den i september, men ser ikke ut som det kommer til å skje.

Verdt å ta en telefon. Jeg hadde fått tildelt et VIN-nummer som lå i kildekoden. Når jeg ringte idag fikk jeg vite at bilen min var solgt i Sveits. Heldigvis kommer det en tilsvarende bil til Norge neste uke, men den må jeg hente i Lillestrøm istedenfor å få den levert i Bergen. Det påløper en utgift på fly, reise og mat i tillegg til de 10,000kr Tesla allerede tar for levering.

Lite imponert.

Sider: [1]