Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Ann

#1
Hyundai KONA / Sv: Ladegrense DC og AC trenger hjelp raskt.
søndag 17. juli 2022, klokken 12:23
Tusen takk for kjapt svar.
#2
Tusen takk for hjelp alle sammen!
#3
Hyundai KONA / Ladegrense DC og AC trenger hjelp raskt.
søndag 17. juli 2022, klokken 09:48
Begge står på 80 % i appen, men forhandler sa at vi kunne øke til 100 ved behov for ekstra kjørelengde.
Men er det AC eller DC som økes? Gjelder hjemmelader.
Skal på langtur i morgen og må lade i natt.
#4
I appen står begge på 80 %, men forhandler sier vi av og til kan lade til 100 % ved behov for ekstra rekkevidde. Skal på langtur i morgen og må lade i natt. Har glemt om det er AC eller DC som settes opp.
Gjelder hjemmelader, Kona.
#5
I appen står begge satt til 80 % etter råd fra forhandler, men trenger man litt ekstra rekkevidde av og til, kan man sette den ene til 100 %.
Husker jeg riktig at DC alltid skal stå på 80 mens AC kan settes til 100 ved behov?
Vi skal på langtur i morgen og må lade i natt.
#6
Hyundai KONA / Ryggesensor piper og viser rødt uten grunn
tirsdag 30. november 2021, klokken 21:48
Mye mulig det er pga skitt og søle, men hvor sitter den midtre ryggesensoren så vi kan få rengjort den? Har lett uten å finne den.
#7
Hyundai KONA / Sv: Bluelink App
lørdag 16. januar 2021, klokken 22:48
Jeg sliter også med ustabil tilgang fra Bluelink app. Hyundai kundeservice aner ikke og toer sine hender, forhandler hjelper så godt de kan, men har ingen gode svar. Blir en tur til dem igjen nå, fikk ikke fjernstartet lading, dagens turer ikke registrert. Noe har skjedd over natten. Knurr.
Superfornøyd med bilen (2020-modell), men appen er ubrukelig pga ustabiliteten.
#8
I den lille manualen som fulgte med bilen, den som i trykt utgave omhandler navigasjon, er det en QR-kode i begynnelsen av boken. Ved å scanne den, får du en komplet manual for media m.m..
I kapitelet om Radio, avsnittet om DAB/FM, er det helt sist en anvisning på hvordan du kan aktivere/deaktivere trafikkmeldinger (TA).
Det var e-curious som satte meg på sporet, det måtte ha noe å gjøre med Ta-funksjonen, hvordan finne den.
Så da gjelder det bare å få til at meldingene ikke kommer inn med så høyt volum at du hopper i taket. For det gjør de nå. (Står antagelig i samme online manual, har ikke sjekket enda).
Takk til alle involverte, og God (H)Jul.  :)
#9
Hyundai KONA / Sv: Trafikkmeldinger kommer ikke inn på radioen
tirsdag 15. desember 2020, klokken 15:23
Takk til alle som har involvert seg. Jeg trodde også at trafikk meldingerog annen viktig samfunnsinfo skulle slå gjennom uansett, og det tente et lite lys i min hjerne når jeg så siden fra i20, om TA-innstillinger. Skal prøve å finne det på Konaen, hjelper det ikke, drar jeg ned til forhandler og parkerer meg og bilen der, så får de finne ut av det. Skal oppdatere dere etter hvert.
#10
Hyundai KONA / Sv: Trafikkmeldinger kommer ikke inn på radioen
mandag 14. desember 2020, klokken 17:05
Det var det jeg spurte om også, når jeg ringte kundeservice, men han sa at det husket han ikke, men det  var lett å finne! Mer fikk jeg ikke ut av ham. Kanskje jeg må ta med manualen til forhandler. Får du inn trafikkmeldingene?
#11
Hyundai KONA / Trafikkmeldinger kommer ikke inn på radioen
mandag 14. desember 2020, klokken 15:47
Alle biler vi har hatt med DAB-radio hittil, har fått trafikkmeldinger som bryter inn i vanlige radiosendinger  (som f.eks. Oslofjordtunellen er nå åpnet igjen, Rv7 over Hardangervidda har kolonnekjøring o.l.), men dette skjer ikke på Konaen. Har noen tips om hvilke innstillinger som må gjøres? Hyundai kundeservice sier at det står i manualen, men jeg finner det ikke noe sted.
Takknemlig for tips. Mvh Ann
#12
Hyundai KONA / Sv: Spørsmål om Bluelink app
mandag 13. juli 2020, klokken 10:25
Distance to Empty, selvsagt, tusen takk. Vet du også om en manual så det går an å lære seg forhåndsoppvarming etc.?
#13
Hyundai KONA / Spørsmål om Bluelink app
fredag 10. juli 2020, klokken 15:53
Amatørspørsmål. I Bluelink-appen står det DTE og så et km-tall, det står øverst i bildet både i status og på startsiden. Hva betyr DTE?.
Og mens jeg spør, finnes det en god manual/youtube-video som viser bruken av appen? Spesielt med tanke på å sette avreisetid, ønsket temperatur etc.
Beklager hvis dette er tatt opp i en annen tråd, men jeg har ikke klart å finne det.
Mvh Ann - Kona-eier i tre uker i går. :-)
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA