Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - castortroy

Sider: [1] 2 3 ... 5
1
Mottagere hører ikke meg når jeg ringer fra bilen, mens hvis de ringer meg opp igjen kan vi begge høre hverandre. Noen som vet hva dette kommer av?

2
Model 3 / Rattet retter seg ikke helt opp etter høyresving
« på: Mandag 29. Juni 2020, klokken 15:08 »
Når jeg svinger til venstre retter rattet seg helt opp og styrer rett frem. Etter en høyresving retter rattet seg nesten helt opp, men står litt på skakke mot høyre. Dette er ganske likt i de fleste hastigheter. Innbiller meg det er noe mer motstand når jeg svinger til venstre en mot høyre. Når bilen kjører rett frem skjener den ikke, og luft trykket er bra. Rattet ser også ut til å være ganske så rett frem. Noen som har opplevd samme ?

3
Model 3 / Sommerdekk - sporing og hardere styring.
« på: ſøndag 24. Mai 2020, klokken 02:37 »
Fikk TM3 LR i november ifjor med vinterdekk, så har ikke kjørt så lenge med sommerdekkene på. Merket de sporer mer en vinterdekkene, og krever mer kraft til å snu rattet når jeg kjører på motorveien. Styringen føles hardere. Er det noen innkjøringsfase på sommerdekkene?

Sjekket lufttrykket, som viste 42 PSI. Den viser 2.9 bar jevnt på alle hjulene ved kald kjøring, deretter 3.1 etter noe kjøring. Vet noen om Vianor balanserer dekkene, eller om dette ikke er vanlig prosedyre for nye dekk? Innbiller meg at bilen hopper litt mer også, men merker ikke noe vibrasjon i rattet, selv i høye hastigheter. Hvis jeg slipper rattet på motorveien drar den ikke mot høyre eller venstre side, går bare rett frem. Kjører på standard 18" felger fra Tesla både sommer og vinter.

4
Model 3 / Sv: Tordenvær -lading stoppet
« på: Lørdag 23. Mai 2020, klokken 15:07 »
Nå fikk jeg endelig vippet opp sikringen på salto boksen, og da lyste den opp og bilen ville lade igjen  :)

5
Model 3 / Sv: Tordenvær -lading stoppet
« på: Lørdag 23. Mai 2020, klokken 14:50 »
Bilen sier den er klar for lading, men det står "kontroller strømkilden" Garasjedøren åpnet som og det er strøm i garasjen som vanlig, men jeg får ikke ladet noe.

6
Model 3 / Tordenvær -lading stoppet
« på: Lørdag 23. Mai 2020, klokken 14:15 »
Har aldri opplevd at ladingen har stoppet før. Dette skjedde idag da det tordnet ganske mye, fikk beskjed på appen om at ladingen hadde stoppet. Var ikke hjemme da dette skjedde og strømmen hadde ikke gått i huset heller. Er det bilen eller ladeboksen som har koblet seg fra som en sikkerhet? Tror jeg venter en stund før jeg setter i gang ladingen igjen.

7
Model 3 / Dekkskift hos Vianor - plastdeksel/rocker panel spratt opp
« på: Mandag 04. Mai 2020, klokken 12:59 »
Hadde mitt første dekkskift hos Vinaor nylig. De brukte ikke jack pad, men vanlig kloss. La merke til at plast dekselet under bilen, rocker panelet, spratt opp så man kunne se klipsene synlig da bilen var løftet opp. Dette sjedde på 3-4 steder langs panelet. Da de senket bilen ned igjen gikk noen av disse på plass, men jeg dyttet opp resten med hånden etterpå. Kan dette ha skadet understellet på noen måte, har noen opplevd det samme?

8
Model 3 / Sv: Betalt oppdatering på akselerasjon ?
« på: Fredag 27. Mars 2020, klokken 13:36 »
Noen som føler bilen akselererer tregere siden siste oppdateringer rundt des/januar?

9
Model 3 / Har bilene fått tregere akslerasjon?
« på: Onsdag 25. Mars 2020, klokken 00:37 »
Facebook gruppene for tesla model 3 skriver om at akselerasjonen har blitt dårligere både på performance og LR, også med boost. Føler det samme selv, selv om jeg ikke har målt det på noen som helst måte. Noen mener dette oppsto etter siste oppgradering rundt juletider. Noen her som har inntrykk av det samme?

10
Model 3 / Renner inn noen vanndråper i maskinvask
« på: ſøndag 22. Mars 2020, klokken 17:46 »
Noen andre som opplever at det renner inn noen vanndråper i løpet av maskinvask, både med og uten børster? Har opplevd at det venstre bakvinduet lekker inn noen få dråper under vask de to gangene jeg har gjort dette. Renner visst inn noe på siden selv om det ser rimelig tett ut utenfra. Dette er noe som skjer under vask, og ikke etter man åpner døren. Noen mener dette kan skje på rammeløse vinduer, mens noen mener dette ikke skal forekomme. Dette er kun på det ene vinduet.

11
Model 3 / Sv: Merker etter børstevask
« på: Lørdag 07. Mars 2020, klokken 17:03 »
Aldrig....ALDRIG, kjør en Tesla i børstevask!! Og ihvertfall ikke en svart :o Ikke spør meg hvorfor jeg mener detta ;D

Driver med hobbybasert detailing selv. Den første Model S jeg hade var et ”lost case”. Der hade forrige eier tatt et antal børstevask og ikke brukt mye fornuft når det kom til lakkpleie. Eneste som kunne redde den lakken var full omlakkering av hele bilen :(

I ditt fall så går det sikkert ann ig redde lakken, en eneste børstevask trenger ikke og vare spikern. Du må inom en detailerfirma som kan ta en vurdering. De dom gjør i enkle termer er at dem slipper ned klarlakken i mikromål, cutting. Sen skal den poleres, ev vokses. Koster noen tusenlapper. Men anbefaller detta da det krever kunskap og riktig utstyr for å resette en lakk.

Jeg vil og anbefalle en coating helt på toppen(dyrt men vært det), alternativt vokse og passe på lakken ofte.

Skal ha en lakkforsegling på den. Private detailere skal ha 15-17k, firmaer rundt 10, mens har sett det til rundt 4k også. Må gå for en av de.

12
Model 3 / Sv: Web browser og Netflix laster ikke inn lenger
« på: Lørdag 07. Mars 2020, klokken 17:01 »
Høres ut som at 4G-modemet har «hengt seg opp». Kartet kan allerede være cachet. Prøvd en soft-restart?

Det fungerte. Fikk litt sjokk igår kveld da jeg hadde mistet det ene kortet mitt, og appen ikke ville åpne seg. Sto 150 km hjemmefra, og lukket og åpnet appen flere ganger før den til slutt ville fjernåpne bilen jeg sto ved siden av. Da jeg satte meg inn skiftet jeg gir, men den ba meg da swipe kortet. Fikk panikk, men slo på bluetooth igjen og klarte å få kjørt hjem. Nøkkelkortet mitt er ikke funnet, men har heldigvis et ekstra hjemme.

13
Model 3 / Sv: Mistet det ene nøkkelkortet
« på: Lørdag 07. Mars 2020, klokken 16:58 »
Tror du kan legge dem til selv, på samme måte som en telefon.

Takk, det høres jo lett ut. Ser de er utsolgt i den norske shopen nå. Kan man få et kort på SC? Om det er noe de har liggende der.

14
Model 3 / Mistet det ene nøkkelkortet
« på: Lørdag 07. Mars 2020, klokken 16:52 »
Kan godt være jeg har mistet nøkkelkortet i bilen et sted, mellom setene, men finner ingenting. Bestiller jeg 2 nye kort på tesla shop, vil de automatisk fungere til min bil? Eller drar man innom tesla SC?

15
Model 3 / Web browser og Netflix laster ikke inn lenger
« på: Lørdag 07. Mars 2020, klokken 00:59 »
Lte Signalet viser full styrke men får ikke lastet browser og netflix. GPS og sarelittkart fungerer

Sider: [1] 2 3 ... 5