Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Michjarson

Sider: [1]
1
"Nye" TH!NK City produsert fra 2008 - 2012 / Sv: Lading
« på: Mandag 15. Juli 2019, klokken 23:33 »
Hei igjen, hjertelig takk for svarene!  :+1:
Mohpet, jeg har prøvd en gang å snu på pluggen, men etter reparasjonen er den litt for stor/lang for ladestasjonen hvor jeg pleier å lade vanligvis (når snudd) .. Kan prøve et annet sted.
Arild69, jeg har nok Zebra batteri.. Har ikke vasket den enda...  :(
Problemet er ikke til stede hver gang jeg lader... F.eks i dag er kjøligere og ikke noe problem. Bare når det er varmt ute. Kanskje noe vifte som ikke fungerer som den skal?

2
"Nye" TH!NK City produsert fra 2008 - 2012 / Sv: Lading
« på: Torsdag 11. Juli 2019, klokken 22:01 »
Hei alle sammen! Jeg får noen ganger problemer med å starte lading. Det har begynt når det ble varmt ute, to røde feillys blinket. Den startet å lade etter en time. Jeg tok laderen til reparasjon, men det skjer fortsatt når det er varmt ute, ikke noe problem når det er overskyet og noe kaldere... Hver gang bilen blir varm, må jeg vente først ett par timer, så begynner den å lade. Litt frustrerende... Er det noe jeg kan gjøre selv eller må bilen til et verksted?

Sider: [1]