Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Dieseldyret

Sider: [1] 2
1
Tesla Pickup / jeeezes...
« på: Fredag 22. November 2019, klokken 15:48 »
Det der var jo faktisk den styggeste bilen jeg har sett😆

Word   ::)

2
Opel Corsa e / Sv: Opel Corsa-e
« på: Onsdag 18. ſeptember 2019, klokken 20:17 »
Enig i at det ikke er noe stort poeng i å stå på lister lengre,  eller skrive kontrakt 6 måneder før man får se og prøve bilen. Har kansellert både denne og e-208. Neste bil skal prøvekjøres før noen papirer signeres..

3
e-208 / Sv: Velger du å bestille deg en Peugeot e-208, eller vet du ikke eller sier du nei?
« på: ſøndag 01. ſeptember 2019, klokken 11:00 »
Kunne vært interessant å sett hvor mange som faktisk signerte kontrakt før fristen.  Ut fra kønummeret mitt å bedømme så må mellom 30-40% av de første 500 på listen ha kansellert reservasjonen sin..

4
e-208 / Sv: Elektrisk utgave av nye 208?
« på: Onsdag 10. Juli 2019, klokken 18:08 »
ACC kan bestilles som ekstrautstyr på Allure og GT-Line fra februar. 
Spørsmål fra en som ikke har elbil fra før: Når er det kjekt å ha 11kW ombordlader, og er det verdt å vente et par måneder lengre og betale ekstra for det?

5
For min del syns jeg førsteutgavene som blir levert i januar var ganske bra utstyrt i forhold til "normalen" for denne klassen. Hadde egentlig bestemt meg for GT-Line,  men vurderer nå Allure pga den har det meste jeg ønsker.  16" felger trekker litt ned på den da. Ellers var det vel bare ACC jeg savnet,  og evt muligheter for elektrisk setejustering (er vel ikke så vanlig på småbiler). Om man heller spec'er opp en modell selv så får man jo det meste av utstyr,  men prisen blir jo deretter..

6
e-208 / Sv: e-208 vs Corsa e ?
« på: Tirsdag 02. Juli 2019, klokken 17:16 »
5 seter ja, samme som fossilutgaven. Riktignok en liten 5-seter.

7
e-208 / Sv: e-208 vs Corsa e ?
« på: Lørdag 08. Juni 2019, klokken 22:21 »
Fysiske knapper for volum på rattet ser det ut til, men hadde vært kjekt med knapper for klima også.

8
Opel Corsa e / Sv: Opel Corsa-e
« på: Lørdag 08. Juni 2019, klokken 12:42 »
Fortsatt mindre enn 320 reservasjoner i går kveld.
Hva tenker forøvrig folket her om Corsa vs e-208?
Kommenter gjerne i ny tråd under e-208 delforumet.

9
e-208 / e-208 vs Corsa e ?
« på: Lørdag 08. Juni 2019, klokken 12:37 »
Hva tenker folket her om valget mellom disse to modellene? Står selv på begge reservasjonslistene,  men litt usikker på hvilken jeg går for til slutt. Teknologisk vil disse to ha veldig mye til felles, så det er vel design,  interiør,  og antageligvis oppsett av understell som vil være skilnaden.
e-208 har etter min mening det stiligste designet utvendig, og til dels også innvendig. Er dog litt usikker på hva jeg synes om plassering av instrumentpanel og 10" skjerm. Har sansen for litt mer tradisjonell løsning som i Corsa,  inkludert fysisk betjening av klimaanlegg. Setekomfort tipper jeg blir hakket bedre i 208.
Synspunkt fra dere andre som er interessert i disse modellene? 

10
ID. 3. / Sv: VW ID.3 (Neo) tråden
« på: Lørdag 11. Mai 2019, klokken 20:21 »
ID.3 ser i alle fall bedre ut i profil enn e-Golf. Har ikke det samme "gubbepreget" med langt overheng foran. Men foreløpig litt skuffet over det lille vi har sett av interiør. Stort,  kjipt ratt som i Golf,  hadde håpet på noe litt mer fresht. Rent bortsett fra at denne er bygd på MEB plattformene og har mye lengre akselavstand, så ser det jo egentlig bare ut som en ny variant av Golf. Slik som de har hausset opp denne modellen i minst 3 år nå, så skulle man jo tro at de kom opp med litt mer nyvinnende design både utvendig og på interiør.

11
ID. 3. / Sv: Reservasjon I.D.
« på: Onsdag 08. Mai 2019, klokken 18:13 »
Jeg kom også så langt at jeg fikk gjennomført betaling (attpåtil 3 ganger) men fikk feilmelding før endelig bekreftelse. Har altså blitt trukket 30 000 NOK uten å ha fått et bekreftet kønr. Får sikkert refundert beløpet i løpet av noen dager, med beskjed om å stille meg bakerst i køen og legge inn ny bestilling..  >:( Latterlig opplegg av Møller!!

12
Kia Niro EV / Sv: Venteliste nr
« på: Tirsdag 25. ſeptember 2018, klokken 09:51 »
Sjekk heller videoen der Teslabjørn tester størrelsen på bagasjerom i Niro med å legge inn et antall kofferter og vesker/bager. Bagasjerom er helt klart mye større i Niro enn i Kona. En ting er antall liter (ca 100 mer enn Kona) , men det som virkelig utgjør noe i praksis er at man har de nødvendige ekstra cm i alle retninger slik at man feks kan få inn noen store kofferter. Skal jo ikke fylle bagasjerommet med vann heller...

13
Hyundai KONA / Sv: På sporet av Kona - oppgi din leveringstid her
« på: Tirsdag 25. ſeptember 2018, klokken 09:29 »
Latterlig opplegg dette med alle de utsatte fristene,   og mangelen på informasjon fra HMN. Vurderer sterkt å kansellere min ordre,  og heller gå for Niro hvor jeg står litt lengre frem i køen.

14
Hyundai KONA / Sv: På sporet av Kona - oppgi din leveringstid her
« på: Fredag 14. ſeptember 2018, klokken 20:23 »
Har høyt kønr og ikke hørt noe mer etter at jeg signerte kontrakt. Etter prøvekjøring av Kona electric (ikke helt overbevist lengre) , og slett kundeservice hos Okkenhaug bil , samt reservert  Niro, ligger det nå an til kansellering

15
Hyundai KONA / Sv: Livet sammen med Kona
« på: Tirsdag 11. ſeptember 2018, klokken 17:41 »
Prøvekjørte Kona i dag. Synes bilen var både relativt sprek, og god å kjøre (bedre over humper enn fossilutgaven). Tre ting trakk imidlertid ned inntrykket. For det første støynivå som mange andre har påpekt. "Fjerner " mye av den støyen med å skru opp lyden på stereo,  men ønsker jo ikke å kjøre rundt som en råner til enhver tid. For det andre er bakseteplassen veldig dårlig,  faktisk dårligere enn jeg husket fra fossilutgaven. Men det verste for min del var den latterlige brukonstruksjonen av en midtkonsoll. Høyre kne/lår kom kjapt i konflikt med denne , og rakk å irritere meg ganske mye over denne bare på den lille prøveturen. Hvordan oppleves dette for dere som har hatt bil noen uker nå, irritasjonsmoment,  eller ikke noe dere tenker over? Nå er jo sittestilling ganske individuelt,  så ikke sikkert dette er like plagsomt for alle  :-\

Sider: [1] 2