Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Eerik

Sider: [1]
1
Model S 2013 - 2022 / Sv: Navigasjon som "låser" seg
« på: Fredag 10. August 2018, klokken 18:08 »
Takk for svar.
Jeg har egentlig ikke inntrykk av at dette gps-problemet har dukket opp mer i noen software-versjoner/oppdateringer enn andre, problemet har dukket opp mer eller mindre jevnt og trutt siden jeg fikk bilen. Jeg har forresten foreløpig ikke installert oppdateringer etter 2018.18.2 heller (dette av helt andre grunner!)

Jeg hører nok med Tesla ved anledning om det er noe som kan gjøres med dette.

2
Model S 2013 - 2022 / Navigasjon som "låser" seg
« på: Fredag 10. August 2018, klokken 13:46 »
Jeg har en modell S fra november 2017. Jeg har opplevd ca 5 ganger siden da at navigasjonen har låst seg. Dvs at den viser at bilen er et sted den ikke lenger er, trolig der den sist hadde gps-signaler, eller siste sted bilen var før navigasjonen «låste» seg. Jeg får ingen beskjed om at den har mistet gps-signaler eller at noe er galt. Og alt annet ser også ut til å fungere fint, for eksempel lage reiserute, zooming, trafikk/kø-oversikt osv.

Jeg har prøvd: Gå ut av navigasjonsskjermen og inn igjen, restarte begge skjermer, gå ut av bilen og låse og så komme tilbake, m.m. men ingenting har hjulpet. Det eneste som hjelper er egentlig å vente skikkelig lenge (til neste dag), da funker det alltid fint igjen.

Noen andre som har vært borti noe lignende?

Sider: [1]