Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - oggy007

Sider: [1] 2 3 ... 6
1
Model S / Sv: Trekke Model S baklengs opp fra grøfta - hvordan?
« på: ſøndag 22. November 2020, klokken 23:49 »
Hei. Tar denne opp igjen, da sesongen nærmer seg for glatte veier og snø. Det er garantert noen av oss som kommer til å havne i den situasjonen å kjøre ut på glatte veier i vinter. For megselv så tenker jeg det kan være lurt å være litt forberedt på dette. Ser at det snakkes om stropp rundt bakhjulene, bærebro osv. Noen som har havnet i denne situasjonen, evt vet hva en burde ha liggende i bilen og hva som egner seg best???

Hilsen en som ofte kjører Sørlandet, Haukeli, Sørlandet :)

2
Tesla SW og AP / Sv: Snart på tide med MCU3?
« på: Torsdag 12. November 2020, klokken 20:32 »
Er også enig at en fille-prosessor ikke burde sitte i en så dyr/avansert/premium bil.
Får vel ikke dette som en gatis oppdatering, men håper på en pris som er litt i nærheten av det vi finner i butikkene. Om en prosessor koster 5k, så burde jo ikke prisen bli over 10k :-\
MEn det er kanskje forskjellige ting som må skiftes, akkurat som når jeg bygget to PCer. Ny prosessor, blir jo fort til et nytt hovedkort også.
Merker at MCU2 bruker litt lang tid nå, når jeg skal laste inn youtube.

Absolutt enig her! Prøvde å finne noe om dette problemet rundt på nettet. Fordi jeg syns generelt MCU2 bare blir treigere å treigere. Vertfall fra da jeg kjøpte bilen i 2018, men det har vell med alle de nye tingene de trykker inn i softwaren. Merket spesielt etter HW3 oppgradering i instrument cluster at det «lagger» fryktelig mye, nå som alt rundt bilen vises. Lagger mye mer ved bruk av browseren. Dette er ekstremt irriterende. Føler vell det er noe bedre på Model 3 (en kamerat som har denne med HW3) men det har vell med at Model S krever mer pga begge skjermene...

3
Tesla SW og AP / Sv: Beste Tesla-app for Apple Watch?
« på: Onsdag 28. Oktober 2020, klokken 05:44 »Reinstallasjon må gjøres fra AppStore på selve klokken
[/quote]

Aaaaah! Takk for hjelp! :+1:

4
Tesla SW og AP / Sv: Beste Tesla-app for Apple Watch?
« på: Tirsdag 27. Oktober 2020, klokken 20:08 »
Noen som vet hvorfor man ikke får lastet ned Watch app for Tesla lengre? Var så heldig å fikk tak i en promokode, og appen var knallbra! Etter bytte av telefon og klokke har det skjedd noe tull som gjør at jeg måtte laste ned appen på nytt, men står kun med grått «kjøpt». Ikke mulig å laste ned. IOS..

5
Tesla SW og AP / Sv: 2020.12
« på: ſøndag 12. April 2020, klokken 04:10 »
2020.12.5 nekter å starte installering på min nov. 2017 S. Har forsøkt 15 ganger nå. tips mottas med takk.

Husk og deaktivert Sentry mode før installering. Kan ikke være aktivert samtidig som du oppdaterer.

6
Tesla SW og AP / Sv: 2020.12
« på: Onsdag 08. April 2020, klokken 15:12 »
Det er tydligvis nok kraft i 2.5 HW til og vise kjegler i «liten skjerm». Det er jo bra det, men tror ikke man er noe nærmere 3.0 HW av den grunn.
Man må jo uansett inn til SC for å få denne installert, men er jo ikke feil «mens vi venter update».

Jeg har for øvrig min inne til service nå, og fikk dette svaret etter å ha forespurt HW3:

Heisann Oscar. Når det gjelder HW3-oppgradering så blir det lagt opp puljevis og dette gjelder dessverre ikke din bil enda. Vi har heller ikke fått noen dato for når dette trer i kraft for din bil så vi får ikke gjort noe med det denne gangen. Ønsker deg en fortsatt strålende dag og velkommen til oss!

Med vennlig hilsen
Tesla Service Kristiansand

Så håper rundt sommertider at det kan bli aktuelt med innkalling for oppgradering ;)

7
Tesla SW og AP / Sv: Venter du på oppgradering til FSD (avstemning)
« på: Torsdag 02. April 2020, klokken 12:38 »
Jeg kan også bekrefta faren til en kamerat av meg plutselig fikk beskjed at «delene dine var på lager» han ringte, mest litt småirritert for han hadde ikke bestilt noen deler! Ble temmelig glad da det viste seg å være HW3 oppgadering! Tror det var Rud han hadde bilen sin.
Jeg bestilte service på Tirsdag, og slang med at jeg gjerne kunne vente med service hvis HW3 kom nå i vår, men fikk just melding at de ikke har noe informasjon rundt når dette kommer. Dette er Tesla Kristiansand.

8
Tesla SW og AP / Sv: Venter du på oppgradering til FSD (avstemning)
« på: Torsdag 02. April 2020, klokken 09:31 »
Fantastiske nyheter! Jeg har opprettet servicetime i appen og slengt på en liten "forespørsel" om dette er mulig å ta samtidig som 1 gangs servicen på bilen min. Som forøvrig er gått 40.000 km og ca 1 og 4 mnd gammel.

9
Tesla SW og AP / Sv: 2019.40.50.7
« på: Torsdag 09. Januar 2020, klokken 15:17 »
Enig med de som skriver pingpong her. Bilen svaier fra side til side, og jeg tenker støtt og stadig "fyren bak meg er sikkert overbevist om at jeg kjører i påvirket tilstand" ..

Det geniale er jo at når du faktisk kjører i påvirket tilstand vil politiet bare tenke at du kjører på autopilot og la deg kjøre videre...  :police: ::)

Morsom spøk, genialt og NÅR er vell ikke akkurat de rette ordene her. Og tilbake til alvoret. OM du er så patetisk å setter deg bak rattet i påvirket tilstand, så må man for guds skyld håpe at folk blir stoppet. Fælt og se data på promille kontroller avogtil når man leser at feks 5 av 50 biler som ble stoppet var påvirket. Det er hver 10ende bil du møter på veien!

Ja takk til flere promillekontroller sier jeg! SKREMMENDE få jeg har vært med på, 12 år  med lappen og 25k km snitt vært år.. Har vell blåst 2 ganger i mitt liv!

Folk som er glade i en fest og et par glass på kvelden og sene nattestimer som meg,, kjøp dere en alkotester og spar samfunnet for X antall farlige og potensielt tragiske situasjoner! ;)

Nå var dette svar på det som etter alle solemerker var en spøk. Men kan ikke understreke hvor viktig dette er!

10
Bestilling og levering / Sv: Prøvekjøring
« på: Mandag 18. November 2019, klokken 12:48 »
Vært flere ganger hos Tesla Kr.sand, både i forbindelse med garantisaker og bare for å ut å kikke. Står stort sett alltid X, S og 3 klar for prøvekjøring. Vær gang jeg har spurt har det bare vært å registrere seg, for så å ut og prøve bil.. Rart at det noen steder skal være vanskelig..

11
Tesla SW og AP / Sv: 2019.36
« på: Mandag 04. November 2019, klokken 17:06 »
Fikk min oppdatering på lørdag, 36.1. Må jo ha vært flere en kun 9 stk som har fått denne oppdateringa i helga?  ::)

Jeg har heller ikke fått testet denne så mye, men skal på nattskift i natt, så da gleder jeg meg til og stille inn planlagt forvarming vertfall :)

12
Model S / Sv: skifte av skiver og bremseklosser
« på: Tirsdag 22. Oktober 2019, klokken 16:47 »
Settet med kalipper bak var 7184 kr helt ok det.

Det er jo helt "ok" pris, men spørsmålet er jo hvorfor man må bytte disse etter 6 år. Burde holde lengre. Men hvis ikke det er tatt noen som helst type bremse servicer, så er jeg enig at de kanskje ikke holder lengre..

13
Tesla / Sv: Hva er det med Tesla?
« på: Onsdag 17. Juli 2019, klokken 00:37 »
Hvis ikke folk har fått det helt med seg, så har de fleste bilmerker «årlige» servicer som man BURDE inn på, alt fra km intervall til årlige servicer som kommer opp som et «varsel/gul feilmelding i dashbordet.. Kjempe motto å kjøre rundt med, og dette må man selvsagt fjerne..

Bare å få «fjernet» denne meldingen koster penger!
Hadde en Volvo v50 før jeg fikk Teslaen i hus. Husker første gangen jeg skulle få fjernet denne meldingen da jeg byttet filter, olje  osv selv, de skulle ha 400 kroner bare for å slette meldinga!!!!
Kjøpte meg fort egen diagnose utstyr selv for å si det sånn..


Men uansett, så bør man på en forbrenningsmotor bytte olje, og filter vært år. Og det er i hovedsak derfor de vil ha bilene inn årlig, og hva de stort sett gjør på den «årlige servicen». Greit at Teslaen min sikkert ikke kommer til og bli billig å holde, for det er jo en premium bil, men slipper vertfall 4-5 år med 4-5000 i årlige servicer!

Mange merker krever også at du følger «service intervallene» for at garantien skal gjelde. (Selvfølgelig har man 5 års reklamasjon, men dem prøver alltid å vri seg unna).
Hos Tesla er dette uproblematisk som nevnt tidligere. De stiller ingen krav til om bilene har vært på en haug med servicer, og fikser stort sett problemene uten spørsmål.


14
Model S / Sv: Reklamasjoner på Tesla?
« på: Torsdag 11. Juli 2019, klokken 20:51 »
Aldri hatt noen feil i det hele tatt, og min er 8 mnd nå.

15
Tesla / Sv: Hva er det med Tesla?
« på: Torsdag 11. Juli 2019, klokken 20:49 »
"Tror min lett kjører fra en Tesla" og "vil ikke vente på varm maskin".
Lykke til med motoren i din RS6 om du ikke varmer motoren før du gyver løs, men du har vel råd til X antall Olje, filter og motorbytter siden du kjører en slik bil :P.
Og jeg "tror" ikke du kjører fra en P100DL raven på 1/4 mile, i det hele tatt.

Skjønner egentlig ikke hvorfor du gidder og diskutere om du skal kjøpe en, når du åpenbart ikke har lyst på en?


Sider: [1] 2 3 ... 6