Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Megawatt

Sider: [1]
1
Model S / Sv: Dunkelyd ved fullt rattutslag
« på: Lørdag 30. Oktober 2021, klokken 06:38 »
Sliter med det samme på min 75D fra desember 2017. Opplever akkurat som deg at problemet ikke er tilstede på vinterhjul. Dette er uorginale PH Turbine med Nereus dekk på. Disse har ørlite granne mindre radius enn de originale sommerhjul (19" Slipstream). Jeg har lurt på om det er dekket som tar borti noe ved fullt utslag, men det virker egentlig ikke som om det er forklaringen siden det ikke er noen merker å se på dekkene. På min bil mener jeg at det bare oppstår ved høyresving. Rettelse: Har også opplevd det i rundkjøringer, altså venstresving. Har ikke testet ved andre høyder på fjæringen.

2
Tesla SW og AP / Sv: TeslaCam hakker/fryser i videofilene
« på: Mandag 24. August 2020, klokken 00:17 »
Videoer tatt opp av min bil oppfører seg også til dels slik som du viser på Youtube. Det som jeg synes er merkelig er at hakkingen ikke alltid er like ille. Dette til tross for at det er samme filen. Dersom jeg ser på en video kan den ved første visning være relativt jevn, og kun ha mindre tilfeller av hakking og grøt. Ved visning nr 2 like etterpå kan dette være forandret til det verre.
Så vidt jeg kan huske så har det vært slik mer eller mindre hele tiden fra bilen min fikk denne funksjonen.
Jeg har ikke sammenlignet videoer fra sentry mode med videoer tatt opp under kjøring. Videoene jeg refererer til over er fra kjøring.
Bilen er en 2017 Model S med samme HW som du har på din bil.

3
Model S / Sv: Feil og mangler (reklamasjoner) - Hva opplever du på din bil?
« på: Lørdag 09. Mai 2020, klokken 00:47 »
@overlay og@alda det høres lovende ut. Takk for respons!

4
Model S / Sv: Feil og mangler (reklamasjoner) - Hva opplever du på din bil?
« på: Torsdag 07. Mai 2020, klokken 22:49 »
For noen uker siden ble skarpheten på bildet fra ryggekameraet dårligere. Jeg mistenkte dritt på linsen, men etter å ha vasket av var bildet fremdeles uskarpt. Oppdaget da noe som ser ut som en dråpe på innsiden av linsen i øvre del (på bildet her er det på venstre side). Den flytter seg ikke, så mest sannsynlig er det noe som har sprekt. Bestilt time hos Tesla, og forventer at det dekkes på garanti.
Bilen er en 2017 modell 75D.

5
Model S / Sv: Irriterende knirke-lyd
« på: Torsdag 07. Februar 2019, klokken 22:36 »
Hadde som mthoring knirking mellom tak og frontrute. Lyden forsvant 98 % etter at bilen var inne hos Tesla, og det virket som han karen som tok i mot bilen kjente godt til problemet. Har du prøvd å trykke opp listen mellom tak og frontrute? Det fremprovoserte knirk på min bil.

6
Tesla / Sv: Feil på luftfjæring
« på: Tirsdag 31. Juli 2018, klokken 10:52 »
Var innom Tesla Kokstad i dag og fikk en kjøretur med en hyggelig mekaniker. Han kjente igjen lyden og kunne fortelle at det var en feil med støtdemperen foran som skapte lyden. Tesla (som lager støtdemperen selv) jobber visstnok med å finne ut av problemet siden det ikke er alle biler som opplever dette. Problemet ble registrert og jeg skulle bli kontaktet når de finner ut av det. Ble forsikret om at det ikke var noe farlig.

7
Tesla / Sv: Feil på luftfjæring
« på: Torsdag 26. Juli 2018, klokken 23:29 »
Har ikke lykkes så godt selv men disse har:

Rattle noise coming from front air suspension video 1

Rattle noise coming from front air suspension video 2
 
Rattle noise coming from front air suspension video 3

Den lyden høres veldig kjent ut. Kjører en S75D med luftfjæring utlevert desember 2017. Har fundert litt på hva lyden kommer av selv.
Daniel80: Når er din bil fra da?

8
Tesla / Sv: Feil på luftfjæring
« på: Torsdag 26. Juli 2018, klokken 21:01 »
Klarer dere å vise lyden ved å filme?

9
Bestilling og levering / Sv: Hvor skal du hente ut bilen?
« på: Torsdag 16. November 2017, klokken 23:36 »
Blir nok fort åpent i desemberkaoset

Tip. After September chaos. If you can avoid it, don't take delivery of the car in second half of December and try postpone it to January.

Men ekstra kjipt å vente til januar hvis det innebærer en ekstraregning på 9000+ pga avgifter.

Forresten noen som vil anbefale Minde foran Kokstad, eller omvendt? Kokstad har vel utlevering i det ultrakjipe lagerteltet hvis ikke de har gjort noe siden sist jeg var der...

10
Model S / Sv: New rear seats..
« på: Lørdag 07. Oktober 2017, klokken 09:40 »
Var innom Tesla Kokstad i går og på vei ut igjen tok jeg en tur innom det staselige teltet de har satt opp for utleveringer. Der stod det Model S 75, 75D, 90D, 100D og P100D. Noen med skilter andre uten. Det var flere forskjellige typer seter der, altså delskinn, hvite og beige. Fellesnevneren for alle disse var bakseter av gamle typen. Paradokset er at selger 2 minutter tidligere fortalte at alle biler nå ble utlevert med den nye typen bakseter. Virker jo som det ikke er kunnskap der i gården om at det er forskjell. Men etter å ha lest en del her inne virker ikke dette veldig sjokkerende. Det som imidlertid gjør det enda bedre er at jeg ble fortalt at de som hadde fått bil utlevert med gamle bakseter hadde fått tilbud om å kjøpe ny bil, eller bli kompensert. Så noe kjennskap til nye bakseter var det tydeligvis. Oppsummert så betyr vel dette at det ikke er noe nytt i Teslaverden  ::) 

11
Bestilling og levering / Sv: Levering november - desember 2017
« på: Torsdag 28. ſeptember 2017, klokken 07:50 »
S75D bestilt 10.8, bekreftet 17.8. Jeg har VIN 2177XX. Ble fortalt av selger at den skulle være ferdig 25.9, men står fortsatt i produksjon. Det som bekymrer meg litt er at det fortsatt står APH2 i URL-en. Hvilken kode har dere andre?

12
TMS Hjul, dekk og felg. / Sv: En liten dekk- og felgguide
« på: Onsdag 06. ſeptember 2017, klokken 00:07 »
Jeg er også i markedet for innkjøp av felger piggfrie vinterdekk til en ny 75D, og håper denne tråden er riktig sted å ta opp dette. Dekkene som vurderes:
Good Year Ultragrip Ice 2
Michelin x-ice xi3
Nereus 805+

De to førstnevnte kommer fra tradisjonelle dekkleverandører og dette gir meg en form for trygghet. Nereus som er mer ukjent selges av Megahjul, og får jo gode skussmål på den siden (selvsagt), men det virker som en seriøs forhandler med velbegrunnede argumenter for disse dekkene.
Er det noen som kan si noe om disse forskjellige dekkene? Jeg er klar over at dekk er kompromiss. Jeg kjører mest på vestlandsveier, men det blir en del turer til fjells også. Slitestyrke og rullemotstand synes jeg er verdt å prioritere. Prismessig kommer de ganske likt ut med felgene PH Turbin.

13
Tesla / Sv: Autopilot følger med og er aktivert
« på: Mandag 04. ſeptember 2017, klokken 19:38 »
Det er i hvert fall ingenting på Tesla sitt designroom for Emiratene som tyder på at dette er inkludert. Enhanced autopilot må velges som tillegg akkurat som her. Likeså med Full self driving.

14
Bestilling og levering / Sv: Levering november - desember 2017
« på: ſøndag 03. ſeptember 2017, klokken 11:17 »
Jeg bekreftet en S75D 17. august, og har også fått beregnet leveringstid sen november - desember. Selger mente at dette var ganske sannsynlig, men selv så våger jeg ikke å tro altfor mye på dette  ;D

Sider: [1]