Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Doja

Sider: [1]
1
Model S / Sv: Anbefalt verksted, ettermontering av hengerfeste
« på: Torsdag 21. Februar 2019, klokken 14:14 »
Takk, for svar.

Prøvde å ringe hengerfeste24, men ingen svar. Antar som det blir nemnt at dei er konkurs.

Har ikkje fått hengerfeste enda, men har fått tilbud fra JA bil på ski som vil montere. Dei har fått gode tilbakemeldinger, så går nok for det tilbudet når hengerfeste kjem. Skal passe på galvanisjonsproblematikken, men forstod det på eit svar Torklift hadde gitt til ein artikkel om problemet, at det no var løyst. Men greit å være oppmerksom på.2
Model S / Anbefalt verksted, ettermontering av hengerfeste
« på: Mandag 28. Januar 2019, klokken 12:40 »
Er i ferd med å bestille EcoHitch Stealth hengerfeste (https://torkliftcentral.com/2012-2016-tesla-model-s-ecohitch-stealth), men har ikkje funne verksted som kan ta jobben med å montere.

Nokon som har gode erfaringer med verksted i Oslo-området?

3
Model S / Sv: Månedsvis ventetid på service
« på: Mandag 20. August 2018, klokken 12:46 »
Fikk beskjed om å møte opp på drop-in ( i mai) time for å få fiksa ein ryggesensor som piper konstant når bilen går i gangfart , men blei ved oppmøte satt opp på time i september. (dvs den piper fortsatt) Bestillte ny time etter å ha hatt bilen på garantiutløpstest i sommer, og fikk time 28.november 4-5 mnd etter.

Det er irriterende nok. Men i mellom tida så blei eg henvist til eksterne verksteder med andre meir akutte problemer. Som t.d at klimaanlegget blåser varmluft gjennom ein sommer med relativt varmt vær. Tilbakebetalingen av utgiftene (20.000) eg hadde på dette tok Tesla 1,5 mnd å gjennomføre, og blei først gjennomført etter klage.

Hadde egentlig tenkt å vente med ny bil til ID buzz til VW kom med plass til alle ski, og hunder og sykler og alt anne som må med, men det blir nok salg av min Model S innen ikkje alt for lenge.
Hadde servicen vert god når ein endelig kom inn til time så ville eg nok vert tålmodig, men med rundt 5-6 bomturer gjennom rushtrafikken til Bærum for å hente bil (etter å få beskjed om at den er klar) som viser seg å ikkje vere klar likevel, så tærer det på forståelsen.

4
Model S / Sv: Lydoppløysning begrensning med lydpakke
« på: Fredag 28. April 2017, klokken 10:16 »
Tipper at dac'n støtter 192 og at det ikke er snakk om nedsampling til 96 eller 48kHz. Noe høyere ville jeg ikke forventet i og med at den heller ikke har støtte for dsd formatet.

Lydsystemet er helt ok. De har valgt en klasse A/B forsterker og det er ganske imponerende med tanke på at en klasse D ville brukt mindre strøm. Hører du mye klassisk burde du kanskje beholde den fremfor å bytte til en kraftigere klasse D amp. Jeg har selv tenkt tanken på å oppgradere til Light Harmonic pakka, men da må jeg ha mulighet til å bytte amp selv frem og tilbake for å høre hvilken jeg liker best av Tesla sin og Light Harmonic sin. Personlig er jeg ikke fan av klasse D så dette er selvsagt min skepsis.

Jeg er usikker på hvor mye som har bedret seg på facelift bilene men pre-facelift har du nok mye å hente på lyddemping. Er en del resonanser i dørene som skal bli bedre. Har selv ikke kommet så langt, men heller målt anlegget og laget en eq for å flate ut frekvens responsen. Det er en litt omfattende operasjon der jeg må behandle filene med den eq'n før jeg legger de på minnepenn i bilen. For meg er det verdt strevet da jeg har software for batch prosessering. Låter ganske bra nå!

Sondre hos Bilkomponenter har Tesla selv og sitter inne med mye kompetanse på det området. Han har kanskje mest erfaring med lyddemping også:
 https://www.bilkomponenter.no/products/light-harmonic-premium-audio-system-til-tesla-model-s-multra-hifi


Takk for tips. Greit å vite til neste gang eg kjøper FLAC-filer. Har sett på den Light harmonic pakka sjølv. Skal sjekke ut linken med lyddemping. Det er pre-facelift, så eg forstår det kan ha ein god effekt.

5
Model S / Lydoppløysning begrensning med lydpakke
« på: Fredag 28. April 2017, klokken 07:44 »
Beklager om temaet alt er diskutert, men kan nokon svare på om det er nokon maksimal lydoppløsning lydkortet i bilen kan takle. Har prøvd å spelt av filer i 352/24, men får opp meldinga "Could not load". Andre filer (192 og nedover) funker fint.

Kjøpte brukt model s for eit par mnd sidan, med lydpakke, men er ikkje veldig imponert over lydkvaliteten til no. Hadde muligens for høge forventninger. Ser nokon har starta lyddempingsprosjekt her inne, så kanskje det er vegen å gå.

Sider: [1]