Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Christopher Neumann Ruud

Sider: [1] 2 3 ... 33
1
Ladeplasser og ladekabler / Sv: Er type A jordfeilbryter overflødig ved bruk av type B?
« på: onsdag 11. desember 2019, klokken 08:00 »
Unnskyld meg, men må hver eneste tråd på dette forumet som handler om lading bli til en "jeg tror ikke det skjer noe galt dersom du kobler med løs kontakt" "det er ikke lov" "vis til regelverket" ... "det er en dum regel, hvorfor skal det ikke gå dersomatte hvisomatte..."

Kan det kanskje bli satt EN post med "DETTE ER LOV: DETTE ER IKKE LOV:" og så få lagt denne ballen død en gang for alle? (Så får det være opp til hver enkelt om de vil gjøre ting forskriftsmessig eller ikke...)

2
Tesla SW og AP / Sv: Deling av adresse fra Google maps
« på: torsdag 05. desember 2019, klokken 11:07 »
Har fungert før men ikke på app 3.10.2/iOS og bil 2019.32.12.7

4
Tesla SW og AP / Sv: App-versjon 3.10.2
« på: onsdag 27. november 2019, klokken 10:24 »
På iOS er det bare å gå på innstillinger og scrolle helt ned til Tesla-appen og endre språk der til hva-man-vil. Fungerer heldigvis fint med engelsk der selv om telefonen står på norsk.

Fant ut at dette kun virker dersom du har valgt flere språk i Generelt - Språk og region. Har du bare norsk der så dukker ikke valget for "Foretrukket språk" opp i app-innstillinger", ihvertfall ikke hos meg på iOS13.2.3

5
Tesla SW og AP / Sv: App-versjon 3.10.2
« på: tirsdag 26. november 2019, klokken 15:17 »
"Oppdatert for 3 minutter siden siden"  ::)

6
Kjøpe elbil? / Sv: Bil til singel aktiv mann.
« på: tirsdag 19. november 2019, klokken 07:54 »
Jeg tror ikke han vil ha kona, står jo i trådtittelen at han er singel  ;D

...jeg viser meg selv ut

7
Model S / Sv: 10% reduksjon på 85kWh-batteriet...
« på: mandag 18. november 2019, klokken 13:23 »
nede på 100-soc nå. Imponert, Yoda ikke er.

8
Kjøpe elbil? / Kvitte seg med Tesla Model S
« på: fredag 15. november 2019, klokken 13:32 »
Hei!
Har en 2014 AP1 - Tesla S som begynner å bli en for stor del av mine daglige bekymring mtp livsløpskostnader, og skulle gjerne ha blitt kvitt den, men sliter med hva jeg skulle hatt i stedet.
Serviceapparatet til Tesla har blitt en drakonisk entitet over de siste åra og det å holde denne bilen i eie begynner å koste mer enn det kanskje smaker.

I tillegg er hengerfeste savnet tidvis og bilen er litt trang baki. Men på den annen side er vi glade i å ta langturer i kupert terreng og sånn sett innfrir den, og teknologimessig er den jo fortsatt ganske forut for alt annet.

Med en familie på 2+2, de minste i barneseter fortsatt, er det noen annen elektrisk bil vi kunne hatt i stedet som ikke gir såpass "kostnadsangst" :) (Og som ikke er Tesla...)

9
Model S / Sv: Horn virker ikke - Tesla mener det er betalbart
« på: fredag 15. november 2019, klokken 12:58 »
Hadde bilen inne for bytte av airbag nå. Tesla fant ut at begge horna måtte byttes, betalbart. Selv om bilen var inne i februar for det samme problemet. Argumenterte at bilen var innenfor reklamasjonsrett sist gang og det ble åpenbart ikke fikset korrekt da, men de bare klaga over at bilen har gått over 100 000 og at det ikke var noen reklamasjonsrett. Er horn en slitedel mon tro?  :o
Tror dette blir en runde til megling i forbrukertvistutvalget gitt, og mest sannsynlig en annen bil ved neste korsvei.

10
Ladeplasser og ladekabler / Lade i Oslo på helgetur under nytt regime?
« på: torsdag 14. november 2019, klokken 21:01 »
Skal på tur til Oslo fra Lørdag til Søndag og skjønner at det er litt annerledes å lade i sentrum enn det var når jeg bodde der for 3 år siden, noen som har et godt tips til hvor man kan stå natta over og få en slant strøm nå som Akershus har 10- timers grense?

11
Model S / Sv: Horn virker ikke - Tesla mener det er betalbart
« på: onsdag 06. november 2019, klokken 11:51 »
Det hører med at det ikke fungerer via app heller så det er nok noe et annet sted enn i rattet - er det kanskje nyttig å sjekke om det har gått en sikring før jeg drar til Tesla og ryker min egen sikring der? ;)

12
Model S / Horn virker ikke - Tesla mener det er betalbart
« på: onsdag 06. november 2019, klokken 10:36 »
Hei! Har hatt min model S inne for å reparere horn som ikke virker i sommer (innenfor 5 år), de "smurte kontaktene" og det virka en liten stund og nå har det sluttet å virke igjen.

Tesla mener at de "gjorde dette på goodwill og det er ikke noen reklamasjon på utført service" men siden de ikke har fiksa saken mener jeg at dette er reklamasjon på utført arbeid.

Eventuelt vet noen hvordan kan jeg feilsøke dette selv? Jeg er mer enn klar til å dra Tesla for retten fordi dette virker som det er enda en i rekken over at de truer med betalbart arbeid på ting som er reklamasjon ...

13
Tesla / Sv: Tyres low preassure warning
« på: onsdag 06. november 2019, klokken 08:45 »
Ja jeg vet hva det står for. Men jeg har ikke tripptelleren min i alen eller furlongs og bruker ikke primstaven når jeg gjør avtaler og omtaler temperaturen ute som fahrenheit  ;D

14
Tesla / Sv: Tyres low preassure warning
« på: onsdag 06. november 2019, klokken 08:14 »
Merkelig at PSI inneholder bokstavene SI når det ikke er en SI-enhet

15
Lade hjemme / Sv: Oppgradering av OV, ikke godkjent?
« på: tirsdag 05. november 2019, klokken 21:34 »
Pulse overvåker fasebelastning så dersom easee støtter det kan den nok styres fra Tibber.

Sider: [1] 2 3 ... 33