Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Larsegolf

#1
Volkswagen VW / Halvhurtig lading for E-golf
lørdag 10. oktober 2015, klokken 17:05
Hei
Har kjøpt meg en E-golf. Har ikke prøvd lading enda da bilen kommer i slutten av måneden.
Ser at det er noe begrensinger på halvhurtig lading for E-Golf. Er det noen som vet hvilke ladere det ikke kan brukes til halvhurtig lading for E-golf. Er det noen som vet om det kan kjøpes telleggsutstyr/lader som utvider lademulighetene for E-golfen. Forhandleren min hadde lite informasjon om overnevnte. Hadde også vært greit å vite hvilke ladere som kan brukes.
#2
Takk for raskt svar.

#3
Var inn om på Joker i Sørkjosen. Her var det satt opp en lader for elbil. Jeg var innom butikken for å høre hvilken lader dette var. De kunne ikke gi meg noen informasjon. Er det noen av dere som vet noe om kapasitet. Jeg får en Egolf i slutten av måneden. Hadde tenkt å kjøre fra Alta til Tromsø. Da er må jeg bruke laderen på Sørkjosen. Noen som vet om noe om ladetiden for Egolf med overnevnte lader.
© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA