Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Tsm948

Sider: [1]
1
e-Golf / Sv: Klimaregulering vil ikke starte uten ladekabel tilkoblet
« på: Onsdag 10. Januar 2018, klokken 10:22 »
Mener at dette er en bug i systemet, har rapportert inn dette og de påstår at det er sendt til tyskland, uten at det skjer så mye.  Får denne meldingen stort sett hele tiden på Android appen, selv om støpslet står i.  Fungerer mye bedre i web-løsningen på PC, bruker den i stedet.  Dessuten må du i android appen vente ca 30 sekunder før noe som helst skjer, dette slipper du på web-løsningen.
Mystisk at de ikke klarer å gjøre noe med dette

2
Ampera-e/Chevrolet Bolt / Sv: Mest populær farge?
« på: ſøndag 25. Desember 2016, klokken 12:25 »
Noen som vet om den hvite fargen har klarlakk utenpå?

3
Ladeplasser og ladekabler / Sv: Ladestasjon på Storlien???
« på: Tirsdag 15. November 2016, klokken 11:11 »
Lite nytt om denne DC hurtigladeren siden i vinter. Noen som vet status nå i høst? 

Det er bare semi hurtig AC laderene som står på Clever sin side, ikke DC laderen.  Har prøvd å spørre Jamtkraft, men fikk det svaret at alle deres stasjoner var overtatt av Clever.  Her er det altså noe som ikke stemmer

4
Plugg-inn hybrider / Sv: Rekkevidde/forbruk Golf GTE/Audi E-tron
« på: Torsdag 28. Mai 2015, klokken 16:39 »
Min erfaringer på forbruk er så langt positive. (1 mnd). 
Kjører ofte til/fra hytta , akkurat 100 km, og bruker 0,28-031 i snitt.  Kjører alltid batteriet tomt, ved 41-44 km.  Det er relativ flatt, og hastighet på 80.  NB!  Bruker cruise kontroll hele tiden, med automatisk avstandsregulering.  Ingen klarer å bruke høyrefoten så slett som computeren! 

Testet også på langtur Oslo/Trondheim (500 km - Østerdalen) og fikk snittforbruk på 0,49 l nedover og 0,51 hjem.  Holdt fartsgrensen stort sett hele tiden med cruise kontroll.  Batteriet var fulladet og viser alltid 50 km når air condition er avslått, og 36-38 km når det er påslått, så her er det mye og hente. Anbefaler lufting gjennom takluka i stedet!  Bruker hybrid mode Auto på langkjøring, men kjører tomt batteriet når jeg skal kjøre under 100 km.


Sider: [1]