Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - elbilmanne

Sider: [1] 2 3 ... 9
1
i-Pace / Sv: eTrophy-felger
« på: Lørdag 23. November 2019, klokken 23:44 »
Takk! Det var veldig close da, men ser ut til at de største de lager er 19".

Det kan ikke være en SVR-felg fra en av de andre modellene eller noe sånt? Kan de finne på å spesiallage felger bare for disse bilene?

2
i-Pace / eTrophy-felger
« på: Lørdag 23. November 2019, klokken 11:24 »
Hei!

Blitt bitt av black-optics-basillen, og ønsker meg sorte felger til sommeren. Har de 22-tommerene med carbon inserts i dag.

Noen som vet om det går an å få tak i de felgene fra promotion-bildene for eTrophy, eventuelt noen som likner?


3
i-Pace / Sv: Takboks/skiboks
« på: Lørdag 02. November 2019, klokken 22:21 »
Vurderte mye frem og tilbake om jeg skulle ta originale jaguar-bøyler eller wingbar evo. Finnes jo så godt som ingen bilder av sistnevnte med boks på. Hadde også bestemt meg for at jeg var for gjerrig til å spandere 4000+ på å lakkere boksen grå. Spent på hvordan dette ble seende ut, men ble positivt overrasket.

4
i-Pace / Sv: Takboks/skiboks
« på: Lørdag 02. November 2019, klokken 22:14 »
Skiguard tilpasser plassering av disse tunellene for hver biltype, så boksen er plassert akkurat så langt bak at luka går helt opp. Er kanskje et par millimeter å gå på!


5
i-Pace / Sv: Takboks/skiboks
« på: Lørdag 02. November 2019, klokken 13:35 »
Har Skiguard 830T med thule wingbar evo. Begge deler sort. Ser bra ut på Corris Grey med sort optikk.

6
i-Pace / Sv: Kommende programvareoppdateringer for EV400
« på: Torsdag 31. Oktober 2019, klokken 19:05 »
Gjelder det også raskere lading?

7
i-Pace / Sv: WattCat - Android-app for fjernstyring av I-Pace
« på: Lørdag 19. Oktober 2019, klokken 22:33 »
Jeg har testet denne en stund, og synes den fungerer kjempebra! Takk for innsatsen!

8
i-Pace / Sv: Barnevogn i I-Pace?
« på: ſøndag 15. ſeptember 2019, klokken 11:44 »
Bugaboo Donkey2 tvillingvogn med alle deler går akkurat inn i bagasjerommet. 2 bagdeler (demontert og flate), ramme, 2 sittedeler montert. Måtte ta av hjulene.

9
i-Pace / Sv: Setebelteforlenger midten bak
« på: ſøndag 15. ſeptember 2019, klokken 11:42 »
Joda, bare ikke isofix:

Midtre baksete   U   U   U   U   U
U = passer til sikringssystemer i kategorien universal, som er godkjent for denne vektklassen.

10
i-Pace / Sv: Hurtigladere I-Pace, Hvilken erfaringer har I-Pace kjøpere?
« på: Tirsdag 27. August 2019, klokken 21:23 »
Det der må jo være en eller annen failover som plutselig instruerer laderen om å ikke levere mer enn 200A. Hvis jeg kan ønske meg én forbedring på bilen, så er det at ladingen holder 100kW+ frem til minst 80% SOC.

11
i-Pace / Sv: Setebelteforlenger midten bak
« på: ſøndag 25. August 2019, klokken 19:43 »
Kanskje JLR bruker samme sele i midten på andre biler som det finnes extender for? Kan jo hende disse seatbeltextenders-proffene ikke har helt kontroll på hva som passer hvor selv. :)

Jeg skal kjøre tre barn til barnehagen fra i høst av, og er litt usikker på hvordan jeg skal organisere det med seter. Alle tre skulle helst hatt bakovervendt og sittet bak, men tviler litt på at det er plass til det.

12
i-Pace / Sv: Barnevogn i I-Pace?
« på: ſøndag 25. August 2019, klokken 11:10 »
Gammel tråd, men oppdaterer i tilfelle andre lurer på det samme som meg.

Jeg kan rapportere om at understellet til en Bugaboo Donkey2 tvilling/søskenvogn går fint inn i bagasjerommet under hattehylla - uten å ta av hjul eller liknende. Hadde sikkert klart å skvise inn to sittedeler også, men det har jeg ikke forsøkt enda. Mulig man da må av med hattehylla. Med den av går det helt sikkert om man stabler i høyden. Dette betyr at Bugaboo Buffalo og Fox også sannsynligvis passer fint, da de er mindre, i hvertfall i bredden.

Jeg har også målt vår nye vogn, en Thule Urban Glide 2 Double (søskenvogn). Det ser ut til at denne også skal få plass uten å ta av hjulene, men det kan bli litt tight med hattehylla (47-50 cm høy, avhengig av om jeg trykker den litt sammen).  Oppdaterer når jeg har prøvd.

Jeg har hatt både Goodbaby Vaya i-size og Cybex Sirona M2 bak meg og har masse plass.

13
i-Pace / Sv: H228 utført - Flere forbedringer - gode nyheter
« på: ſøndag 25. August 2019, klokken 10:14 »
Har du sjekket på Topix om det ligger noen kampanjer på din bil da? Kan jo være det er et eller annet. Alternativt kan du prøve å ringe din forhandler og høre om de kan pushe siste oppdatering til deg. Det er litt uklart for meg hvordan dette med sota funker på jaguar, men ryktene skal ha det til at forhandler kan styre det til en viss grad.

14
i-Pace / Sv: Forbruk og rekkevidde - utfra tester og egne erfaringer
« på: ſøndag 25. August 2019, klokken 10:07 »
Typisk 100 i et par minutter, så ned til 80, før det steg til rundt 85 igjen. Deretter langsom nedgang etter hvert som batteriet ble fullere, så vår ladeeffekt var vel på linje med det som har vært vanlig.
Egentlig litt imponert over ladehastighet med nesten fullt batteri. Nær 25 kw ved 99 prosent i pauser der mat og  dobesøk tok litt ekstra tid..

Nå har ikke jeg fått testet så mye Ionity-ladere enda, men jeg registrerer at mange har erfart at man får 100kW en liten stund (typisk et minutt eller to), før det plutselig faller ned til rundt 80 (200A) for så å øke litt igjen.

200A er en grense mellom den gamle CCS-standarden og den nye (den som tillater mer enn 200A med vannkjølte kabler).

Min teori er at når ladingen plutselig faller ned til 200A for så å henge der frem til nedrampingen skjer, så er det fordi enten laderene eller bilen går i en feilmodus som begrenser ladingen til 200A. Håpet er at dette er noe som på sikt fikses slik at vi kan "nyte" 100 kW eller mer over en større del av SOC%.

15
i-Pace / Sv: H228 utført - Flere forbedringer - gode nyheter
« på: ſøndag 25. August 2019, klokken 09:25 »
Jeg fikk en oppdatering via sota rett etter den første kampanjen som skulle aktivere sota, og ble da oppdatert til 19A.noe. Spurte her om dagen om verkstedet kunne pushe nyere til meg for å fikse problemet med at lyden blir borte når jeg bruker Apple carplay, men fikk da beskjed om at de måtte ta den h228-kampanjen først.

Sider: [1] 2 3 ... 9