Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Selchiev

#1
Partner/Tepee/Berlingo / Sv: Motorproblem
fredag 06. januar 2023, klokken 13:33
Partner, og det er nok LiPo ja
#2
Partner/Tepee/Berlingo / Sv: Motorproblem
torsdag 05. januar 2023, klokken 17:48
Ikke såvidt jeg kan se, den har forøvrig kun gått 48k
#3
Partner/Tepee/Berlingo / Sv: Motorproblem
fredag 30. desember 2022, klokken 15:13
Takk for svaret, viser seg at det er hovedbattieriet med vann og irring. Må se utviklingen i saken når dokumentasjonen er ferdig på mandag..

#4
Partner/Tepee/Berlingo / Motorproblem
torsdag 22. desember 2022, klokken 08:11
Våknet opp og skulle sette bilen på lading, den gikk i engine fault repair needed, kunne krype fremover i skilpadde med nesten null driv men fikk ikke gå i revers.
Noen tips? Håper å unngå en saftig rep/motorbytte
#5
Når regner du med oppdatering av nettsiden?


Vare nr: Spark16-1

Pris Kr 5390.-
#6
Kia Soul EV / Sv: Antirustbehandling av Kia Soul EV
torsdag 28. mai 2015, klokken 12:49
Sitat fra: Svend Mikkelsen på søndag 24. mai 2015, klokken 07:14
Kia Larvik leverer bilen med Tectyl behandling (i Norge) inkludert i prisen.

Beklager, det er feil, de leverer med en Mercasol behandling, om den er komplett eller kun tjukkstoff under og tynt i dørene vet jeg ikke
#7
Kia Soul EV / Sv: Antirustbehandling av Kia Soul EV
mandag 11. mai 2015, klokken 10:20
Etter å ha jobbet med driten: "behandling fra fabrikk" er ikke bra nok for Norske forhold. Garantien på rust hos Kina gjelder innenfra og ut. Når noe sist rustet den veien eller ble dokumentert må du spørre Kia om,men rust fra salt kommer utenfra og spiser innover.

Jeg vil rangere produktene som brukes i følgende merkevare\type etter kvalitet: Tectyl(originalen og det beste mener jeg, sjekk tectyl.no for godkjente "verksted") Dinitrol (oppvarmet voks som ligner en del på tectyl) Mercasol (billig etterligning, tynnere og ikke lang nær så effektivt) linolje\olje(må behandles på skittent skrik for å sitte, noe som fører til rust under laget med behandling)

De tre første er nok rangert i pris også, der tectyl nok er dyrest, men hvor mye vet jeg ikke.

Sørg for full behandling i hulrom også, sjekk interiøret for gris ved endt behandling, og ikke nøl med å gi beskjed om noe ikke er OK.
#8
Personlig synes jeg denne er drit lekker! Nå er ikke jeg i markedet for ny bil, men av nysgjerrighet lurer jeg på hva som er estimert og reel rekkevidde av din erfaring! Og for andre potensielle kjøpere er det vel kanskje interessant å vite i hvilken del av landet dette er? =)
#9
Bergen er vanskelig å parkere gratis med elbil. Men hun burde bare tatt bygarasjen, den er gratis og du kan saktelade i 6timer. Om bilen ikke er registrert må man buzze på vakten i bommen. Sjekk ut avd.Hordaland på forumet =)
#10
Trilling (Peugeot, Citroën og Mitsubishi( http://m.dinside.no/870324/test-elbil-som-duger )) eventuelt en e-up? Brukt euro-leaf. Der har du de vel i stigende størrelse
#11
Kia Soul EV / Sv: Redusert rekkevidde med takboks/ski?
mandag 06. april 2015, klokken 22:20
Bergen - Voss bør ikke være et problem, får du angst på veien får du jo Trengereid,Vaksdal og dale som løsninger på veien!
#12
Kan vell låse fast støpsel i kontakten med noe slikt kanskje?http://www.utinaturen.no/display.aspx?menuid=50&prodid=3159
#13
Elbilen i Samfunnet / Sv: Soneparkering
fredag 23. januar 2015, klokken 20:02
I Bergen er soneparkering forbeholdt  beboere i sonen og gjelder også elbil, unntaket er Sandviken der elbil får parkere gratis uten sone parkering. Enn så lenge
#14
Kia Soul EV / Sv: Leveringstid/venteliste Soul EV
torsdag 08. januar 2015, klokken 18:31
Eneste bilen i kommersielt salg som er limited edition? Ihvertfall uten å reklamere om det..
#15
Elbilen i Samfunnet / Sv: Veihjelp - pris?
mandag 22. desember 2014, klokken 11:03
Vel etter eg snurret rundt med ene suv'en min og kun hadde ansvars forsikring så tok eg en økonomisk smell eg ikke har lyst å ta igjen. Ingen planer om å krasje igjen, for all del, men shit happens og jeg gidder ikke ha vondt i både kropp og sinn samtidig igjen grunnet bil.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA