Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - ew

Sider: [1] 2 3 ... 19
1
Tesla / Sv: Håpløs kunderservice hos Tesla Shop (nettbutikk)?
« på: Mandag 03. Mai 2021, klokken 15:20 »
Hett tips for tracking: Lenken fra Tesla Shop for tracking er feil. Den går til DHL, men de bruker Bring i Norge. Kopier trackingnummeret og lim inn på https://bring.no for å se status på pakken.

2
Tesla / Sv: Håpløs kunderservice hos Tesla Shop (nettbutikk)?
« på: Fredag 30. April 2021, klokken 11:16 »
Har ikke noe telefonnummer, men nederst på e-posten man får fra dem (bekreftelse og faktura) står det "Tesla | 37 Toveien | Vestby Viken | 1540". Det er vel adressen til lageret Tesla Shop sender ut fra, så hvis du finner noe telefonnummer dit kan de kanskje kaste lys på saken? Eller ta en roadtrip? Gitt et ordrenummer kan vel selv en lagerarbeider finne ut hvor ting er.


EDIT: De som holder til på adressen er DSV Solutions AS, som sikkert står for spedisjonen for Tesla. Legger ikke ut telefonnumrene her, siden de mest sannsynlig ikke kan svare for Tesla Shop.

3
Model 3 / Sv: Keramisk lakkbeskyttelse med steinsprut i lakken.
« på: Mandag 12. April 2021, klokken 09:10 »
Jo lenger man venter med keramisk lakkbeskyttelse, jo mer må gjøres før den kan legges på (og dermed øker prisen). Jeg så at Teslabjørn sin Model S ble Ditec Ceramic Ultra-behandlet uten at de fikset chips på panseres, de mente det ble unødvendig dyrt å fikse det. Så det går greit, spesielt på aluminium og plast (som er mesteparten av utsiden av bilen).

4
Tesla Owners Club / Sv: Erfaringer med TOCN sin forsikring?
« på: Onsdag 17. Mars 2021, klokken 15:50 »
Jeg har også blitt overført til Storebrand, og ser til min store overraskelse at Storebrand er billigere enn de andre med 30K km kjørelengde. Sjekket TOCN også i dag, og de er flere tusen dyrere enn Storebrand. Virker som TOCN bruker If i bakkant nå, så da er det lite håp om billigere forsikring derfra. Det er synd. Jeg syntes bonusfrihet var en elegant løsning, men nå er det bonusstyr der også.

5
Tesla / Sv: Løst førersete - vurderer class action
« på: Tirsdag 05. Januar 2021, klokken 11:03 »
Jeg forstår ikke hva Tesla holder på med her. Hvorfor ikke bare skifte hele setet om det løser problemet? Koster de noen tusenlapper. Eventuelt bare fikser det. Å fjerne slark bør være en fillesak.
Det burde helst vært en fillesak, men å bytte sete løser faktisk ikke problemet. Vi hadde løst førersete i vår Model S 2014, men det ble aldri gjort noe med ("innenfor specs" osv.). På vår Model 3 har vi problemer med passasjersetet. Begge frontseter har blitt byttet (underlig nok), etter en lang prosess med mange misforståelser underveis. Det hjalp i ca 1 måned. Passasjersetet ble litt løst igjen. Tesla er klar over problemet og har sendt det til en eller annen avklaringslogg inntil de har en fiks. I de månedene som har gått siden i sommer har det ikke blitt løsere , så vi føler oss trygge nok til å bruke setet.


Det å flytte eller endre festene blir fort en omfattende jobb (batteriet må fjernes, bl.a.), men det er kanskje det som må til.

6
Tesla SW og AP / Sv: 2020.48
« på: Tirsdag 15. Desember 2020, klokken 09:33 »

Tesla sin Spotify-app støtter ikke passthrough i 2020.48.10.
Sitat fra: info.nrk.no/radio/podkast

Kvifor fungerer ikkje podkast på Spotify Connect?
Spotify tilbyr to typar podkastar:
1. Filer som er lasta opp til Spotify.
2. Filer som ligg hjå podkasttilbydaren (t.d. NRK) og som er tilgjengeleg for alle via RSS. Spotify kallar dette for «passthrough».
Førebels er ikkje «passthrough» støtta i Spotify Connect. Slike podkastar vil difor ikkje fungere på smartklokker, eksterne høgtalarar og liknande via Spotify.
Man kan jo spørre seg selv om hvorfor ikke NRK like godt laster opp til Spotify for å gjøre podkastene så tilgjengelige som mulig. Det gjelder jo mange flere klienter enn bare Tesla.

7
Model 3 / Sv: Passer iPhone 12 pro max i 2019 modell?
« på: Tirsdag 01. Desember 2020, klokken 12:56 »
Den passer hvis du tar av deksel. Det er problemet med den ladeløsningen. Anbefaler å bytte til plate for trådløs lading i stedet, det koster ikke allverdens.

8
Model 3 / Sv: Vindusviskere
« på: Onsdag 11. November 2020, klokken 10:41 »
Jøss, har du sett. Ikke ille, da.  :+1:

9
Model 3 / Sv: Vindusviskere
« på: Onsdag 11. November 2020, klokken 09:22 »
319 per stykk hos Thansen, ja. Mener å huske Tesla tok 400-og-noe totalt for to stk. Kan lønne seg å kjøpe 'originalt' her, altså.

10
Model 3 / Sv: HW3 (FSD computer) retrofit for Tesla Model 3 er i gang!
« på: Mandag 02. November 2020, klokken 09:35 »
Fikk nettopp HW3 oppdatering. Hanskerommet åpner seg bare litt når jeg trykker på knappen. Er det kommet noe som hindrer den i å åpne helt?
Når de bytter datamaskin åpner de opp under hanskerommet. Jeg vil tro at tekniker ikke har lagt alt tilbake på plass etterpå, slik at det ligger noe (ledninger, antakelig) i veien for at hanskerommet åpner seg ordentlig. Du må nok inn på verkstedet igjen.


Forøvrig er det lurt å ta en titt inni hanskerommet, det kan også ligge noe der som kommer i klem og hindrer det fra å åpne seg.

11
Tesla / Sv: Storebrand kjøper kundene til INSR (yetz, tide)
« på: Mandag 26. Oktober 2020, klokken 14:07 »
Sjekket TOCN når Tribe varslet opphør, det var ikke noe godt alternativ for me0g. Spørsmålet rundt at de ikke har bonus gjør også at det kan bli vanskelig å gå tilbake til annet selskap etter flere år der.
Det er ikke noe problem å bytte tilbake til et selskap som tviholder på bonus-systeme. I verste fall beholder man bonusen man hadde før man startet med CoverMe/CoverClub/TOCN forsikring, i beste fall tilbyr det nye selskapet økt bonus. Selskapene har koll på slikt, vær sikker. Selv har vi hatt TOCN-forsikringen siden 2019. Fikk en konkurransedyktig pris uten at vi trengte å flytte, bytte jobb eller fagforening. Prisen er fortsatt veldig god, selv om vi måtte øke kjørelengden til 30.000 km pga uventet ekstra kjøreglede... ;)

12
Model 3 / Sv: HW3 (FSD computer) retrofit for Tesla Model 3 er i gang!
« på: Onsdag 14. Oktober 2020, klokken 08:30 »
Jepp, det er ganske mye man har blitt vant til å bruke som ikke fungerer når LTE ramler ut… vi savner Spotify og YouTube mest, men det å diktere tekstmeldinger er også veldig kjekt.

13
Model 3 / Sv: HW3 (FSD computer) retrofit for Tesla Model 3 er i gang!
« på: Tirsdag 13. Oktober 2020, klokken 11:40 »
Faller ut annethvert minutt på vår bil også, dvs. er på nett ca 30 sekund om gangen, og borte 1 - 2 minutter om gangen. Har gjort alle tre øvelsene uten at det hjalp ... SW 40.3
Kjenner igjen symptoma...
Eksakt det samme her etter oppgradering på fredag (9. okt). Har klaget via tilbakemeldingskjemaet og ordnet ny time med appen, men ingen hos Tesla har gitt noen tilbakemelding. Regner med at dette er en "kjent" feil hos Tesla, det har vært tilfeller av dette siden HW3-utrullingen startet for Model 3 i USA tidligere i år. Den eneste grunnen til at Tesla selv ikke ser denne feilen etter installasjon er vel at bilen er på WiFi hele tiden mens den er på verkstedet, og WiFi-tilkoblingen fungerer 100% også etter oppgraderingen.

14
Lading av Tesla / Sv: Feil med Type2 ladekabel?
« på: Torsdag 27. August 2020, klokken 09:26 »
Min mening: Fortum har mye utstyr som ikke fungerer så bra, fordi styringssystemet deres er håpløst komplisert og full av feil.

15
Tesla / Sv: Liste over garasjeportåpnere som fungerer med Tesla
« på: Onsdag 01. Juli 2020, klokken 09:19 »
Liftmaster LM 50 EV (ca 2500 kr) fungerer glimrende uten ekstrautstyr. Settes opp med Tesla sin oppsettassistent og fungerer som den skal.

Sider: [1] 2 3 ... 19