Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - BOStrand

#1
BMW i3 / My BMW App
onsdag 21. oktober 2020, klokken 12:20
Er det noen av dere som har tatt i bruk den nye "My BMW App" appen? Antar dette i såfall må være via omveier siden den slik jeg forstår det ikke er tilgjengelig i Norge enda.
I det siste har den "gamle" appen fungert greit, men håper på bedre støtte for Android telefoner slik at vi i det minste får opp like mye info om bilen som i iPhone appen.
#2
Skoda ENYAQ / Sv: Bilder av Skoda Enyaq iV
fredag 04. september 2020, klokken 12:28
Skoda med bedre BMW design enn BMW  :) :+1:
#3
Skoda ENYAQ / Sv: 80 vs 80X og framkommelighet
fredag 04. september 2020, klokken 12:24
Har BMW i3 med RWD - har aldri hatt problemer om vinteren.
#4
Skoda ENYAQ / Sv: Bakkeklaring Enyaq ??
onsdag 02. september 2020, klokken 11:20
Førerpakke sport pluss - 3-eket sportsratt med varme, reku-paddles, DMS, HOD, progressiv sportsstyring og adaptivt understell DCC

Noen som vet hva adaptivt understell DCC er? Kan man justere bakkeklaring manuelt?
#5
BMW i3 / Historikk på batteri-temperatur
onsdag 08. januar 2020, klokken 18:14
Finnes det en oversikt over hva batteritemperaturenen har vært over tid også når bilen har vært parkert?
Bilen min står parkert i det berømte parkeringshuset på Sola - heldigvis lengst mulig borte fra brannen og med vinden i rett retning. Likevel er det greit å kunne sjekke om den har vært varm om dette er mulig.
#6
BMW i3 / Sv: ConnectedDrive
tirsdag 26. februar 2019, klokken 14:37
100% enig. I dag er jo alt nede (både web og app respons). Dette er en av hovedgrunnene til at en ny BMW iX3 er uaktuell for meg. Må innrømme at jeg er over gjennomsnittet interessert i IoT (Internet of Things) og digitalisering.
Kanskje en elektrisk Volvo XC40 er tingen for meg når den kommer? Volvo har kontroll på app og backend i følge deltakere her på forumet.
#7
BMW i3 / Sv: ConnectedDrive
torsdag 07. februar 2019, klokken 09:31
Jeg har også store problemer med ConnectedDrive for tiden. Helt enig med dem som skriver at den gode gamle i Remote var mye mer stabil. Jeg tror det er backend som er problemet. BMW har ikke kapasitet nok på serverne sine for at dette skal fungere. Dermed blir det helt tilfeldig om det virker eller ikke. Dere som sier appen fungerer - kjører dere den på Android eller iOS? BMW favoriserer helt klart Apple produkter. Eksempler her er at de kun tilbyr Apple CarPlay, og at det i Android appen mangler viktig informasjon som finnes i iOS appen om f.eks dører og soltak . Flere av dere har sikkert også biler fra andre produsenter. Er appene til de andre produsentene like dårlige (f.eks VW/Audi, Tesla, Volvo og Jaguar)?
Av alle appene jeg har på telefonen (230), er Connected fra BMW den som fungerer desidert dårligst. Dette må jo være flaut for BMW. Se f.eks. til Verisure. De har en app som ALLTID fungerer perfekt og som også er avhengig av en backend som har nok kapasitet.
#8
Vindusviskere foran:
Har hatt en 60ah i3 i flere år. Der var problemet med vindusviskerne foran at den dro vannet over ruten fra venstre side når det regnet veldig mye - ellers fungerte viskerne greit.
Har nå en 94ah 2018 i3 med LED fjernlys. Har skiftet vindusvisker-blader to ganger og vindusvisker arm venstre side foran. Problemet er at viskeren ikke tar skikkelig. Mener også at den riper opp ruten mer enn det den gjorde på 60ah i3'en. Ser at BMW nå har fjernet en av spoilererne på bladene på venstre side. Dette for å motvirke at den drar vannet over ruten fra siden vil jeg anta. Mener å ha lest at noen av dere gjorde dette selv på 60ah bilene. Er det flere som har dårlig sikt i regn med nyere biler?
#9
Takker for svar - lover å søke bedre i forkant neste gang :-)
#10
Har en 2018 Fully Charged. Er det vanlig med dugg foran kameraet i frontruten (se bilde), eller er dette noe som må utbedres (reklamasjon)? Adaptive CC virker selvfølgelig ikke med dugg foran linsen. Problemet er størst om morgenen. Vet at eldre biler har slitt med dette, men trodde BMW hadde løst problemet.
#11
BMW i3 / Sv: ConnectedDrive
tirsdag 25. september 2018, klokken 10:19
Har mistet forbindelsen til bilen i ConnectedDrive. Har testet både "ny" app, gammel app og Web. Gammel status i alle. Får ikke utført noen kommandoer heller. Andre med samme erfaring - eller er det min bil som har en feil?
#12
BMW i3 / Sv: ConnectedDrive
søndag 13. mai 2018, klokken 10:19
BMW har sperret iRemote på Android også. Trist siden den har vært mer stabil enn Connected appen flere ganger. Er det mulig å sjekke status på sideruter og soltak med Connected appen?
#13
BMW i3 / Sv: ConnectedDrive
tirsdag 27. mars 2018, klokken 13:16
BMW Connected appen har fungert dårlig de siste dagene hos meg. Heldigvis fungerer den gode gamle BMW i Remote App fint. Andre med samme erfaring?
#14
BMW i3 / Sv: Ting jeg lurer på.
torsdag 18. januar 2018, klokken 14:38
Android Auto:
I følge BMW støttes dette ikke (dessverre):
https://techcrunch.com/2017/02/28/bmw-says-nein-to-android-auto/
#15
BMW i3 / Sv: i3S, Noen som har fått sin?
onsdag 17. januar 2018, klokken 14:14
Her er en bra artikkel om i3s:
https://insideevs.com/bmw-us-2018-i3s/
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA