Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - skjeggen

#1
Andre elektriske doninger / Sv: Et slag for electrisk morro
torsdag 26. desember 2019, klokken 12:13
Batteriet står ikke baki mer det var bare ved første prøvetur. Batteriet er nå et 72 ah pakke på 60 volt som er plassert i fronten bak en kraftig beskyttelse om ligger bak plasten. Så hele skapet bak er tomt. Vektfordelingen er ca 50/50 og akselerasjonen står ikke tilbake for tesla ( i hvertfall opp til 70 som den er begrenset på nå.)

Så den må være optimal for å frakte lade utstyr. Men kanskje litt dumt at den er umulig å få skilt på da den bryter alle klasse regler den kunne gått under. Så den passer vel best på en bane. Så da er vi klare når de starter med Paxster cup :-)
#2
Hei ser at det er noe år siden det har skjedd noe. Dette kan jeg kjenne meg godt igjen i da det har gått noen år uten at jeg har gjort så mye selv men. Til våren håper jeg å ha min egen tunge elektriske motorsykkel på veien så hadde vært moro å hørt hvor du står Termit.
Tror kanskje det var jeg som hjalp deg med en lader til denne sykkelen for noen år siden du får si fra om vi skal ta en el prat.
#3
Andre elektriske doninger / Et slag for electrisk morro
lørdag 14. desember 2019, klokken 09:08
Rett etter at internett startet (yngre stenalder i følge mine barn) var jeg allerede opptatt av at mekansik morro måtte ut i verden. Så jeg laget hjemmesiden smøregrava eller www.smoregrava.net der jeg delte diverse galskap om mekansik morro. Siden den gang har mye skjedd og underveis oppdaget jeg at en hardbarket motor mann som meg også kunne ha det morro med Elektriske doninger. Så jeg har bygget diverse elektrike doninger. Som elektriske trial motorsykler. Elektriske sparkesykler. En elektrisk go ped på 20 kW. Jeg bygget om gressklipper traktoren min til batteri elektrisk. Og når barna mine nå har begynt å bli med så tror jeg rett og slett det er på tide å logge seg på igjen og dele noe elektrisk morro med resten av verden. For er det ikke morro så vil jeg ikke være med. Så i natt logget jeg meg inn på min youtube kanal og lastet opp en ny film 7 år siden sist og oppdaterte et innlegg på min gamle smoregrava side 10 år siden sist. Og la ut videoen som min sønn laget etter å ha totalt bygget om en elektrisk Paxster

«Torque Monster Electric Paxster Rebuilt»
https://youtu.be/GhnNr5szbZg

Så her er utfordingen bygg noe morro som er elektrisk. Del morroa :) :+1:

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA