Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - TAG

#1
Jeg tror at dette kan henge sammen med den tungen kladden, men vi har ALLTID vært svært påpasselig med avlastning.

Jeg blir overrasket å høre at folk bytte laderen etter et par år, fordi det er en bruksgjenstand. Jeg kan ikke trnke meg at forbrukerombudet ville vært enig i en slik vurdering, og jeg undrer meg over at folk faller til ro med slik tolkning.
#2
Ja, jeg stusser også litt over at det ikke ble forsøkt reparert, men mannen min spurte ikke dessverre ikke noe nærmere. Han sa bare at de på verkstedet påsto at det var "ytre skade" uten nærmere begrunnelse. Jeg kan ikke forstå hvordan en slik skade kan ha oppstått i det ellers tomme baggasjerommet vårt. Det har ikke skjedd noe som helst uvanglig med laderen de siste dagene.

Jeg regner med at bilforhandleren prøver bare å unngå å dekke reklamasjons-/reparasjonskostnadene. Kan de bare påstå uten nærmere begrunnelse at det ikke er reklamasjon? Hvem får lov å bestemme om en skade er en defekt/reklamasjon eller ikke? 
#3
Da vi skulle lade i går kveld oppdaget vi at plasten eller gummi (eller hva det nå er som kabelen er dekket av) hadde sprukket opp og kabelen var dermed ubrukelig. Det gjelder en Nissan Leaf. Vi har alltid brukt laderen riktig og ikke gjort noe som helst uvanlig som kunne forårsake en slik skade. Vi regner med at dette kommer av plast/gummi ble hard av kulden. Vi synes også at dette er en opplagt reklamasjonssak pga feilkonstruksjon til ladekabelen, men bilforhandler Nissan Birger N Haug påstår at det er vår feil og mannen min måtte betale for en ny laderkabel. Den nye kabelen har en annen konstruksjon som ville hindre en slik skade.

Har noen andre opplevd tilsvarende? Vi har virkelig ikke gjort noe som helst som kunne ha lagd en slik skade. Bilen/ladekabelen er kjøpt for bare cirka 20 måneder siden.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA