Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Sulle

#1
Tesla SW og AP / Sv: Tesla Vision - Erfaringer og meninger
søndag 20. november 2022, klokken 18:02
Hvordan er det du tenker at ballen skal havne der uten å bli sett? Hvis kameraene er aktive hele veien, så vil de jo se når ballen legger seg der ...
#2
Tesla SW og AP / Sv: 2022.24.6
onsdag 07. september 2022, klokken 22:12
Min teori, om hvorfor bilen bremser etter at møtende biler har passert, er at gjeldende autopilot/FSD er laget for trafikk i samme retning (motorvei).
#3
Tesla i media / Sv: Tesla i norske medier
søndag 14. august 2022, klokken 14:52
Det vet vel du😂 Overså i farten at det andre bilmerket (Audi) var nevnt lenger ut i sitatet...
#4
Tesla i media / Sv: Tesla i norske medier
lørdag 13. august 2022, klokken 23:49
Kollisjon mellom en bil og en Tesla... (der føreren av bilen brakk begge bena):
«Uten å være tilstrekkelig konsentrert og oppmerksom, kjørte XX fra høyre felt over i venstre felt hvor han kjørte på Tesla personbil ført av YY. Påkjørselen medførte at Teslaen kjørte inn i autovernet på venstre side og Audien skrenset over til høyre veikant/autovern», står det i tiltalen».
#5
Tesla SW og AP / Sv: 2022.20.x
søndag 31. juli 2022, klokken 10:24
Mener at du kan trykke på beskjeden om forvarming av batteri, så slår den seg av. Alternativt kan en velge bort ruteplanlegger i innstillingene om det er mer til plage enn til hjelp.
#6
Prøv å trykk en gang til på visning/zoom. Når symbolet viser stiplet linje på slutten ser du bare neste etappe. Trur eg ....
#7
Lading av Tesla / Sv: Tesla leverer nå biler uten ladekabler
søndag 17. april 2022, klokken 15:09
Eller kanskje det er en måte å holde prisene nede på? Mindre sløsing.
#8
Tesla SW og AP / Sv: Slutt for radar i Europa
onsdag 06. april 2022, klokken 22:37
Et stort skritt nærmere FSD beta i Europa når typegodkjenning uten radar foreligger. Venter spent på fortsettelsen:)
#9
Trolleybusser om 20-30 år? Nå forstår jeg hvorfor du har så vanskelig for å tro på ny teknologi...
#10
Nja, tenkte helst at hvis antikollisjonssystemet som fins i bilen er basert på radar, så kan en ikke uten videre ta bort radaren, og fortsatt tro at typegodkjenningen gjelder.
At elektronikken skal tilfredsstille gjeldende regler, for slik elektronikk, tenker jeg at er en annen sak.
#11
Mulig jeg er på tynn is nå, men tenker at det kan være en del av typegodkjenningen selv om det ikke var et krav når den ble typegodkjent. Biler må nødvendigvis godkjennes med de systemene som er installert når typegodkjenningen gjøres. Tenker det er derfor bilene fortsatt leveres med radar i noen markeder.
#12
Det jeg tenker kan stå i veien for testing av FSD i Norge er ikke selve funksjonaliteten, der er jeg enig med @Handyman, men om bilen anses å være i forskriftsmessig stand uten det radarbaserte antikollisjonssystemet som bilene er typegodkjent med. Her er det muligens noe som Tesla må fintenke på hvordan skal håndteres.
Hvis risikoen er å få mangellapp, og en tidsfrist for utbedre forholdet, så kan jeg fint leve med det om jeg får tilbud om å bli FSD-betatester. Hvis det kan føre til kjøreforbud og straff, så vil jeg vite hvordan Tesla forholder seg før jeg aksepterer et eventuelt tilbud ...
#13
Det var den miljøvennlige transporten til alle kriker og kroker jeg stilte spørsmålstegn ved. Ser bare ikke logikken i at det skal bli enklere, og mer miljøvennlig, å distribuere hydrogen enn strøm.
#14
Sitat fra: hELgenen på lørdag 12. februar 2022, klokken 20:33
Så transportere den miljøvennlig til alle krinker og kroker der vi trenger den - det være seg til transportsektoren,husholdning, næring osv.

Du tar ikke litt lett på omfanget av hydrogendistrubusjonen nå? Hvordan skal det leveres og lagres tenker du? Du må jo transportere enda mer energi for å dekke tapet i omformeren i forbrukerenden. Hvor skal vi ha den forresten, skal alle husstander ha et 50kW hydrogenaggregat stående og dure hele dagen?
#15
Elbiler i media / Sv: Ny norsk elbil lansert 1.feb 2022: Fresco XL
fredag 04. februar 2022, klokken 20:49
Denne tråden er vel en avsporing i seg selv ...
© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA